Skip to content

work hard, play hard

Bootcamp

Ontdek de ultieme transformatie met onze Bootcamps

Hee fanatiekeling of onervaren sporter. Ben je op zoek naar een manier om jezelf uit te dagen, je grenzen te verleggen en een krachtige transformatie te ervaren? Of zie jij sporten als iets voor de #fitgirls en #fitboys, met veel sportervaring en een goed figuur? Denk je dat je er niet goed in bent?

We know how you feel. Echt. We hebben één hele belangrijke tip: zet al je vooroordelen en twijfels aan de kant. Kies voor de positieve peer pressure van onze community én trainers, en sluit aan bij onze bootcamps!

Onze Bootcamp bij Best You Oudewater is precies wat je nodig hebt! Ontdek een unieke combinatie van motiverende trainingen, professionele begeleiding en een inspirerende omgeving die jou naar het volgende niveau zal brengen.

 

"If it doesn't challenge you, it won't change you".
- Fred Devito
De 5 beloftes van Best You!

Uitdagende Workouts: Onze bootcamp-sessies zijn intensief en gevarieerd, speciaal ontworpen om je fysieke en mentale grenzen te verleggen. Verwacht uitdagende circuittrainingen, intervaloefeningen en teamwork om je kracht, uithoudingsvermogen en algehele fitheid te verbeteren.

Professionele Begeleiding & Ondersteuning: Ons ervaren team van fitnesscoaches staat altijd voor je klaar om je te motiveren, te ondersteunen en te begeleiden tijdens elke trainingssessie. We zijn er om ervoor te zorgen dat je op de juiste manier traint, blessures voorkomt en je doelen behaalt. Je traint samen met gelijkgestemde individuen die allemaal streven naar persoonlijke groei en transformatie. Samen motiveer je elkaar, deel je successen en creëer je blijvende vriendschappen.

Inspirerende Omgeving: De bootcamp vindt plaats op onze prachtige locatie in Oudewater, omringd door de natuur. De energieke sfeer en de positieve peerpressure zorgen ervoor dat je gemotiveerd blijft en het beste uit jezelf haalt. De omgeving biedt een perfecte ontsnapping aan de dagelijkse sleur en creëert een positieve mindset die nodig is voor persoonlijke groei.

Resultaatgericht: Onze bootcamp is ontworpen om resultaten te leveren. Of je nu wilt afvallen, je conditie wilt verbeteren of sterker wilt worden, wij bieden een uitdagend trainingsprogramma dat je helpt om concrete resultaten te behalen. We stellen realistische doelen en werken samen met jou om ze te bereiken.

Variatie, plezier en Consistentie: Geen saaie routines of eentonige oefeningen bij Best You. Onze bootcamp biedt een dynamische mix van cardio, krachttraining, circuittraining en functionele oefeningen. Je zult je nooit vervelen, omdat elke training anders is en boordevol energie en plezier zit!

Neem vandaag nog deel aan onze Bootcamp en ervaar de krachtige verandering die het kan brengen. Vraag een gratis proefles aan en maak de eerste stap naar een gezonder, sterker en gelukkiger leven.

Bootcamp: een stukje geschiedenis

Bootcamptrainingen zijn overgewaaid vanuit Amerika. Het zijn work-outs geïnspireerd door de training van militairen in het Amerikaanse leger. Bootcamps zijn kort en intensief. Ze zijn vaak loodzwaar, geleid door een schreeuwende instructeur. Je kent de beelden vast en zeker. Zo gaat het bij Best You niet. Wij geloven in trainen met plezier. Ja: we dagen je uit. We werken je in het zweet. Maar je traint altijd op eigen niveau. Op een verantwoorde manier, onder toezicht van één van onze kundige trainers. Samen werken we aan kracht en conditie.

Best You 20_11_2021 - 73
  • Uitdagende trainingen in kleine groepjes
  • Onder deskundige begeleiding
  • Altijd lekker in de buitenlucht
  • Iedere training is uniek
  • Fun staat centraal

Tijdens een bootcamptraining werk je in teamverband aan kracht, conditie en uithoudingsvermogen. Alle spiergroepen komen aan bod. Lekker intensief: we gaan all-in!

#hallospierpijn

Bootcamp bij Best You staat voor pittige, maar gezellige trainingen in groepsverband. In kleine groepjes van maximaal 12 sporters gaan we lekker naar buiten – onze bootcamps zijn áltijd buiten – om samen op een leuke manier aan onze gezondheid te werken. Ieder op eigen niveau. En uiteraard is altijd één van onze ervaren trainers aanwezig om jou te motiveren én op jouw techniek te letten.

