Skip to content

10 weken Fitfocus

…Afvallen om beter in je vel te zitten zonder dieet!

Fitfocus: Het 10 weken programma dat jou de kickstart geeft om de fitste en gezondste versie van jezelf te worden.

it's time for transformation

Dit keer ga ik het echt volhouden...

Je wilt graag trots en blij zijn als je in de spiegel kijkt. Je wilt je fitter voelen en meer energie krijgen. Je wilt afvallen en strakker worden. Je beseft het belang van een gezondere levensstijl en wilt nu dan ook echt gaan beginnen om dit voor elkaar te krijgen. Je zoekt doorzettingsvermogen en discipline om door te blijven sporten en je gezonde levensstijl eigen te maken. Je neemt je voor om het vanaf morgen echt weer te gaan oppakken. Je gaat ervoor, jij wordt de beste versie van jezelf!

Maar… Het zelf doen? Lastig! De volgende dag komen er 100 dingen op je pad. Je hebt geen tijd om even stil te staan. Je partner is niet op tijd thuis voor de kinderen, je moet overwerken of je bent toch wel erg moe. En eerlijk? Zo leuk vind je koken, boodschappen doen ook weer niet…

Of je weet gewoon echt niet waar je moet beginnen. Je vindt het lastig om de eerste stap te zetten en over die drempel te gaan door echte veranderingen te doen in je lifestyle. Je wil graag consistent sporten, maar vindt een sportschool niet fijn, want daar voel je je bekeken. En hoe al die apparaten werken? Geen idee! Je bent een beginner en weet niet hoe en waar je de juiste begeleiding kunt krijgen.

En bovendien… Stel dat je wél zou gaan en jij de enige bent die nog helemaal niet fit is? En hoe zorg je ervoor dat je sporten wel leuk gaat vinden en het dit keer wel langer volhoudt dan een paar weken. Welke voeding vormt voor jou de gezonde basis, wat wil je bereiken en waar moet je beginnen? Waar haal je de tijd vandaan? Ach ja… Laat maar even. Dan begin ik morgen wel écht.

Maar het kan ook anders...

Je volgt een fitprogramma bij Best You. In het mooie Oudewater in een gezellige en motiverende community. Je hebt het enthousiaste en sportieve team van Best You als stok achter de deur, die jou op een laagdrempelige, maar professionele manier gaat motiveren en begeleiden. Je kunt werken aan je doelen, samen met mensen die zich hetzelfde voelen als jij!

Je leert bij Best You werken aan jezelf met plezier en zelfvertrouwen. Je voelt je al na 2 weken energieker en ervaart meer levenslust. Je wordt gemotiveerd om naast meer te bewegen ook je eetpatroon, lifestyle én mindset onder de loep te nemen. Je voelt je strakker in je lijf, gaat centimeters verliezen en krijg meer energie. Je wordt fitter, slaapt beter en zit lekkerder in je vel, blijvend!

Je hebt een lifestyle gevonden die leuk is én blijft. Je hebt eindelijk ontdekt hoe je het sporten en het gezonder leven wel kan vol houden.

Start op 13 september 2023

Dit krijg je in het programma

Tijdens dit 8 weken Fitfocus-programma word je gemotiveerd om deel te nemen aan de Best You bootcamps, strength & conditioning lessen en/of yogalessen die wij aanbieden. Je kunt ook deelnemen als je ergens anders sport. Je krijgt een persoonlijke voedingsanalyse, en je neemt deel aan de 5 lesavonden in Best You studio (Incl. Yogaworkshop). Daarnaast krijg je online lesmaterialen over sport, voeding, focus en mindset en een werkboek met opdrachten. Tijdens de lesavonden gaan we aan de slag met je voedingspatroon, lifestyle, mindset en gaan we dieper in op de theorie achter voeding, sport en ontspanning. We analyseren datgeen waar jij tegenaan loopt in je lifestyle. We geven je handvatten om je lifestyle structureel te veranderen en werken aan mindset om zo de vicieuze cirkel te doorbreken. En dat op een leuke manier! Boven alles heb je de hele community als stok achter de deur. We laten je niet zomaar opgeven.

