Skip to content

10 weken Fitfocus

…Afvallen om beter in je vel te zitten zonder dieet!

Fitfocus: Het 10 weken programma dat jou de kickstart geeft om de fitste en gezondste versie van jezelf te worden.

it's time for transformation

Dit keer ga ik het echt volhouden...

Je wilt graag trots en blij zijn als je in de spiegel kijkt. Je wilt je fitter voelen en meer energie krijgen. Je wilt afvallen en strakker worden. Je beseft het belang van een gezondere levensstijl en wilt nu dan ook echt gaan beginnen om dit voor elkaar te krijgen. Je zoekt doorzettingsvermogen en discipline om door te blijven sporten en je gezonde levensstijl eigen te maken. Je neemt je voor om het vanaf morgen echt weer te gaan oppakken. Je gaat ervoor, jij wordt de beste versie van jezelf!

Maar… Het zelf doen? Lastig! De volgende dag komen er 100 dingen op je pad. Je hebt geen tijd om te sporten. Je partner is niet op tijd thuis voor de kinderen, je moet overwerken of je bent toch wel erg moe. En eerlijk? Zo leuk vind je sporten ook weer niet…

Of je weet gewoon echt niet waar je moet beginnen. Je vindt het lastig om de eerste stap te zetten en over die drempel te gaan door aan te sluiten bij een sportclub. Je vindt een sportschool niet fijn, want daar voel je je bekeken. En hoe al die apparaten werken? Geen idee! Je bent een beginner en weet niet hoe en waar je de juiste begeleiding kunt krijgen.

En bovendien… Stel dat je wél zou gaan en jij de enige bent die nog helemaal niet fit is? En hoe zorg je ervoor dat je sporten wel leuk gaat vinden en het dit keer wel langer volhoudt dan een paar weken. Waar haal je de tijd vandaan? Ach ja… Laat maar even. Dan begin ik morgen wel écht.

Maar het kan ook anders...

Je sport bij Best You. In het mooie Oudewater in een gezellige en motiverende community. Je hebt het enthousiaste en sportieve team van Best You als stok achter de deur, die jou op een laagdrempelige, maar professionele manier gaat motiveren en begeleiden. Je kunt nu starten samen met mensen die zich hetzelfde voelen als jij!

Je leert sporten met plezier en zelfvertrouwen. Je voelt je al na 1 week energieker en ervaart meer levenslust. Je wordt gemotiveerd om naast meer te bewegen ook je eetpatroon en lifestyle onder de loep te nemen. Je voelt je strakker in je lijf, gaat centimeters verliezen en valt zichtbaar af. Je wordt fitter en zit lekkerder in je vel.

Je hebt een manier gevonden die leuk is én blijft. Je hebt eindelijk ontdekt hoe je het sporten en het gezonder leven wel kan vol houden.

Start op 21 september 2022

Dit krijg je in het programma

Tijdens dit 10 weken Fitfocus-programma word je gemotiveerd om deel te nemen aan de Best You bootcamps, strength & conditioning lessen of yogalessen die wij aanbieden. Je traint één of meerdere keren per week (met een abonnement of rittenkaart), krijgt een persoonlijke voedingsanalyse en je neemt deel aan de 5 lesavonden in Best You studio (Incl. Yogaworkshop). Daarnaast krijg je online lesmaterialen over sport, voeding, focus en mindset en een werkboek met opdrachten. Tijdens de lesavonden gaan we aan de slag met je voedingspatroon, lifestyle, mindset en gaan we dieper in op de theorie achter sport en ontspanning. We meten je gewicht, vet%, spier%, taille omtrek en BMI. We geven je handvatten om je lifestyle structureel te veranderen en de vicieuze cirkel te doorbreken. En dat op een leuke manier! Boven alles heb je de hele community als stok achter de deur. We laten je niet zomaar opgeven.

Korting op het sporten!

