Skip to content

Best You Project

…werk aan de betere versie van jezelf!

Best You Project: Het 10 weken fit-programma dat jou de kickstart geeft om de fitste en gezondste versie van jezelf te worden.

it's time for transformation

Dit keer ga ik het echt volhouden...

Je wilt graag trots en blij zijn als je in de spiegel kijkt. Je wilt je fitter voelen en meer energie krijgen. Je wilt afvallen en strakker worden. Je beseft het belang van een gezondere levensstijl en wilt nu dan ook echt gaan beginnen om dit voor elkaar te krijgen. Je zoekt doorzettingsvermogen en discipline om door te blijven sporten en je gezonde levensstijl vol te houden. Je neemt je voor om het vanaf morgen echt weer te gaan oppakken. Je gaat ervoor, jij wordt de beste versie van jezelf!

Maar… Het zelf doen? Lastig! De volgende dag komen er 100 dingen op je pad. Je hebt geen tijd om te sporten. Je partner is niet op tijd thuis voor de kinderen, je moet overwerken of je bent toch wel erg moe. En eerlijk? Zo leuk vind je sporten ook weer niet…

Of je weet gewoon echt niet waar je moet beginnen. Je vindt het lastig om de eerste stap te zetten en over die drempel te gaan door aan te sluiten bij een sportclub. Je vindt een sportschool niet fijn, want het is binnen. En hoe al die apparaten werken? Geen idee! Je bent een beginner en weet niet hoe en waar je de juiste begeleiding kunt krijgen.

En bovendien… Stel dat je wél zou gaan en jij de enige bent die nog helemaal niet fit is? En hoe zorg je ervoor dat je sporten wel leuk gaat vinden en het dit keer wel langer volhoudt dan een paar weken. Waar haal je de tijd vandaan? Ach ja… Laat maar even. Dan begin ik morgen wel écht.

Maar het kan ook anders...

Je sport buiten. In het mooie Oudewater in een gezellige en motiverende community. Je hebt het enthousiaste en sportieve team van Best You als stok achter de deur, die jou op een laagdrempelige, maar professionele manier gaat motiveren en begeleiden. Je kunt nu starten samen met mensen die zich hetzelfde voelen als jij!

Je leert sporten met plezier en zelfvertrouwen. Je voelt je al na 1 week energieker en ervaart meer levenslust. Je wordt gemotiveerd om naast meer te bewegen ook je eetpatroon onder de loep te nemen. Je voelt je strakker in je lijf, gaat centimeters verliezen en valt zichtbaar af. Je wordt fitter en zit lekkerder in je vel.

Je hebt een manier gevonden die leuk is én blijft. Je hebt eindelijk ontdekt hoe je het sporten en het gezonder leven wel kan vol houden.

Start op 4 oktober 2021

Dit krijg je in het programma

Tijdens dit 10 weken fit-programma doe je mee aan de bootcamps en thematrainingen. Je traint meerdere keren per week en je kunt deelnemen aan de online kick-off meeting en de 5 live sessies in het Cultuurhuis (Incl. Yogaworkshop). Daarnaast krijg je een Best You e-book over sport en een e-book over voeding & lifestyle. Tijdens de live sessies gaan we aan de slag met je voedingspatroon, lifestyle, mindset en gaan we dieper in op de theorie achter sport en ontspanning. We geven je handvatten om je lifestyle structureel te veranderen en de vicieuze cirkel te doorbreken. En dat op een leuke manier! Boven alles heb je de hele community als stok achter de deur. We laten je niet zomaar opgeven.

Als zelfs ík sporten leuk kan gaan vinden door BYB, dan kan iedereen dat’.

‘…Een goede manier om fit te blijven, en je grenzen te verleggen…’

‘…Trainers corrigeren waar nodig continu op houding…’

De pakketten

Jaaa, je bent aangekomen bij de pakketten. Tijd om een keuze te maken! Hieronder kun je de verschillen mogelijkheden zien. Het Best You Project start op 4 oktober 2021. Wil jij op een latere datum starten? Neem dan even contact via onderstaande gegevens. Door op de knop te drukken kom je direct bij de app die je later zal gebruiken voor het inschrijven voor de trainingen. Je kunt het gekozen pakket afrekenen met iDEAL.

Na het afrekenen ontvang je de praktische informatie over hoe alles in zijn werk gaat via de e-mail.

