Skip to content

No, you are not to old to be active

Beginners & 55+ Bootcamp

Low Impact Bootcamp: Stap voor Stap naar een Sterkere Jij!

Hee onervaren sporter. Ben je nieuw in de wereld van fitness? Wil je graag beginnen met bewegen, maar voel je je overweldigd door intensieve trainingen en complexe oefeningen? Geen zorgen! Onze Low Impact Bootcamp bij Best You Oudewater is speciaal ontworpen voor jou! Zie jij sporten als iets voor de #fitgirls en #fitboys, met veel sportervaring en een goed figuur? Denk je dat je er niet goed in bent?

We know how you feel. Echt. We hebben één hele belangrijke tip: zet al je vooroordelen en twijfels aan de kant. Kies voor de positieve peer pressure van onze community én trainers, en sluit aan bij onze bootcamps!

Onze Low Impact Bootcamp bij Best You Oudewater is precies wat je nodig hebt! Ontdek een unieke combinatie van motiverende trainingen, professionele begeleiding en een inspirerende omgeving die jou naar het volgende niveau zal brengen.

"If it doesn't challenge you, it won't change you".
- Fred Devito
De 5 beloftes van Best You!

Laagdrempelig en beginner-vriendelijk: Bij Best You begrijpen we dat de eerste stappen zetten in een fitnessroutine best spannend kunnen zijn. Daarom bieden we een bootcampervaring die specifiek is afgestemd op beginners. Geen rennen, sprinten of springen, maar wel effectieve trainingen om jouw kracht en conditie op te bouwen. We geven je de nodige ondersteuning en begeleiding om jouw fitnessreis succesvol te maken.

Variaties en opbouwende oefeningen: Onze ervaren trainers bieden talloze variaties en alternatieven voor oefeningen, zodat je op je eigen tempo kunt groeien. We begrijpen dat iedereen verschillende niveaus heeft, en daarom passen we de trainingen aan jouw behoeften aan. Met zorgvuldig opgebouwde workouts zorgen we ervoor dat je sterker wordt en je zelfvertrouwen groeit.

Individuele aandacht en ondersteuning: Als coach zijn we er voor jou. We begrijpen dat je vragen kunt hebben, extra begeleiding nodig hebt of gewoon wat aanmoediging zoekt. Onze trainers staan altijd voor je klaar om met liefde mee te kijken en je te ondersteunen tijdens de training. Jouw persoonlijke groei en veiligheid staan bij ons op de eerste plaats.

Speciale aandacht voor zwangere en net bevallen vrouwen: Bij Best You Oudewater zijn we ons bewust van de bijzondere behoeften van zwangere en net bevallen vrouwen. Onze trainers zijn goed geïnformeerd over de juiste begeleiding en aanpassingen die nodig zijn om veilig en effectief te trainen. We zorgen ervoor dat jouw welzijn en dat van je baby altijd onze prioriteit hebben.

Neem vandaag nog deel aan onze Bootcamp en ervaar de krachtige verandering die het kan brengen. Schrijf je in en maak de eerste stap naar een gezonder, sterker en gelukkiger leven. Neem contact met ons op voor meer informatie of om je plek te reserveren.

Voor wie is de Low Impact Bootcamp?

Beginners die graag willen starten met fitness en krachttraining.

Zwangere en net bevallen vrouwen (geef dit altijd aan bij de trainer voor de juiste begeleiding).

Actieve 55+’ers die op een veilige en doeltreffende manier aan hun conditie willen werken.

Bootcampers met blessures en/of pijnlijke gewrichten die een trainingsprogramma nodig hebben dat rekening houdt met hun specifieke behoeften.

Amoa-220
  • Uitdagende trainingen in kleine groepjes
  • Onder deskundige begeleiding
  • Altijd lekker in de buitenlucht
  • Iedere training is uniek
  • Fun staat centraal

Tijdens een bootcamptraining werk je in teamverband aan kracht, conditie en uithoudingsvermogen. Alle spiergroepen komen aan bod. Lekker intensief: we gaan all-in!