Leuke bijkomstigheid! Om je te motiveren om tijdens het project extra te sporten, krijg je 10% korting op je rittenkaart of op de 1e termijn van je nieuwe abonnement. Als jij al een abonnement hebt voor 1x per week en je wilt graag extra sporten tijdens Fitfocus dan kun je de code ook gebruiken voor extra ritten zodat je een tweede of zelfs derde keer kan sporten!

Kortingscode: Fitfocus

*Let op, je mag alleen gebruik maken van deze code als jij je hebt aangemeld voor 10weken Fitfocus
*Let op, als je nog geen lid bent koop je nu voor het eerst je abonnement of rittenkaart aan. Dit mag je doen met gebruik van de kortingscode. Zie het tabje Tarieven & FAQ voor de tarieven van ons sportaanbod.

De 6 Fitfocus pijlers

Eerdere deelnemers van dit programma beoordeelden Fitfocus met gemiddeld een 9.

We meten je resultaten niet alleen aan de hand van cijfers. Nog belangrijker vinden wij de 6 Fitfocus pijlers. Je lifestyle is van onschatbare waarde op het gebied van verzadiging, humeur & energielevel, concentratie, blessuregevoeligheid, stoelgang en slaapkwaliteit. Je gaat met onze handvatten dan ook positieve resultaten ervaren op al deze pijlers!

Amoa-64

Lesavonden

De lesavonden vinden plaats in onze mooie studio in Oudewater. De lessen duren maximaal 1,5 uur. We zetten een kop thee en bespreken een thema. Je krijgt les over hoe jij jezelf kunt trainen om consistent mooie stappen te zetten in je ontwikkeling. Het is groepscoaching waarbij je de gelegenheid krijgt om te delen en gecoacht te worden. De kracht van in een groep zijn is dat we leren van elkaars proces: Waarin lijken we op elkaar en waarin verschillen we juist. Of je graag zelf deelt of vooral graag naar anderen luistert deze sessie draagt bij aan je proces.

‘…Ik zit nu al ruim een jaar op mijn nieuwe gewicht en hoef geen moeite te doen om op gewicht te blijven…

‘…Voor mij heeft deze 10 weken cursus zoveel gebracht!!..’

~Anne

Maak gebruik van de kracht van de groep!

Tijd om de knoop door te hakken. Wil jij fit de feestdagen in? Gun jij jezelf een kickstart? Ga jij investeren in je gezondheid? Meld je dan nu aan! Het Fitfocus programma start op 21 september 2022

Leuke bijkomstigheid! Om je te motiveren om tijdens het project veel te sporten, kun je met een 10% korting extra ritten bijkopen.

Na het afrekenen ontvang je meteen de gegevens om met je eetdagboek te beginnen. Je kunt meteen beginnen en dan ontvang jij op 21 september je persoonlijke advies al op de mail.

Heb je nog vragen? Neem dan contact op via amoa@bestyououdewater.com of 06-20558075.

Start op 21 september 2022

10 weken Fitfocus

€355,-

laatste kans voor maar €267,-
Persoonlijke voedingsanalyse t.w.v. 130
5x lesavond + groepscoaching (incl. yogaworkshop)
10 weken begeleiding via whatsapp
2 Meetmomenten (gewicht, vet%, taille omvang en BMI)
Fitfocus online lesmaterialen
Fitfocus werkboek
Best You home work-outs
Toegang tot de Fitfocus community
Een Best You shakebeker
Jouw rittenkaart of abonnement voor ons sportaanbod

Van onzeker en niet zo happy naar een blije versie van mezelf!

Jarenlang heb ik veel last gehad van mezelf. Ja, echt… last! Onzeker, niet zo blij, aangekomen en dat zat me dwars. Ik wist dat het niet nodig was, maar kon er niets aan doen. In groepen en tijdens uitjes voelde ik me niet op mijn gemak. Ik kon goed doen alsof, maar ergens in mijn koppie was er altijd dat stemmetje dat zei: “Ohh, iedereen is hier knap en slank. Ik pas hier helemaal niet tussen.”

