Skip to content

work hard, play hard

Classic Strength

Versterk je Lichaam, Bouw aan Kracht en Ervaar de Krachtige Voordelen van Classic Strength Training!

Welkom bij Best You, waar we je uitnodigen om deel te nemen aan onze inspirerende Classic Strength Training. Als je op zoek bent naar een effectieve manier om sterker te worden, je lichaam te transformeren en te investeren in je toekomstige kracht, dan is dit programma perfect voor jou! Onze Classic Strength Training combineert de essentie van krachttraining met gepersonaliseerde aandacht, zodat je het maximale uit elke trainingssessie haalt.

"If it doesn't challenge you, it won't change you".
- Fred Devito

Ontdek waarom onze Classic Strength Training de juiste keuze is voor jou:

Kracht opbouwen, stap voor stap: Onze trainingssessies zijn gebaseerd op een 12-weken durend programma dat je stap voor stap begeleidt bij het vergroten van je kracht. Vanaf de eerste dag tot aan de laatste training word je ondersteund en uitgedaagd om je persoonlijke grenzen te verleggen. We vragen je om een notitieboekje of je telefoon mee te nemen zodat je je voortgang kunt bijhouden. Onze ervaren trainers zullen je begeleiden en motiveren om elke oefening met precisie uit te voeren, zodat je sterker en krachtiger wordt dan ooit tevoren.

Techniek als basis: Bij Best You geloven we sterk in de kracht van de juiste techniek. Onze trainers zullen je helpen om de correcte vorm en techniek te begrijpen en toe te passen bij elke oefening. Door de focus op techniek te leggen, verminderen we het risico op blessures en maximaliseren we je trainingsresultaten. Je zult versteld staan van de vooruitgang die je boekt door simpelweg de juiste techniek toe te passen.

Train in kleine groepen: Onze Classic Strength Training-sessies worden gehouden in kleine groepen van gelijkgestemde individuen, met maximaal 6-8 deelnemers. Dit creëert een ondersteunende en motiverende omgeving waarin je elkaar kunt aanmoedigen en inspireren om het beste uit jezelf te halen. Bovendien zorgt de persoonlijke aandacht van onze trainers ervoor dat je de begeleiding en correcties krijgt die je nodig hebt om je doelen te bereiken.

Maak deel uit van een sterke community: Bij Best You word je niet alleen een deelnemer aan onze Classic Strength Training, maar maak je deel uit van een sterke community van gelijkgestemde individuen die streven naar persoonlijke groei en succes. Samen vormen we een netwerk van inspiratie, positieve peerpressure en ondersteuning. Je zult gemotiveerd worden door anderen en anderen motiveren op je reis naar een krachtiger lichaam en een betere versie van jezelf.

  • Toename van spierkracht
  • Verbetering van de lichaamssamenstelling
  • Verhoogd metabolisme
  • Versterking van botten en gewrichten
  • Verhoging van functionele kracht
  • Verbeterde sportprestaties
  • Verhoogde mentale kracht

De tijd is nu aangebroken om de kracht van Classic Strength Training te omarmen en jezelf de kans te geven om sterker en krachtiger te worden. Neem vandaag nog contact met ons op om je plek te reserveren in onze Classic Strength Training-sessies. Wees klaar om je grenzen te verleggen, je lichaam te transformeren en de voordelen van kracht in je dagelijks leven te ervaren.

Best You staat klaar om je te begeleiden op je reis naar een sterker en krachtiger leven. We vragen je om je voortgang bij te houden en je 100% in te zetten. Laten we samen de weg naar succes bewandelen met Classic Strength Training!

Wat krachttraining voor je kan betekenen

Word sterker, word de beste versie van jezelf! Til je kracht naar nieuwe hoogten en zie je spieren groeien als nooit tevoren. Bereik een lichaam dat je trots maakt en bewondering oproept.

Bye bye, overtollig vet! Zeg vaarwel tegen ongewenst vet en verwelkom een strakker lichaam. Krachttraining helpt je bij het verbranden van calorieën, zelfs als je niet actief bent. Geniet van een verhoogd metabolisme en een slanker figuur.

Bouw een stevig fundament op. Versterk je botten en gewrichten, en bescherm jezelf tegen blessures. Sta recht op, voel je zelfverzekerd en ervaar de kracht van een goed ondersteund lichaam.

Functioneer op je best. Krachttraining verbetert niet alleen je fysieke kracht, maar ook je dagelijkse prestaties. Til zware voorwerpen moeiteloos op, beklim trappen zonder moe te worden en schitter in alles wat je doet.

Unlock je innerlijke atleet. Of je nu een sportliefhebber bent of gewoon je sportieve vaardigheden wilt verbeteren, onze krachttraining helpt je om je spel naar een hoger niveau te tillen. Vergroot je snelheid, uithoudingsvermogen en stabiliteit.

Versterk niet alleen je lichaam, maar ook je geest. Zeg vaarwel tegen stress en omarm een positieve mindset. Voel je zelfverzekerd, trots en vol energie na elke trainingssessie. Het is niet alleen goed voor je lichaam, maar ook voor je geestelijke welzijn.

Geef 100%, jouw 100%

We stimuleren je om je 100% in te zetten. Iedereen traint bij ons op zijn of haar eigen niveau. We vragen dan ook dat jij jouw eigen 100% geeft en dat is voor iedereen anders. Zo geven de trainers altijd variaties op pitte oefeningen en neem je voldoende rust om maximaal te kunnen liften. Ben jij al wat gewend? Dan krijg jij dat extra zetje dat ervoor zorgt dat je alles uit de training haalt. Wij doen ons uiterste best om jou te blijven prikkelen en uitdagen. Globaal zijn er een aantal trainingsvormen te onderscheiden, deze hebben we hieronder voor je uitgewerkt.

Zo werkt je aanvraag

Aanvraagformulier: Je meld je aan via het formulier achter de GRATIS proefles button. In het formulier vragen we naar je gegevens, wat voor proefles je wilt volgen, hoe je sportgeschiedenis is, of je blessure hebt en meer.

Deze informatie helpt ons om jou al vanaf je allereerste training goed te begeleiden. Vooral in het begin zal je wat extra aandacht van ons krijgen zodat je goed kunt instromen.

E-mail met informatie: Je ontvangt een e-mail over onze community en hoe de Best You Oudewater app gebruikt wordt voor het inschrijven op lessen en je komt in onze e-mail database. Je kunt je hiervoor ten allen tijden afmelden.

Contact met Team Best You: Na je aanmelding neemt Team Best You contact met je op via e-mail of whatsapp. Hierdoor wordt het laagdrempelig voor je om met ons in contact te staan en met een goed gevoel je eerste trainingen in te gaan. Samen bespreken we eventuele bijzonderheden en plannen we je eerste proefles in.

Lid worden: Je hebt je proefles gevolgd, bent enthousiast en wil lid worden (YAY, welkom). Maak een keuze uit het lidmaatschap dat het beste bij je past en begin met plannen!

Schrijf je nu in en doe gedurende de lockdown mee aan de

Live online workouts

Stay Healthy and Get Moving!

Je kunt je ten alle tijden weer uitschrijven van de lijst.