Skip to content

work hard, play hard

Best You Bootcamp

Bootcamp

Hee fanatiekeling of onervaren sporter. Zoek jij een nieuwe uitdaging met altijd unieke trainingen? Zie jij sporten als iets voor de #fitgirls en #fitboys, met veel sportervaring en een goed figuur? Denk je dat je er niet goed in bent?

We know how you feel. Echt. We hebben één hele belangrijke tip: zet al je vooroordelen en twijfels aan de kant. Heb jij zin om te sporten? En voel jij dat het moment gekomen is om (consistent) te gaan trainen. Dat is de enige reden die je nodig hebt.

Kies voor de positieve peer pressure van onze community én trainers, en sluit aan bij onze bootcamps!

"If it doesn't challenge you, it won't change you".
- Fred Devito

Tijdens een bootcamptraining – een uitdagend fitnessprogramma geïnspireerd door trainingen van het leger – werk je in teamverband aan kracht, conditie en uithoudingsvermogen. Alle spiergroepen komen aan bod. Lekker intensief: we gaan all-in!

#hallospierpijn

Bootcamp bij Best You staat voor pittige, maar gezellige trainingen in groepsverband. In kleine groepjes van maximaal 12 sporters gaan we lekker naar buiten – onze bootcamps zijn áltijd buiten – om samen op een leuke manier aan onze gezondheid te werken. Ieder op eigen niveau. En uiteraard is altijd één van onze ervaren trainers aanwezig om jou te motiveren én op jouw techniek te letten. Wij doen ons uiterste best om jou te blijven prikkelen en uitdagen, daarom is geen training hetzelfde!

Drukke planning en liever met je eigen vrienden of partner trainen? Ga dan voor small group training en neem contact op!

Bootcamp: een stukje geschiedenis

Bootcamptrainingen zijn overgewaaid vanuit Amerika. Het zijn work-outs geïnspireerd door de training van militairen in het Amerikaanse leger. Bootcamps zijn kort en intensief. Ze zijn vaak loodzwaar, geleid door een schreeuwende instructeur. Je kent de beelden vast en zeker. Zo gaat het bij Best You niet. Wij geloven in trainen met plezier. Ja: we dagen je uit. We werken je in het zweet. Maar je traint altijd op eigen niveau. Op een verantwoorde manier, onder toezicht van één van onze kundige trainers. Samen werken we aan kracht en conditie.

Schrijf je direct in voor een proeftraining:

Best You 20_11_2021 - 73
De 5 beloftes van Best You!
  • Uitdagende trainingen in kleine groepjes
  • Onder deskundige begeleiding
  • Altijd lekker in de buitenlucht
  • Iedere training is uniek
  • Fun staat centraal

Bootcamp trainingsvormen

HIIT

De basis van alle trainingen bij Best You Bootcamp is HIIT: High Intensity Interval Training. Ofwel: fitnessoefeningen met veel herhalingen wisselen elkaar op hoog tempo af, met korte periodes van rust. Door deze manier van trainen gaat je hartslag snel omhoog en boek je snel resultaat. Perfect voor het vergroten van je conditie en uithoudingsvermogen én voor het stimuleren van vetverbranding. Zeg maar dag tegen die ongewenste kilo’s.

Verplaatstraining

Tijdens een verplaatstraining wisselen we fitnessoefeningen af met stukjes hardlopen. Je traint altijd op je eigen niveau, dus maak je geen zorgen als je (nog) niet klaar bent voor lange afstanden hardlopen. Tijdens een verplaatstraining gebruiken we geen apparaten, gewichten of andere materialen, maar zetten we onze omgeving slim in. Heuvels, bankjes, bomen, muren zijn in deze trainingen onze fitness gear!

Circuittraining

Tijdens een circuittraining doorlopen we samen een ‘circuit’: een serie uitdagende oefeningen. Daarmee trainen we álle spiergroepen én de conditie. Dit doen we soms met materialen, soms zonder: op basis van het eigen lichaamsgewicht. Een verschil met bijvoorbeeld crossfit is dat alle bootcamp-circuittrainingen een HIIT-component hebben: we doen lekker veel herhalingen op hoog tempo.

Bij Best You train je altijd op een manier die bij jou past. Persoonlijk begeleid door jouw personal trainer, of tijdens onze groepslessen en bootcamps in een groepje. Op deze pagina verzamelen we alle informatie die je nodig hebt over de bootcamp trainingen, zoals hoe je kunt inschrijven op de trainingen, de planning, locaties en meer.

Praktische informatie

Nadat jij je hebt ingeschreven voor de GRATIS proeftraining, het starterpakket, een rittenkaart of abonnement hebt afgerekend nemen wij contact met je op. Je ontvangt een e-mail waarin we jou om informatie over je sportgeschiedenis vragen. Deze informatie helpt ons om jou al vanaf je allereerste training goed te begeleiden. Vooral in het begin zal je wat extra aandacht was ons krijgen zodat je goed kunt instromen. 

Iedereen traint bij ons op zijn of haar eigen niveau. Zo geven de trainers altijd variaties op pitte oefeningen en kan je altijd even je rust pakken wanneer dat nodig is. Ben jij al wat gewend? Dan krijg jij dat extra zetje dat ervoor zorgt dat je alles uit de training haalt.

Verder ontvang je een e-mail over onze community en hoe het contact verloopt en ontvang je een email over de app en hoe we deze gebruiken voor de inschrijvingen.

 

Inschrijven op trainingen

De Pay n Plan-app is onmisbaar op jouw telefoon, als je bij Best You traint! In deze app kun je onder meer rittenkaarten kopen of een abonnement afsluiten, het actuele bootcamprooster inzien én jezelf in- en uitschrijven voor trainingen. 
In dit blog kun je meer lezen over de verschillende features van de applicatie.

Account aanmaken

Stap 1: Download de app: Pay n Plan in de app store of play store. iOS versie / Android versie
Stap 2: Klik op de volgende link: https://app.paynplan.nl/account?id=3025

Trainingslocaties

Onze bootcamps zijn altijd buiten. Weer of geen weer. It’s part of the fun! Én buiten zijn is goed voor je. In alle seizoenen. We verzamelen doordeweeks ’s ochtends op ’t zwarte veldje bij Klavertjevier (de school) en ’s avonds op de parkeerplaats van het Cultuurhuis: Kluwen 3, 3421 KZ Oudewater. We wisselen regelmatig van verzamelplek. Zo verzamelen we ook wel op het schoolplein van de Mariaschool, bij het grasveldje op de Laan van Snelrewaard en bij de parkeerplaats Gasplein. Uiteraard informeren we je daar op tijd over!

verplaatsje 4

Extra aanbod

Naast het gewone aanbod geven wij ook pop-up bootcamps. Dat zijn lessen op tijdstippen waar we in het vaste rooster nog geen trainingen hebben. We willen graag steeds meer lestijden aanbieden. Nieuwe lestijden vormen bij ons dan ook aan de hand van animo. Door het inplannen van pop-up bootcamps kunnen we vrijblijvend nieuwe lestijden inplannen totdat ook deze lessen vast ingepland kunnen worden.

Schrijf je nu in en doe gedurende de lockdown mee aan de

Live online workouts

Stay Healthy and Get Moving!

Je kunt je ten alle tijden weer uitschrijven van de lijst.