Heb je nog vragen? Neem dan contact op via amoa@bestyououdewater.com of 06-20558075.

Start op 4 oktober 2021

Het 10 weken fit-programma: Best You Project

Als deelnemers van het eerste project voel ik veel liefde en waardering voor jullie! Jullie gaven mij het vertrouwen en de kans om een beginner te zijn, te ontwikkelen en te leren van de ervaring.

Speciaal voor jullie hanteer ik daarom een flinke korting voor het tweede project. Je kunt al mee doen vanaf €4.90 per week!

Jij hebt mee gedaan aan het aller eerste Best You Project en traint ook nog eens bij Best You Bootcamp en betaalt natuurlijk al voor (een deel) van je trainingen. Deze pagina is dan ook speciaal voor jou ingericht met flinke kortingen. In de eerste tabel kun je zien wat het project voor iedereen inhoudt. In de tabellen daaronder kun je zien welk tarief voor jou geldt. Vind jij iets onduidelijk of heb je vragen? Neem dan even contact met me op: 0620558075.

Liefs,

Amoa

Best You Project

All features

2x, 3x of onbeperkt trainen
5x live sessies (incl. yogaworkshop)
2 of 3 meetmomenten (gewicht, vet%, taille omvang en BMI)
Online kick-off meeting
E-book over Voeding
E-book over Sport
Best You home work-outs
Whatsapp contact met je coach
Toegang tot Best You Project community
Een gratis meetlint
Een Best You shakebeker
Persoonlijk voedingsconsult (alleen incl. bij het Be the Best You pakket en apart af te nemen)

Jij traint nu met een rittenkaart

Jij kunt al mee doen vanaf €21.25 per week.

Kies het pakket dat jij wilt, ga naar de shop en gebruik kortingscode: VBYPMR

Pakket
Verschil
Be the Best You
Onbeperkt trainen + Persoonlijk voedingsconsult
Zie ***
Be Fit & Strong
3 keer per week trainen
€300.25
Be Energized
2 keer per week trainen
€210.25

Jij traint nu met een 1x per week abonnement

Jij kunt mee doen vanaf €12.40 per week.

Kies het pakket dat jij wilt, ga naar de shop en gebruik kortingscode: VBYPM1XPW

Pakket
Verschil
Be the Best You
Onbeperkt trainen + Persoonlijk voedingsconsult
Zie ***
Be Fit & Strong
3 keer per week trainen
€214
Be Energized
2 keer per week trainen
€124

Jij traint nu met een 2x per week abonnement

Jij kunt mee doen vanaf €4.90 per week

Kies het pakket dat jij wilt, ga naar de shop en gebruik kortingscode: VBYPM2XPW

Pakket
Verschil
Be the Best You
Onbeperkt trainen + Persoonlijk voedingsconsult
Zie ***
Be Fit & Strong
3 keer per week trainen
€151.50
Be Energized
2 keer per week trainen
€49,-

*** slimmigheidje! Het Best You Project exclusief trainingen kost dus €118.25.

Als jij besluit om voor het Be the Best You – all-in pakket  te gaan dan ben jij het allergoedkoopst uit wanneer je los een onbeperkt abonnement afsluit en dan gebruik maakt van onderstaande kortingscode. Je kunt na 12 weken je onbeperkt abonnement weer omzetten of opzeggen.

Jij traint nu met een onbeperkt abonnement

Jij doet mee voor slechts €4,90 per week.

Kies het pakket dat jij wilt, ga naar de shop en gebruik kortingscode: VBYPMO

Pakket
Verschil
Be Energized
Onbeperkt trainen
€49,-
Be Energized
Onbeperkt trainen + Persoonlijk voedingsconsult
€114,- Zie ***

Persoonlijk voedingsconsult

€75,- NU €65,-

Speciaal tijdens de looptijd van Best You Project kun je nu TIJDELIJK een persoonlijk voedingsconsult afnemen t.w.v. €75,- voor maar €65,-.

Dit is een consult van 50 minuten via beeldbellen. Deze BONUS zit standaard in het VIP pakket van Best You Project én kan los aanschaft worden door alle members van Best You Bootcamp via onderstaande knop. Amoa zal daarna contact met je opnemen om het consult in te plannen.

Let op! Maximaal 10 plekken beschikbaar. Op = op!