De 6 Fitfocus pijlers

Eerdere deelnemers van dit programma beoordeelden Fitfocus met gemiddeld een 9.

We meten je resultaten niet alleen aan de hand van cijfers. Nog belangrijker vinden wij de 6 Fitfocus pijlers. Je lifestyle is van onschatbare waarde om stappen te zetten op het gebied van verzadiging, humeur & energielevel, concentratie, blessuregevoeligheid, stoelgang en slaapkwaliteit. Je gaat met onze handvatten dan ook positieve resultaten ervaren op al deze pijlers!

‘…Ik zit nu al ruim een jaar op mijn nieuwe gewicht en hoef geen moeite te doen om op gewicht te blijven…

~Wilma

‘…Voor mij heeft deze 10 weken cursus zoveel gebracht!!..’

~Anne

Amoa-64

Lesavonden

De lesavonden vinden plaats in onze mooie studio in Oudewater. De lessen duren 1,25 uur, met 15 minuten ruimte voor na kletsen als je dat fijn vindt. We zetten een kop thee en bespreken een thema. Je krijgt les over hoe jij jezelf kunt trainen om consistent mooie stappen te zetten in je ontwikkeling. Het is groepscoaching waarbij je de gelegenheid krijgt om te delen en gecoacht te worden. De kracht van in een groep zijn is dat we leren van elkaars proces: Waarin lijken we op elkaar en waarin verschillen we juist. Of je graag zelf deelt of vooral graag naar anderen luistert deze sessie draagt bij aan jouw proces.

Maak gebruik van de kracht van de groep!

Tijd om de knoop door te hakken. Wil jij een extra stok achter de deur? Gun jij jezelf een kickstart? Ga jij investeren in je gezondheid? Meld je dan nu aan! Het Fitfocus programma start op 13 sep 2023.

Leuke bijkomstigheid! Om je te motiveren om tijdens het project veel te sporten, kun je tijdens het programma extra sporten met een rittenkaart (let op, de rittenkaart heeft een geldigheid!) 

Na het afrekenen ontvang je binnen 48u de gegevens om met je eetdagboek te beginnen. Je kunt meteen beginnen en dan ontvang jij op 13 sep meteen je persoonlijke analyse met advies al op de mail.

Heb je vragen? Neem dan contact op via team@bestyououdewater.com of 06-20558075.

Start op 13 sep 2023

10 weken Fitfocus

€346,25

Early bird tarief €277,-

Er is een beperkt aantal plekken beschikbaar.

Persoonlijke voedingsanalyse t.w.v. 130
5x lesavond + groepscoaching (incl. yogaworkshop)
2 meetmomenten (BMI, vet%, spier% en taille omvang) - indien gewenst
8 weken begeleiding via whatsapp
Fitfocus online lesmaterialen
Fitfocus werkboek
Best You home work-outs
Jouw rittenkaart of abonnement voor ons sportaanbod

Van onzeker en niet zo happy naar een blije versie van mezelf!

Jarenlang heb ik veel last gehad van mezelf. Ja, echt… last! Onzeker, niet zo blij, aangekomen en dat zat me dwars. Ik wist dat het niet nodig was, maar kon er niets aan doen. In groepen en tijdens uitjes voelde ik me niet op mijn gemak. Ik kon goed doen alsof, maar ergens in mijn koppie was er altijd dat stemmetje dat zei: “Ohh, iedereen is hier knap en slank. Ik pas hier helemaal niet tussen.”

Nu, ruim twee jaar later, zit ik lekker in mijn vel en leef ik mijn leven met plezier. Mijn geheim? Sport en zelfontwikkeling. Van sporten word ik in het moment zelf al blij, door alle happy hormones die daarbij vrijkomen. Daarnaast geeft regelmatig sporten mij de motivatie om ook op andere gebieden zo gezond mogelijk te leven, zoals door gezond te eten. Ook zette sporten mij in verbinding met anderen, door een stukje gaan wandelen of een work-out te doen met vrienden.