Nu, ruim twee jaar later, zit ik lekker in mijn vel en leef ik mijn leven met plezier. Mijn geheim? Sport en zelfontwikkeling. Van sporten word ik in het moment zelf al blij, door alle happy hormones die daarbij vrijkomen. Daarnaast geeft regelmatig sporten mij de motivatie om ook op andere gebieden zo gezond mogelijk te leven, zoals door gezond te eten. Ook zette sporten mij in verbinding met anderen, door een stukje gaan wandelen of een work-out te doen met vrienden.

Met zelfontwikkeling bedoel ik vooral open staan voor verandering. Als ik ergens niet tevreden over ben, zeg ik niet langer: “Zo ben ik nu eenmaal.” Nee, ik ben mijn mindset gaan trainen en mijn gedrag gaan veranderen. Nu zeg ik: “Zo ben ik nu, maar waar wil ik naar toe?” Ik denk in oplossingen en zoek naar manieren om te blijven verbeteren en groeien. Ik luister podcasts, lees boeken en volg cursussen. Ik ben in beweging en beweeg naar waar ik ooit zou willen komen. Alleen al dat proces maakt me blij.

Nu, twee jaar later, ben ik veranderd en is mijn leven veranderd. Dat was me nooit gelukt als ik mezelf er niet toe had gezet om mijn mindset te trainen en levensstijl aan te passen. Alleen was het me gelukt, maar niet zo snel. Door hulp te omarmen genoot ik ervan. En dat gun ik jou ook!

Waarmee 10 weken Fitfocus jou gaat helpen

Wij begrijpen waar jij op dit moment staat en welke hobbels je onderweg tegenkomt om de beste versie van jezelf te worden. Tijdens dit programma neem ik je graag mee in de lessen die ik geleerd heb op de weg naar een sportieve, energieke en gelukkige versie van mezelf. Samen met Team Best You heb ik alle kennis, tips & trucs uit ons eigen leven en uit de vorige rondes van Fitfocus in dit programma gestopt.

Plezier staat centraal

Wij weten hoe lastig het kan zijn om structureel te sporten. Keer op keer stop je en opnieuw beginnen is heel lastig. Daarom maken wij het sporten leuk! Aan de hand van thema’s, spelvormen zorgen wij dat elke training weer anders en leuk kan zijn. Door het proces leuk te maken, zal je dit keer niet meer wíllen stoppen!

Focus op langdurig resultaat

Na 10 weken heb je een andere relatie met sport, lifestyle en je mindset. Veel fit-programma’s zijn gericht op super snel afvallen op een manier die heel veel tijd en moeite kost, waardoor je het kort volhoudt en binnen 3 maanden ook weer terug bij af bent. Het Fitfocus programma richt zit op langdurig resultaat. Naast het sporten, bieden wij jou aan de hand van een exclusief live programma manieren om je mindset en lifestyle zo aan te passen dat je blijvend lekker in je vel zit.

Programma

Het Fitfocus programma bevat een persoonlijke voedingsanalyse, 5 lesavonden, 10 weken begeleiding via whatsapp, de meetmomenten en opdrachten en online lesmaterialen. De lesavonden vinden plaats in onze mooie studio in Oudewater.

We zoomen dieper in op aanpassingen die je kunt doorvoeren in je eetpatroon, levensstijl en mindset. Aanpassingen die blijvend haalbaar zijn voor jou en je gezin, waardoor je grote en langdurige resultaten kunt behalen. De lesavond op 5 oktober bestaat uit een yoga workshop waarin wordt ingegaan op de grondlegging van yoga, je een yoga les krijgt en we praten over ontspanning. 

Extreem veel waarde voor een lage prijs

Mijn doel is om juist ook de mensen aan te spreken die het lastig te vinden om de drempel over te gaan en in zichzelf te investeren. Ik wil je leren dat het oké is om jezelf op 1 zetten. Omdat je dat nu misschien nog niet helemaal voelt en leeft kan het moeilijk zijn om over de drempel te gaan. Om zelfs als jij dat ook lastig vind het programma voor jou toegankelijk te maken bieden we extreem veel waarde voor een lage prijs. Een fitprogramma kost al gauw 390 euro, bij ons betaal je nu maar 270 euro in totaal als je gebruik maakt van de Early Bird actie. Geen drempel!