Watch your food

BONUS

65,-
Coaching 50 minuten
Evaluatie van jouw ingevulde intake formulier met doelen, klachten en huidige leefstijl
Evaluatie van je persoonlijke dagboek
Mini e-book met persoonlijk avies

Van onzeker en niet zo happy naar een blije versie van mezelf!

Jarenlang heb ik veel last gehad van mezelf. Ja, echt… last! Onzeker, niet zo blij en dat zat me dwars. Ik wist dat het niet nodig was, maar kon er niets aan doen. In groepen en tijdens uitjes voelde ik me niet op mijn gemak. Ik kon goed doen alsof, maar ergens in mijn koppie was er altijd dat stemmetje dat zei: “Ohh, iedereen is hier knap en slank. Ik pas hier helemaal niet tussen.”

Nu, twee jaar later, zit ik lekker in mijn vel en leef ik mijn leven met plezier. Mijn geheim? Sport en zelfontwikkeling. Van sporten word ik in het moment zelf al blij, door alle happy hormones die daarbij vrijkomen. Daarnaast geeft regelmatig sporten mij de motivatie om ook op andere gebieden zo gezond mogelijk te leven, zoals door gezond te eten. Ook zette sporten mij in verbinding met anderen, door een stukje gaan wandelen of een work-out te doen met vrienden.

Met zelfontwikkeling bedoel ik vooral open staan voor verandering. Als ik ergens niet tevreden over ben zeg ik niet langer: “Zo ben ik nu eenmaal.” Nee, ik ben mijn mindset gaan trainen en mijn gedrag gaan veranderen. Nu zeg ik: “Zo ben ik nu, maar waar wil ik naar toe?” Ik denk in oplossingen en zoek naar manieren om te blijven verbeteren en groeien. Ik luister podcasts, lees boeken en volg cursussen. Ik ben in beweging en beweeg naar waar ik ooit zou willen komen. Alleen al dat proces maakt me blij.

Nu, twee jaar later, ben ik veranderd en is mijn leven veranderd. Dat was me nooit gelukt als ik mezelf er niet toe had gezet om mijn mindset te trainen en levensstijl aan te passen. Alleen was het me gelukt, maar niet zo snel. Door hulp te omarmen genoot ik er ook nog van. En dat gun ik jou ook!

Waarom Best You Project jou gaat helpen

Ik begrijp waar jij op dit moment staat en welke hobbels je onderweg tegenkomt om de beste versie van jezelf te worden. Tijdens dit programma neem ik je graag mee in de lessen die ik geleerd heb op de weg naar een sportieve, energieke en gelukkige versie van mezelf. Samen met Team Best You stop ik alle kennis, tips & trucs uit ons eigen leven in dit programma.

Plezier staat centraal

Wij weten hoe lastig het kan zijn om structureel te sporten. Keer op keer stop je en opnieuw beginnen is heel lastig. Daarom maken wij het sporten leuk! Aan de hand van thema’s, spelvormen zorgen wij dat elke training weer anders en leuk kan zijn. Door het proces leuk te maken, zal je dit keer niet meer wíllen stoppen!

Focus op langdurig resultaat

Na 10 weken heb je een andere relatie met sport, lifestyle en je mindset. Veel fit-programma’s zijn gericht op super snel afvallen op een manier die heel veel tijd en moeite kost, waardoor je het kort volhoudt en binnen 3 maanden ook weer terug bij af bent. Het Best You Project richt zit op langdurig resultaat. Naast het sporten, bieden wij jou aan de hand van een exclusief live programma manieren om je mindset en lifestyle zo aan te passen dat je blijvend lekker in je vel zit.

Live programma

Het live programma is een combinatie van kick-off meeting, de 5 live sessies en de e-books over sport en voeding.  De live sessies vinden plaats in het Cultuurhuis in Oudewater. 

We zoomen dieper in op aanpassingen die je kunt doorvoeren in je eetpatroon, levensstijl en mindset. Aanpassingen die blijvend haalbaar zijn voor jou en je gezin, waardoor je grote en langdurige resultaten kunt behalen. De live sessie op 19 oktober bestaat uit een yoga workshop waarin wordt ingegaan op de theorie van yoga, je een yoga les krijgt en we praten over ontspanning. 