Met zelfontwikkeling bedoel ik vooral open staan voor verandering. Als ik ergens niet tevreden over ben, zeg ik niet langer: “Zo ben ik nu eenmaal.” Nee, ik ben mijn mindset gaan trainen en mijn gedrag gaan veranderen. Nu zeg ik: “Zo ben ik nu, maar waar wil ik naar toe?” Ik denk in oplossingen en zoek naar manieren om te blijven verbeteren en groeien. Ik luister podcasts, lees boeken en volg cursussen. Ik ben in beweging en beweeg naar waar ik ooit zou willen komen. Alleen al dat proces maakt me blij.

Nu, twee jaar later, ben ik veranderd en is mijn leven veranderd. Dat was me nooit gelukt als ik mezelf er niet toe had gezet om mijn mindset te trainen en levensstijl aan te passen. Alleen was het me gelukt, maar niet zo snel. Door hulp te omarmen genoot ik ervan. En dat gun ik jou ook!

Waarmee 10 weken Fitfocus jou gaat helpen

Ik begrijp waar jij op dit moment staat en welke hobbels je onderweg tegenkomt om de beste versie van jezelf te worden. Tijdens dit programma neem ik je graag mee in de lessen die ik geleerd heb op de weg naar een sportieve, energieke en gelukkige versie van mezelf. Samen met Team Best You heb ik alle kennis, tips & trucs uit ons eigen leven en uit de vorige rondes van Fitfocus in dit programma gestopt.

Plezier staat centraal

Wij weten hoe lastig het kan zijn om structureel goed voor jezelf te zorgen en consistent te sporten. Keer op keer stop je en opnieuw beginnen is heel lastig. Daarom maken wij het proces én het sporten leuk! Aan de hand van thema’s en spelvormen zorgen wij dat elke training weer anders en leuk kan zijn. Door het proces leuk te maken, zal je dit keer niet meer wíllen stoppen!

Focus op langdurig resultaat

Na 10 weken heb je een andere relatie met sport, lifestyle en je mindset. Veel fit-programma’s zijn gericht op super snel afvallen op een manier die heel veel tijd en moeite kost, waardoor je het kort volhoudt en binnen 3 maanden ook weer terug bij af bent of zelfs meer aankomt. Het Fitfocus programma richt zit op langdurig resultaat. Naast het sporten, bieden wij jou aan de hand van een exclusief programma manieren om je mindset en lifestyle zo aan te passen dat je blijvend lekker in je vel zit.

Programma

Het Fitfocus programma bevat een persoonlijke voedingsanalyse, 5 lesavonden, 10 weken begeleiding via whatsapp, en opdrachten en online lesmaterialen. De lesavonden vinden plaats in onze mooie studio in Oudewater.

We zoomen dieper in op aanpassingen die je kunt doorvoeren in je eetpatroon, levensstijl en mindset. Aanpassingen die blijvend haalbaar zijn voor jou (en je gezin), waardoor je grote en langdurige resultaten kunt behalen. De lesavond op 25 oktober bestaat uit een yoga workshop waarin wordt ingegaan op de grondlegging van yoga, je een yoga les krijgt en we praten over ontspanning. 

Extreem veel waarde voor een lage prijs

Mijn doel is om juist ook de mensen aan te spreken die het lastig te vinden om de drempel over te gaan en in zichzelf te investeren. Ik wil je leren dat het oké is om jezelf op 1 zetten. Omdat je dat nu misschien nog niet helemaal voelt en leeft kan het moeilijk zijn om over de drempel te gaan. Om zelfs als jij dat ook lastig vind het programma voor jou toegankelijk te maken bieden we extreem veel waarde voor een lage prijs. Een vergelijkbaar fitprogramma kost al gauw meer dan 400 euro, bij ons betaal je nu maar 277 euro in totaal als je gebruik maakt van de Early Bird actie. Dit is slechts 27.70 per week. Daaaag drempel!

Niet wegen, maar meten!

Wij geloven dat het constant op de weegschaal gaan staan niet het beoogde effect heeft op motivatie, het vieren van succes en je mindset. De cijfers geven je ook helemaal niet de kennis die je eigenlijk zoekt! Toch vinden ook wij dat je iets alleen kunt verbeteren als je het meetbaar kunt maken.  Aan de hand van de 6 fitfocus pijlers zullen we jouw resultaat dan ook inzichtelijk gaan maken. Je kunt je voortgang bespreken met de groep of met mij tijdens het na-klets momentje of via whatsapp.