Bootcamp trainingsvormen

Geef 100%, jouw 100%

We stimuleren je om je 100% in te zetten. Iedereen traint bij ons op zijn of haar eigen niveau. We vragen dan ook dat jij jouw eigen 100% geeft en dat is voor iedereen anders. Zo geven de trainers altijd variaties op pitte oefeningen en kan je altijd even je rust pakken wanneer dat nodig is. Ben jij al wat gewend? Dan krijg jij dat extra zetje dat ervoor zorgt dat je alles uit de training haalt. Wij doen ons uiterste best om jou te blijven prikkelen en uitdagen, daarom is geen training hetzelfde! Globaal zijn er een aantal trainingsvormen te onderscheiden, deze hebben we hieronder voor je uitgewerkt.

Circuittraining

Tijdens een circuittraining doorlopen we samen een ‘circuit’: een serie uitdagende oefeningen. Daarmee trainen we álle spiergroepen én de conditie. Dit doen we soms met materialen, soms zonder: op basis van het eigen lichaamsgewicht. Een verschil met bijvoorbeeld crossfit is dat alle bootcamp-circuittrainingen een HIIT-component hebben: we doen lekker veel herhalingen op hoog tempo.

Verplaatstraining

Tijdens een verplaatstraining wisselen we fitnessoefeningen af met stukjes hardlopen. Je traint altijd op je eigen niveau, dus maak je geen zorgen als je (nog) niet klaar bent voor lange afstanden hardlopen. Tijdens een verplaatstraining gebruiken we geen apparaten, gewichten of andere materialen, maar zetten we onze omgeving slim in. Heuvels, bankjes, bomen, muren zijn in deze trainingen onze fitness gear!

HIIT

De basis van alle trainingen bij Best You Bootcamp is HIIT: High Intensity Interval Training. Ofwel: fitnessoefeningen met veel herhalingen wisselen elkaar op hoog tempo af, met korte periodes van rust. Door deze manier van trainen gaat je hartslag snel omhoog en boek je snel resultaat. Perfect voor het vergroten van je conditie en uithoudingsvermogen én voor het stimuleren van vetverbranding. Zeg maar dag tegen die ongewenste kilo’s.

Zo werkt je aanvraag

Aanvraagformulier: Je meld je aan via het formulier achter de GRATIS proefles button. In het formulier vragen we naar je gegevens, wat voor proefles je wilt volgen, hoe je sportgeschiedenis is, of je blessure hebt en meer.

Deze informatie helpt ons om jou al vanaf je allereerste training goed te begeleiden. Vooral in het begin zal je wat extra aandacht van ons krijgen zodat je goed kunt instromen.

E-mail met informatie: Je ontvangt een e-mail over onze community en hoe de Best You Oudewater app gebruikt wordt voor het inschrijven op lessen en je komt in onze e-mail database. Je kunt je hiervoor ten allen tijden afmelden.

Contact met Team Best You: Na je aanmelding neemt Team Best You contact met je op via e-mail of whatsapp. Hierdoor wordt het laagdrempelig voor je om met ons in contact te staan en met een goed gevoel je eerste trainingen in te gaan. Samen bespreken we eventuele bijzonderheden en plannen we je eerste proefles in.

Lid worden: Je hebt je proefles gevolgd, bent enthousiast en wil lid worden (YAY, welkom). Maak een keuze uit het lidmaatschap dat het beste bij je past en begin met plannen!

Trainingslocaties

Onze bootcamps zijn altijd buiten. Weer of geen weer. It’s part of the fun! Én buiten zijn is goed voor je. In alle seizoenen. We verzamelen doordeweeks ’s ochtends op ’t zwarte veldje bij Klavertjevier (de school) en ’s avonds op de parkeerplaats van het Cultuurhuis: Kluwen 3, 3421 KZ Oudewater. We wisselen regelmatig van verzamelplek. Zo verzamelen we ook wel op het schoolplein van de Mariaschool, bij het grasveldje op de Laan van Snelrewaard en bij de parkeerplaats Gasplein. Uiteraard informeren we je daar op tijd over!

verplaatsje 4

Schrijf je nu in en doe gedurende de lockdown mee aan de

Live online workouts

Stay Healthy and Get Moving!

Je kunt je ten alle tijden weer uitschrijven van de lijst.