Extreem veel waarde voor een lage prijs

Mijn doel is om juist ook de mensen aan te spreken die het lastig te vinden om de drempel over te gaan en in zichzelf te investeren. Ik wil je leren dat het oké is om jezelf op 1 zetten. Omdat je dat nu misschien nog niet helemaal voelt en leeft kan het moeilijk zijn om over de drempel te gaan. Om zelfs als jij dat ook lastig vind het programma voor jou toegankelijk te maken bieden we extreem veel waarde voor een lage prijs. Geen drempel!

Niet wegen, maar meten!

Wij geloven dat het constant op de weegschaal gaan staan niet het beoogde effect heeft op motivatie, het vieren van succes en je mindset. Toch vinden ook wij dat je iets alleen kunt verbeteren als je het meetbaar kunt maken. Daarom krijgt iedere deelnemer een gratis meetlint. Er zullen meetmomenten, voor en na de trainingen, beschikbaar worden gesteld waarop jij je kan inschrijven. Ik zal met jou je voortgang meten en bespreken. Uiteraard kun je het meetlint ook gebruiken voor je spierballen!

Start op 4 oktober 2021

Het 10 weken fit-programma: Best You Project

Het Project waarmee JIJ de kickstart krijgt om na de zomer fit de winter in te gaan én een gezonde en fitte levensstijl vol te houden. Laagdrempelige, effectieve én uitdagende trainingen in de buitenlucht in het mooie Oudewater. Energieke en motiverende trainers, een online kick-off meeting, 5 live sessies en twee e-books om jouw lifestyle & voedingspatroon aan te pakken.

BestYou-434

Be Fit & Strong

3x per week sporten

 • 30 trainingen
 • 2 of 3 meetmomenten (gewicht, vet %, taille omtrek en BMI)
 • 5 live sessies (incl. yogaworkshop)
 • Online kick-off meeting
 • Een e-book over Voeding
 • Een e-book over Sport
 • Best You home work-outs
 • Een meetlint en Best You shakebeker
 • Een coach en trainers die betrokken zijn bij jou als individu

Be Energized

2x per week sporten

 • 20 trainingen
 • 2 of 3 meetmomenten (gewicht, vet %, taille omtrek en BMI)
 • 5 live sessies (incl. yogaworkshop)
 • Online kick-off meeting
 • Een e-book over Voeding
 • Een e-book over Sport
 • Best You home work-outs
 • Een meetlint en Best You shakebeker
 • Een coach en trainers die betrokken zijn bij jou als individu

Be the Best You

Onbeperkt sporten + een persoonlijk voedingsconsult

 • Onbeperkt trainingen volgen
 • 2 of 3 meetmomenten (gewicht, vet %, taille omtrek en BMI)
 • 5 live sessies (incl. yogaworkshop)
 • Online kick-off meeting
 • Een e-book over Voeding
 • Een e-book over Sport
 • Best You home work-outs
 • Een meetlint en Best You shakebeker
 • Een coach en trainers die betrokken zijn bij jou als individu
 • Persoonlijk voedingsconsult t.w.v. €75,-

Plezier in sport

Samen buiten sporten in het mooie Oudewater. Sport kan heel leuk zijn. Ook voor jou!

Afvallen

Centimeters kwijtraken en zichtbaar afvallen. Strakker in je vel zitten, op een manier die vol te houden is!

Mindset training

Denk in oplossingen. Creëer dé levensstijl die bij jou past en waarmee jij de beste versie van jezelf wordt.

Dit krijg je in het programma

cf2961f5-7fe6-46cf-815e-d8a181bd5e87

Toegang tot alle trainingen

De trainingen zijn altijd buiten in het mooie Oudewater. De locaties verschillen per training. Verzamellocaties zijn bij het Cultuurhuis, Gasplein, een grasveld bij FC Oudewater en een grasveld bij de Laan van Snelrewaard. We trainen in groepen van maximaal 12 personen zodat de optimale begeleiding op houding en techniek gewaarborgd kan worden.

ZOOM_Amo

5x Live sessies

De live sessies vinden plaats in het Cultuurhuis in Oudewater. De sessies duren maximaal 1,5 uur. We zetten een kop thee en bespreken een thema. Je krijgt les over voeding, sport, yoga en ontspanning, lifestyle en mindset. Het laatste half uur bestaat met name uit groepscoaching waarbij je de gelegenheid krijgt om te delen en gecoacht te worden. De kracht van in een groep zijn is dat we leren van elkaars proces: Waarin lijken we op elkaar en waarin verschillen we juist. Of je graag zelf deelt of vooral graag naar anderen luistert deze sessie draagt bij aan je proces.

