Skip to content

TRAINER

Bram de Vlieg

Bootcampinstructeur

Hallo! Ik ben Bram de Vlieg, een ontzettende sportfanaat. Ik deel mijn enthousiasme graag in mijn trainingen bij Best You. Al op jonge leeftijd ben ik begonnen met waterpolo en zo kwam ik er al snel achter dat ik een echte waterrat ben. Ondertussen heb ik ook de sporten suppolo en wakeboarden ontdekt, die beoefen ik in de zomer. Ook sporten ‘op het droge’ vind ik ontzettend leuk. Ik doe regelmatig krachttraining in de sportschool. Na het afronden van mijn havodiploma heb ik een tussenjaar genomen, waarin ik onder andere een opleiding Sportmassage heb gedaan. Dit ter voorbereiding op de studie Fysiotherapie waar ik in september 2020 mee ben begonnen.

“Geen tijd voor quotes, ik ben aan het sporten!”

Elke week wil ik weer een leuke en vernieuwende training neerzetten. Tijdens mijn trainingen vind ik het belangrijk dat iedereen meedoet op zijn of haar eigen niveau en trots naar huis gaat. Als je weggaat met een lach op je gezicht is mijn doel bereikt en met mijn groeiende kennis zal ik je helpen bij het bereiken van jouw doel!”

Schrijf je nu in en doe gedurende de lockdown mee aan de

Live online workouts

Stay Healthy and Get Moving!

Je kunt je ten alle tijden weer uitschrijven van de lijst.