Niet wegen, maar meten!

Wij geloven dat het constant op de weegschaal gaan staan niet het beoogde effect heeft op motivatie, het vieren van succes en je mindset. Toch vinden ook wij dat je iets alleen kunt verbeteren als je het meetbaar kunt maken. Er zullen meetmomenten, voor en na de trainingen, beschikbaar worden gesteld waarop jij je kan inschrijven. Ik zal met jou je voortgang meten en bespreken.

Plezier in sport

Samen binnen of buiten sporten in het mooie Oudewater. Sport kan heel leuk zijn. Ook voor jou!

Afvallen

Centimeters kwijtraken en zichtbaar afvallen. Strakker in je vel zitten, op een manier die vol te houden is!

Mindset training

Denk in oplossingen. Creëer dé levensstijl die bij jou past en waarmee jij de beste versie van jezelf wordt.

Start op 21 september 2022

Over mij

Hi, Ik ben Amoa! Als je mij nog niet zo heel goed kent, stel ik me hierbij nog een keer voor!

Eigenaar van Best You Oudewater en fanatiek sporter en zelf-ontwikkelaar.

Naast een baan als Clinical Research Associate ben ik in de zomer van 2019 gestart met het aanbieden van bootcamp trainingen. Dit beviel mij -en gelukkig ook jullie- zo goed, dat dit is uitgegroeid tot een community van gezellige sportievelingen.

Tijdens de trainingen geef ik op een ongedwongen en enthousiaste manier handvatten om in beweging te komen. Letterlijk en figuurlijk.
In mei 2021 heb ik mijn baan opgezegd om me voor 100% te kunnen richten op Best You. Een spannende, maar hele positieve en bevrijdende stap!

Dit gaf mij ook de tijd en ruimte om het Fitfocus programma op te zetten. Een programma waarbij mijn passie voor sport, mindset en zelfontwikkeling gecombineerd worden!

Nu met Best You studio en daarmee ook yoga en small group training in ons aanbod geniet ik enorm van de hoeveelheid leden die wij ondersteunen, begeleiden en enthousiasmeren.

Ik heb de opleiding fysiotherapie afgerond, heb vele cursussen gedaan voor mijn zelfontwikkeling en heb daarnaast de opleiding tot personal trainer van NASM gevolgd. Ook de cursus tot voedingscoach en de cursus tot vitaliteitscoach heb ik met succes afgerond. Inmiddels geef ik al ruim 8 jaar training en geniet ik van de uitdagingen die het ondernemerschap mij biedt.

Eigenaresse, personal trainer & coach

Is dit programma voor jou geschikt?

JA: Je bent het zat, wilt verandering en het liefste NU.

Als je een kick-start wilt om weer vol gas te gaan sporten. Met ons als stok achter de deur krijg je de kick-start die je nodig hebt. Sportflow here I come!

JA: Je herkent je in alles, maar bent bang dat het programma alleen voor vrouwen is

Ook mannen doen mee! We hebben een sierlijk logo (ha-ha), maar mannen zijn ook van harte welkom bij het Fitfocus programma. 20% van onze leden zijn man. Dit percentage willen we graag zien stijgen!

JA: Je al regelmatig sport bij Best You. 

Jazeker, als je al bij ons traint, kun je natuurlijk juist aan dit programma mee doen om weer extra focus op te pakken en extra begeleiding te krijgen als het gaat om je mindset, gezonde voeding en lifestyle. Hoe meer gezellige toppers met ons dit programma ingaan hoe leuker het wordt. Ook jij kunt jezelf een kickstart geven door een korte periode extra intensief te gaan trainen. Werk aan de hand van de extra trainingen en het programma aan je doelen!

Veelgestelde vragen #Fitfocus

Neem als je een beperkende blessure hebt contact op via team@bestyououdewater.com of 0620558075. We kijken dan samen met je of het programma voor jou geschikt is. Ook kan je een gratis proefles voor de Low Impact Bootcamp inplannen om alvast te proeven.