85EEBA43-B7E2-46F7-97DB-E25697E7C76D (2)

E-book over voeding & sport

Je krijgt een e-book over voeding, waarbij je aan de hand van korte, praktische opdrachten aan de slag kunt met je voedingspatroon en lifestyle. Je krijgt tips & tricks die voor mij goed werken. Ik geef je manieren om je mindset te trainen en zo tot blijvend resultaat te komen.

Voor de live sessie over sport krijg je een e-book met daarin een Best You Handleiding voor sport. Ik deel daarin theorie achter de basis van sport, mijn visie op laagdrempelig en gezond trainen en Best You home work-outs.

Je gaat leren over onderwerpen zoals:

IMG_1643(1)

Bonus

Tijdens deze ronde van dit programma bieden we extreem veel waarde. Je krijgt namelijk ook nog eens whatsapp contact met je coach. Dit zorgt ervoor dat als je ergens tegen aan loopt ik je direct weer op gang help. Ook maken we een whatsapp-community voor alle deelnemers. Dit geeft je de mogelijkheid om in contact te komen met andere sportievelingen en bijvoorbeeld sportafspraken met elkaar te maken.

En verder krijg je:

Dit krijg je alleen in het 'Be the Best You pakket en kun je los afnemen':

Voedingscoaching van Amoa

Speciaal tijdens de looptijd van Best You Project kun je nu TIJDELIJK een persoonlijk voedingsconsult afnemen t.w.v. €75,- voor maar €65,-.

Dit is een consult van 50 minuten via beeldbellen. Deze BONUS zit standaard in het VIP-pakket van Best You Project én kan los aanschaft worden door alle members van Best You Bootcamp via onderstaande knop. Amoa zal daarna contact met je opnemen om het consult in te plannen.

Let op! Maximaal 10 plekken beschikbaar. Op = op!

‘…Iedereen is super enthousiast waardoor het alleen maar leuker wordt!!..’

‘…En het is natuurlijk leuk om te merken dat je vooruit gaat…’

‘…kracht en conditie en toppers als trainers die je echt motiveren…’

Start op 4 oktober 2021

Dit zit er allemaal bij

BestYou-198

Bootcamptrainingen

Train mee met het vaste aanbod aan bootcamps van Best You. Word onderdeel van onze community.

IMG_8293 (2)

Meetmoment

We meten je lichaamssamenstelling. Je gewicht, vetpercentage, taille omvang en BMI worden gemeten. Als je specifieke vragen hebt over je proces of bijv. houding tijdens sport kun je dit tijdens dat moment bespreken.

ZOOM_Amo

5 live sessies

Live sessies van 1,5 uur in het Cultuurhuis in Oudewater. Je krijgt les over voeding, sport, yoga en ontspanning, lifestyle en mindset. Groepscoaching waarbij je wordt mee genomen in het proces van de community. Wij zijn je stok achter deur.

IMG_8078

Best You e-werkboek Mindset & Lifestyle

Maak het proces leuk zodat het iets wordt dat je met plezier doet in plaats van vol moet houden.

ZOOM_Amo

Yogaworkshop

Op 19 oktober om 20:00 kun je deelnemen aan een yogaworkshop. Deze wordt gegeven door Yana Zielstra Je leert de theorie achter yoga en doet een yogales mee. We hebben het over ontspannen, écht ontspannen.

IMG_8296 (2)

Meetlint & Best You shakebeker

Eiwitshakes zijn populair als wat onder de fanatiekelingen!

Over mij

Hi, Ik ben Amoa! Eigenaar van Best You en fanatiek sporter en zelf-ontwikkelaar.

Naast mijn baan als Clinical Research Associate ben ik in de zomer van 2019 gestart met het aanbieden van bootcamp trainingen. Dit beviel mij -en gelukkig ook mijn leden- zo goed, dat dit is uitgegroeid tot een community van gezellige sportievelingen.

