Skip to content

TRAINER

Amoa van den Hoogen

Eigenaar, personal trainer & bootcamp trainer

Hi there! Ik ben Amoa van den Hoogen. Al jaren betrek ik vrienden, familie en collega’s in allerlei sportieve activiteiten. Tot in 2019 plotseling het besef kwam: hiermee kan ik écht een verschil maken. Voor mezelf en voor anderen. Zo ontstond Best You Oudewater.

Met mijn ambitie en krachtige positieve energie help ik het liefst elke dag mensen de beste versie van zichzelf te worden. Ik hoop jou ook te mogen inspireren, motiveren en enthousiasmeren tijdens personal trainingen, duo trainingen, small group trainingen en de Best You (Bootcamp) trainingen, zodat jij óók ontdekt hoeveel energie je ervoor terugkrijgt!

“Dream it, Wish it, DO IT!”

Persoonlijke noot

In 2015 ging ik – na het afronden van mijn studie Fysiotherapie – aan de slag als fysiotherapeut. Vanaf 2016 ben ik uit het vak gestapt en niet meer praktiserend. Ik werkte in het klinisch onderzoek waarbij ik naar ziekenhuizen in heel Nederland afreisde om de voortgang van klinische onderzoeken te monitoren. Sinds juli 2019 heb ik daarnaast gewerkt aan mijn eigen onderneming. Door mijn opleiding en ervaring als fysiotherapeut, heb ik veel kennis over het menselijk lichaam in beweging. Dit helpt mij om mijn trainingen aan te passen, bijvoorbeeld op trainingsniveau of in geval van blessures. Inmiddels heb ik ook de opleiding tot personal trainer en de cursussen voor voedingscoaching en lifestyle-adviseur afgerond. In juni 2021 heb ik mijn baan opgezegd om Best You Oudewater verder uit te bouwen!

Verder ben ik ZEER dramatisch, smoorverliefd op de kinderen van mijn zus, een zelfontwikkeling junkie, laat ik altijd een laagje thee of koffie staan en ben ik gek op Italiaans eten.

Meer weten? Neem gerust contact op om kennis te maken. We kijken samen wat wij voor jou kunnen betekenen!

Schrijf je nu in en doe gedurende de lockdown mee aan de

Live online workouts

Stay Healthy and Get Moving!

Je kunt je ten alle tijden weer uitschrijven van de lijst.