COVID -19 Maatregelen van 14 december (lockdown)

Trainen bij Best You – Lockdown van 14 december 2020 (tot 19 januari 2020)

—Het is tijdelijk niet mogelijk om je in te schrijven voor een gratis proeftraining voor de bootcamp, wel geven we gratis live online trainingen. Laat je email adres achter of neem contact op om gratis mee te doen!—

Een harde lockdown, sportscholen dicht, niet-essentiële winkels dicht en natuurlijk en helaas nog veel langer de horeca dicht. Vele ondernemers krijgen het zwaar te verduren door deze corona crisis. Voor iedereen is deze lockdown moeilijk en we zullen allemaal onze eigen weg moeten vinden in deze gekke tijd.

Ook wij hebben de groepstrainingen moeten staken tot in elk geval 19 januari. Het is belangrijk om in beweging te blijven en het liefst blijf ik iedereen persoonlijk en in real life doortrainen. Niet getreurd, want we denken in oplossingen! Wat kan er wél? Wat sporten bij Best You betreft hebben we het dan over de live home workouts, personal en duo training.

Online

Online live homeworkouts

Maandag 19:30, woensdag 19:30 en zondag 10:00 worden online live HIIT-trainingen gegeven. Deze zijn vanuit de eigen woonkamer of tuin te volgen. De trainer zorgt ervoor dat er variaties gegeven worden voor zowel beginners als gevorderde sporters.

Wil je graag mee doen met deze online live trainingen?

Neem dan contact op door een berichtje te sturen naar 0622558075 of stuur een e-mail naar: amoa@bestyououdewater.com

Je wordt dan toegevoegd aan een mailing list voor de live trainingen. Je kunt altijd uitschrijven van deze lijst.

Face 2 face:

Groepsgrootte

Momenteel geef ik nog wel personal training. Daarbij trainen we in de buitenlucht 1 op 1. Er wordt onderling de 1,5m afstand gewaarborgd.

Desinfecteren

Er is voor, tijdens en na de training toegang tot handdesinfectie.

Volgens het RIVM is de kans dat het virus via materialen wordt overgedragen klein. Desondanks worden de sportmaterialen regelmatig gedesinfecteerd. We trainen beperkt met materialen en je hebt altijd de mogelijkheid om ervoor te kiezen zonder materialen te trainen.

Klachten

We vragen je om af te zeggen bij verkoudheidsklachten, neusverkoudheid, niezen, keelpijn, loopneus, hoesten, verhoging, koorts, of plotseling verlies van reuk of smaak. We stellen het op prijs als je ons op de hoogte stelt als je positief getest bent op corona. Ook als je huisgenoot of gezinslid positief test op corona vragen we je om niet naar de training te komen totdat je de richtlijnen van de GGD hebt opgevolgd.

Positief geteste trainer

Overdracht van het virus tijdens onze trainingen is erg klein doordat we trainen in de buitenlucht met veel afstand. Als ik of één van de trainers positief is getest op corona én bij de trainingen aanwezig is geweest wordt je hierover geïnformeerd. Verder geplande trainingen zullen geannuleerd worden.

Heb je vragen? Neem dan snel contact op!

Veel enthousiaste sporters hebben de positieve vibes vast weten te houden en dit gaan we dan ook zeker doorzetten!

Let's workout together!

Recommended Posts