Tijdens de trainingen geef ik op een ongedwongen en enthousiaste manier handvatten om in beweging te willen komen. Letterlijk en figuurlijk. Een aantal maanden geleden heb ik mijn baan opgezegd om me voor 100% te kunnen richten op Best You. Een spannende, maar hele positieve en bevrijdende stap!

Dit gaf mij ook de tijd en ruimte om het Best You Project op te zetten. Een project waarbij mijn passie voor sport, mindset en zelfontwikkeling gecombineerd worden!

Ik heb de opleiding fysiotherapie afgerond, heb vele cursussen gedaan voor mijn zelfontwikkeling en heb daarnaast de opleiding tot personal trainer van NASM gevolgd. Inmiddels geef ik al ruim 7 jaar training en geniet ik van de uitdagingen die het ondernemerschap mij biedt.

BestYou170

Is dit programma voor jou geschikt?

JA: Je bent het zat, wilt verandering en het liefste NU.

Als je een kick-start wilt om weer vol gas te gaan sporten. Met ons als stok achter de deur krijg je de kick-start die je nodig hebt. Sportflow here I come!

JA: Je herkent je in alles, maar bent bang dat het programma alleen voor vrouwen is

Ook mannen doen mee! We hebben een sierlijk logo (ha-ha), maar mannen zijn ook van harte welkom bij het Best You Project. 20% van de mensen die bij Best You sporten zijn man. Dit percentage willen we graag zien stijgen!

JA: Als je nog niet weet of in groepen sporten het voor jou is.

Je kunt 10 weken lang op een laagdrempelige manier ervaren hoe het is om in een groep met gezellige mensen te sporten. Je gaat de voordelen ontdekken van de peerpressure en beseft dat we je missen als je niet bij de trainingen bent. Motivatie!

JA: Je al regelmatig sport bij Best You. 

Jazeker, als je al bij ons traint kun je natuurlijk ook aan dit programma mee doen om weer extra focus op te pakken en extra begeleiding als het gaat om je mindset en gezonde voeding. Hoe meer gezellige toppers met ons dit programma ingaan hoe leuker het wordt. Ook jij kunt jezelf een kickstart geven door een korte periode extra intensief te gaan trainen. Werk aan de hand van de extra trainingen en het e-programma aan je sixpack!

Veelgestelde vragen #BestYouProject

Je abonnement blijft doorlopen en je krijgt de extra ritten die bij je gekozen pakket horen op je account vlak voordat het project start. Zo kun je elke week eerst in schrijven met je abonnement en daarna met je rittenkaart.

Geen probleem. De ritten die bij je gekozen pakket horen worden op je account gezet. Als jij deze niet opkrijgt, kun je ze erna gebruiken. Let op, dit geldt alleen voor op tijd afmelden en in overleg je ritten niet opmaken.

Jazeker, alle trainers zijn goed opgeleid. We zullen je begeleiden en in de gaten houden zodat je op een verantwoorde manier je training kan opbouwen. We motiveren je en helpen je om in te zien dat ook jij het super doet!

Jazeker, geen probleem! Neem contact me me op via amoa@bestyououdewater.com en geef je vakantiedatum door. In overleg kun je de bootcamp en pop-up training sessies direct aansluitend nog afmaken.

De online live sessies worden opgenomen. Je kunt deze dus op je gemakje terug kijken.

Je mag vanaf 6 weken na je bevalling weer rustig gaan opbouwen. We zullen tijdens de trainingen alternatieven geven voor het springen, het rennen en de oefeningen voor je rechte buikspieren.

Nee, er worden nieuwe ritten op je account gezet nadat je het project hebt afgerekend. Als jij inschrijft op trainingen gebruikt de app automatisch de ‘oudste’ ritten eerst. Dat komt helemaal goed dus!

Jazeker, je mag dan het Be Energized pakket afrekenen en daarbij gebruik maken van de kortingscode: BYMPO.

Als jij besluit om voor het Be the Best You – all-in pakket  te gaan dan ben jij het allergoedkoopst uit wanneer je los een onbeperkt abonnement afsluit en dan gebruik maakt van onderstaande kortingscode. Je kunt na 12 weken je onbeperkt abonnement weer omzetten of opzeggen.

Neem contact met mij op als je nog vragen hebt.

amoa@bestyououdewater.com of 0620558075.

Mail naar: amoa@bestyououdewater.com of stuur een whatsapp bericht of sms naar 0620558075.