Jazeker, wij zijn er goed in om de trainingen zo in te delen dat iedereen uitgedaagd wordt. We zetten de trainingen vaak hoger in en geven veel variaties voor beginners. Jij kunt dus gewoon vol gas gaan. Ook jij zal bezweet en voldaan je training afronden;)

Jazeker, alle trainers zijn goed opgeleid. We zullen je begeleiden en in de gaten houden zodat je op een verantwoorde manier je training kan opbouwen. We motiveren je en helpen je om in te zien dat ook jij het super doet!

Jazeker, geen probleem! Neem contact me me op via team@bestyououdewater.com en geef je vakantiedatum door. In overleg kun je de bootcamp direct aansluitend nog afmaken. We kijken samen naar de planning van de lesavonden.

Jazeker, jij krijgt korting op je eventuele extra trainingen of als je nu besluit om binnen small group training te gaan volgen op je ritten!

Neem contact met ons op als je nog vragen hebt via team@bestyououdewater.com of 06-20558075.

Geen probleem. De eventuele ritten die je voor het programma hebt gekocht blijven op je account staan. Als jij deze niet opkrijgt, kun je ze erna gebruiken.

Je mag vanaf 6 weken na je bevalling weer rustig gaan opbouwen. We zullen tijdens de trainingen alternatieven geven voor het springen, het rennen en de oefeningen voor je rechte buikspieren.

Mail naar: team@bestyououdewater.com of stuur een whatsapp bericht naar 0620558075.

Veelgestelde vragen #Fitfocus voor Best You leden

Nee, je abonnement blijft doorlopen en als je tijdens het programma meer wilt trainen kun je extra ritten aanschaffen tegen een gereduceerd tarief. De kortingscode vind je eerder op deze pagina en je kunt altijd even een e-mail sturen naar team@besytououdewater.com als je er niet uitkomt. Jij kunt eenmalig voor 90 euro een 10-rittenkaart of voor 200 euro een 24 rittenkaart erbij aanschaffen.

Jazeker! Jij hebt een e-mail gehad met daarin een speciaal aanbod. Jij kunt opnieuw mee doen voor maar 65,- euro. Je mag gebruik maken van de kortingscode: Refocus

Mail naar: team@bestyououdewater.com of stuur een whatsapp bericht of sms naar 0620558075.

‘…Samen bouwen en resultaten boeken schept een leuke band…’

De 6 Fitfocus pijlers

Verzadiging

De kans is groot dat jij je nu vaak inhoudt. Je mag van alles niet eten, houdt dat een paar dagen of weken vol en vervalt dan in een oud patroon. Ga eens doorvoelen of je met de adviezen in dit programma een andere, betere verzadiging ervaart. Ben je tevreden en vol? Heb je behoefte aan meer voeding of heb je juist het idee dat je veel kunt eten op een dag.

Humeur & Energielevel

Bekend met moodswings? Chagrijnig zijn en ontzettend balen van jezelf? Ga eens na wat het met je doet als jij de afspraken die met jezelf maakt nakomt en werkt aan de betere versie van jezelf. Hoe veel levenslust ervaar jij op een dag? Ben je vaak moe en futloos? Ga eens na hoe dit veranderd terwijl jij veranderingen doet in je lifestyle.

Concentratie

Hoe jij functioneert, dingen onthoudt en je kunt focussen op taken of gesprekken. Je lifestyle heeft een direct effect op je brein. Zo draagt beweging bij aan de aanmaak van ontspanningshormoon, koolhydraten zijn belangrijk voor je geheugen en door voldoende mineralen en vezels binnen te krijgen worden je stoelgang en hormonen goed gereguleerd.

Blessuregevoeligheid

Heb jij veel pijntjes? Dan is de kans groot dat je hier veel verbetering in kan maken door je lifestyle aan te passen. Als jij constant vitaminen, mineralen of zelfs calorieën tekort komt, gaat je lichaam dat op een andere manier oplossen. Je gaat 'je spieren opeten' en pijntjes of ontstekingen worden minder zorgvuldig door je lichaam aangepakt.