#hallospierpijn

Low Impact Bootcamp bij Best You staat voor laagdrempelige, uitdagende en gezellige trainingen in groepsverband. In kleine groepjes van maximaal 12 sporters gaan we lekker naar buiten – onze bootcamps zijn áltijd buiten – om samen op een leuke manier aan onze gezondheid te werken. Ieder op eigen niveau. En uiteraard is altijd één van onze ervaren trainers aanwezig om jou te motiveren én op jouw techniek te letten.

Bootcamp trainingsvormen

Doe je best, geef 100%, jouw 100%

We stimuleren je om je 100% in te zetten. Iedereen traint bij ons op zijn of haar eigen niveau. We vragen dan ook dat jij jouw eigen 100% geeft en dat is voor iedereen anders. Zo geven de trainers altijd variaties op pitte oefeningen en kan je altijd even je rust pakken wanneer dat nodig is. Ben jij al wat gewend? Dan krijg jij dat extra zetje dat ervoor zorgt dat je alles uit de training haalt. Wij doen ons uiterste best om jou te blijven prikkelen en uitdagen, daarom is geen training hetzelfde! Globaal zijn er een aantal trainingsvormen te onderscheiden, deze hebben we hieronder voor je uitgewerkt.

Circuittraining

Tijdens een circuittraining doorlopen we samen een ‘circuit’: een serie uitdagende oefeningen. Daarmee trainen we álle spiergroepen én de conditie. Dit doen we soms met materialen, soms zonder: op basis van het eigen lichaamsgewicht. Een verschil met bijvoorbeeld crossfit is dat alle bootcamp-circuittrainingen een HIIT-component hebben: we doen lekker veel herhalingen op hoog tempo.

HIIT

De basis van alle trainingen bij Best You Bootcamp is HIIT: High Intensity Interval Training. Ofwel: fitnessoefeningen met veel herhalingen wisselen elkaar op hoog tempo af, met korte periodes van rust. Door deze manier van trainen gaat je hartslag snel omhoog en boek je snel resultaat. Perfect voor het vergroten van je conditie en uithoudingsvermogen én voor het stimuleren van vetverbranding. Zeg maar dag tegen die ongewenste kilo’s.

Zo werkt je aanmelding

Aanmeldformulier: Je meld je aan via het formulier achter de GRATIS proeftraining button. In het formulier vragen we naar je sportgeschiedenis, hoe bij ons terecht bent gekomen en meer.

Deze informatie helpt ons om jou al vanaf je allereerste training goed te begeleiden. Vooral in het begin zal je wat extra aandacht was ons krijgen zodat je goed kunt instromen.

Gratis proefles ‘aankopen’: Na je aanmelding via het formulier wordt je automatisch doorgeleid naar onze webshop waar je een credit voor een gratis proefles kunt ‘aankopen’. Tijdens dit aankoop proces maak je meteen een account aan voor onze ‘Best You’ app.

E-mail met informatie: Verder ontvang je een e-mail over onze community en hoe het contact verloopt en ontvang je een email over de app en hoe we deze gebruiken voor de inschrijvingen.

Contact met Team Best You: Na je aanmelding neemt iemand van Team Best You contact met je op. Hierdoor wordt het laagdrempelig voor je om met ons in contact te staan en met een goed gevoel je eerste trainingen in te gaan.

Trainingslocaties

Onze bootcamps zijn altijd buiten. Weer of geen weer. It’s part of the fun! Én buiten zijn is goed voor je. In alle seizoenen. We verzamelen doordeweeks ’s ochtends op ’t zwarte veldje bij Klavertjevier (de school) en ’s avonds op de parkeerplaats van het Cultuurhuis: Kluwen 3, 3421 KZ Oudewater. We wisselen regelmatig van verzamelplek. Zo verzamelen we ook wel op het schoolplein van de Mariaschool, bij het grasveldje op de Laan van Snelrewaard en bij de parkeerplaats Gasplein. Uiteraard informeren we je daar op tijd over!

Amoa-253

Schrijf je nu in en doe gedurende de lockdown mee aan de

Live online workouts

Stay Healthy and Get Moving!

Je kunt je ten alle tijden weer uitschrijven van de lijst.