COVID-19 Maatregelen van 18Nov2020

Wat een tijden!

 

Toen ik begon met het geven van groepstrainingen in de buitenlucht was dit het laatste dat ik ooit zag aankomen. Al twee keer heb ik (met pijn in mijn hart) de trainingen stop moeten zetten door de afgekondigde maatregelen. Dat het belangrijk is om buiten te komen en in beweging te blijven weten we allemaal. Gelukkig kunnen we inmiddels weer trainen in de buitenlucht. Uiteraard houden ook wij ons aan de maatregelen van het RIVM.

Ben je benieuwd hoe wij met de corona maatregelen omgaan? Lees dan gauw verder.

Groepsgrootte

Momenteel trainen we in groepjes van maximaal 4 bootcampers (exclusief trainer). De groepjes mengen niet. In de groepjes wordt onderling de 1,5m afstand gewaarborgd. Het maximale aantal bootcampers is zoals altijd 12 deelnemers.

 

Desinfecteren

Er is voor, tijdens en na de training toegang tot handdesinfectie.

Volgens het RIVM is de kans dat het virus via materialen wordt overgedragen klein. Desondanks worden de sportmaterialen regelmatig gedesinfecteerd. We trainen beperkt met materialen en je hebt ten allen tijden de mogelijkheid om ervoor te kiezen zonder materialen te trainen.

Klachten

We vragen je om niet naar de training te komen bij verkoudheidsklachten, neusverkoudheid, niezen, keelpijn, loopneus, hoesten, verhoging, koorts, of plotseling verlies van reuk of smaak. We stellen het op prijs als je ons op de hoogte stelt als je positief getest bent op corona. Ook als je huisgenoot of gezinslid positief test op corona vragen we je om niet naar de training te komen totdat je de richtlijnen van de GGD hebt opgevolgd.

Wat nu?

Overdracht van het virus tijdens onze trainingen is erg klein doordat we trainen in de buitenlucht met veel afstand. Als ik of één van de trainers wordt geïnformeerd dat een bootcamper positief is getest op corona én bij de trainingen aanwezig is geweest worden de bootcampers hierover geïnformeerd. Dit geldt ook voor een positief geteste trainer.

Heb je vragen? Neem dan snel contact op!

Veel enthousiaste bootcampers hebben de positieve vibes vast weten te houden en dit gaan we dan ook zeker doorzetten!

Recommended Posts