Stoelgang

Je lifestyle heeft grote gevolgen voor je stoelgang. Ben jij bekend met het opgeblazen gevoel, obstipatie of een moeilijke stoelgang? Door meer vezels te gaan eten, voldoende te bewegen en consistenter te gaan eten zal je stoelgang positief beinvloed worden.

Slaapkwaliteit

Je lifestyle heeft een grote invloed op je slaapkwaliteit. Hoe je inslaapt, doorslaapt, de kwaliteit van je slaap, of je uitgerust wakker wordt. Bij verandering in voeding, sport, ontspanning en mindset kun je al binnen een paar dagen een verschil in je slaap ervaren.

Dit krijg je in het programma

Best You 20_11_2021 - 124

Lesavonden

De lesavonden vinden plaats in onze mooie studio in Oudewater. De lessen duren maximaal 1,5 uur. We zetten een kop thee en bespreken een thema. Je krijgt les over hoe jij jezelf kunt trainen om consistent mooie stappen te zetten in je ontwikkeling. Het is groepscoaching waarbij je de gelegenheid krijgt om te delen en gecoacht te worden. De kracht van in een groep zijn is dat we leren van elkaars proces: Waarin lijken we op elkaar en waarin verschillen we juist. Of je graag zelf deelt of vooral graag naar anderen luistert deze sessie draagt bij aan je proces.

modules

Online lesmaterialen

Je krijgt een e-book over verschillende onderwerpen. Deze informatie dient als aanvulling en verdieping van de informatie die je tijdens de lesavonden krijgt. In je werkboek staat opdrachten die per twee weken worden doorlopen.  Het zijn korte praktische opdrachten die je de tools geven om op lange termijn een gezonde lifestyle vast te houden. Je krijgt tips & tricks die voor mij goed werken. Ik geef je manieren om je mindset te trainen en zo tot blijvend resultaat te komen.

Best You 20_11_2021 - 54

Bonus

Tijdens deze ronde van dit programma bieden we extreem veel waarde. Je krijgt namelijk ook nog eens whatsapp contact met je coach. Dit zorgt ervoor dat als je ergens tegen aan loopt ik je direct weer op gang help. Ook maken we een whatsapp-community voor alle deelnemers. Dit geeft je de mogelijkheid om in contact te komen met andere sportievelingen en bijvoorbeeld sportafspraken met elkaar te maken.

En verder krijg je:

Dit zijn je sportmogelijkheden bij Best You (het programma is exclusief sporten)

Best You 20_11_2021 - 21

Trainingen

De strength & conditioning trainingen en yogalessen zijn binnen in Best You studio op de Wijngaardstraat 48. De bootcamptrainingen zijn altijd buiten in het mooie Oudewater. De locaties verschillen per training. Verzamellocaties zijn bij het Cultuurhuis, de Mariaschool, ’t zwarte veldje bij Klavertjevier, het Gasplein en een grasveld bij de Laan van Snelrewaard. We trainen binnen in groepen van maximaal 6-10 en buiten in groepen van maximaal 12 personen zodat goede begeleiding op houding en techniek gewaarborgd kan worden.

Korting op het sporten!

Leuke bijkomstigheid! Om je te motiveren om tijdens het project extra te sporten, krijg je 10% korting op je rittenkaart of op de 1e termijn van je nieuwe abonnement. Als jij al een abonnement hebt voor 1x per week en je wilt graag extra sporten tijdens Fitfocus dan kun je de code ook gebruiken voor extra ritten zodat je een tweede of zelfs derde keer kan sporten!

Kortingscode: Fitfocus

*Let op, je mag alleen gebruik maken van deze code als jij je hebt aangemeld voor 10weken Fitfocus
*Let op, als je nog geen lid bent koop je nu voor het eerst je abonnement of rittenkaart aan. Dit mag je doen met gebruik van de kortingscode. Zie het tabje Tarieven & FAQ voor de tarieven van ons sportaanbod.