Onze bootcamps starten weer vanaf 3 maart!!

Yesss! Ein-de-lijk gaan we weer bootcampen!

Het zonnetje schijnt ons letterlijk en figuurlijk weer toe in. De afgelopen maanden was bootcamp in Oudewater geen optie. In een eerdere blog omschrijf ik dat, toen ik begon met het geven van groepstrainingen in de buitenlucht, dit het laatste was dat ik ooit zag aankomen. De groepstrainingen stop moeten zetten door de afgekondigde coronamaatregelen… Consistent sporten en ook buiten zijn is zo belangrijk voor je gezondheid. Het is dan ook moeilijk om te accepteren wanneer we daarin beperkt worden. Wel hebben we met een hele enthousiaste groep door gesport met online live HIIT-sessies. Gelukkig kunnen we er nu weer buiten tegen aan met de bootcamp, HIIT en circuit-training!

Wanneer starten we dan?

Per woensdag 3 maart gaan we weer bootcamp trainingen verzorgen in de buitenlucht. Het zonnetje is weer tevoorschijn gekomen, dus des te meer reden om weer buiten te gaan knallen samen.

Dat betekent ook dat het weer mogelijk is om een gratis proefles te doen! Kun jij ook niet wachten? Schrijf je dan snel in!

Ben je benieuwd hoe wij met de corona maatregelen omgaan? Lees dan gauw verder.

Uiteraard houden ook wij ons aan de maatregelen van het RIVM. 

 

Groepsgrootte

Alle leeftijden zijn weer welkom, want we houden voorlopig de groepjes van 2 aan. Het maximale aantal bootcampers is zoals altijd 12 deelnemers. We trainen in groepjes van maximaal 2 bootcampers (exclusief trainer). In de groepjes wordt onderling de 1,5m afstand gewaarborgd. De groepjes trainen naast elkaar met een afstand die groter is dan 1,5m en mengen niet.

 

Desinfecteren

Er is voor, tijdens en na de training toegang tot handdesinfectie.

Volgens het RIVM is de kans dat het virus via materialen wordt overgedragen klein. Desondanks worden de sportmaterialen regelmatig gedesinfecteerd. We trainen beperkt met materialen en je hebt ten allen tijden de mogelijkheid om ervoor te kiezen zonder materialen te trainen.

 

Klachten

We vragen je om niet naar de training te komen bij verkoudheidsklachten, neusverkoudheid, niezen, keelpijn, loopneus, hoesten, verhoging, koorts, of plotseling verlies van reuk of smaak. We stellen het op prijs als je ons op de hoogte stelt als je positief getest bent op corona. Ook als je huisgenoot of gezinslid positief test op corona vragen we je om niet naar de training te komen totdat je de richtlijnen van de GGD hebt opgevolgd.

 

Wat nu?

Overdracht van het virus tijdens onze trainingen is erg klein doordat we trainen in de buitenlucht met veel afstand. Als één van de trainers wordt geïnformeerd dat een bootcamper positief is getest op corona én bij de trainingen aanwezig is geweest, worden de bootcampers hierover geïnformeerd. Dit geldt ook als een trainer positief getest zou worden.

Heb je vragen? Neem dan snel contact op!

Veel enthousiaste bootcampers hebben de positieve vibes vast weten te houden en dit gaan we dan ook zeker doorzetten!

Zie ik je snel tijdens een training?!

X,

Amoa

Recommended Posts