Plezier in sport

Samen binnen of buiten sporten in het mooie Oudewater. Sport kan heel leuk zijn. Ook voor jou!

Afvallen

Strakker in je vel zitten, op een manier die vol te houden is! Je voelt je lekker in je lijf.

Mindset training

Denk in oplossingen. Creëer dé levensstijl die bij jou past en waarmee jij de beste versie van jezelf wordt.

Over mij

Hi, Ik ben Amoa! Als je mij nog niet zo heel goed kent, stel ik me hierbij graag voor!

Eigenaar van Best You Oudewater en fanatiek sporter en zelf-ontwikkelaar.

Naast een baan als Clinical Research Associate ben ik in de zomer van 2019 gestart met het aanbieden van bootcamp trainingen. Dit beviel mij -en gelukkig ook jullie- zo goed, dat dit is uitgegroeid tot een flinke community van gezellige sportievelingen.

Tijdens de trainingen geef ik op een ongedwongen en enthousiaste manier handvatten om in beweging te komen. Letterlijk en figuurlijk.
In mei 2021 heb ik mijn baan opgezegd om me voor 100% te kunnen richten op Best You. Een spannende, maar hele positieve en bevrijdende stap!

Dit gaf mij ook de tijd en ruimte om het Fitfocus programma op te zetten. Een programma waarbij mijn passie voor sport, mindset en zelfontwikkeling gecombineerd worden!

In april 2022 opende ik Best You Studio. De mooie locatie waar de lesavonden plaatsvinden, small group trainingen binnen worden gegeven en waar yogalessen plaatsvinden. Nu met Best You studio en daarmee ook yoga en small group training in ons aanbod geniet ik enorm van de hoeveelheid leden die wij ondersteunen, begeleiden en enthousiasmeren.

Ik heb de opleiding fysiotherapie afgerond, heb vele cursussen gedaan voor mijn zelfontwikkeling en heb daarnaast de opleiding tot personal trainer van NASM gevolgd. Ook de cursus tot voedingscoach en de cursus tot vitaliteitscoach heb ik met succes afgerond. Inmiddels geef ik al ruim 8 jaar training en coaching. Ik geniet van de uitdagingen die het ondernemerschap mij biedt.

Eigenaresse, coach-trainer

Is dit programma voor jou geschikt?

JA: Je bent het zat, wilt verandering en het liefste NU.

Als je een kick-start wilt om weer vol gas te gaan knallen voor de lifestyle die jij jezelf gunt. Met ons als stok achter de deur krijg je de kick-start die je nodig hebt. Healthy Happy me here I come!

JA: Je herkent je in alles, maar bent bang dat je geen tijd hebt om de veranderingen door te voeren.

Jazeker, je investeert hiermee in tijd voor jezelf. De 5 lesavonden duren 1, 5 uur, daarbij hoort een werkboek met korte opdrachten en lesmateriaal van +- 5 minuten. Per twee weken heb je 2u tijd nodig voor het programma. Dit staat los van je sport activiteiten. De kleinste veranderingen kunnen al een positieve flow veroorzaken waarmee jij weer de gewenste kant op beweegt. De tijdsinvestering kan je zo groot en zo klein maken als je zelf wilt. 

JA: Je al regelmatig sport bij Best You. 

Jazeker, als je al bij ons traint, kun je natuurlijk juist aan dit programma mee doen om weer extra focus op te pakken en extra begeleiding te krijgen als het gaat om je mindset, gezonde voeding en lifestyle. Hoe meer gezellige toppers met ons dit programma ingaan hoe leuker het wordt. Ook jij kunt jezelf een kickstart geven door een korte periode extra intensief te gaan trainen. Werk aan de hand van de extra trainingen en het programma aan je doelen!

Veelgestelde vragen #Fitfocus

Neem als je een beperkende blessure hebt contact op via team@bestyououdewater.com of 0620558075. We kijken dan samen met je of het programma voor jou geschikt is. Ook kan je een gratis proefles voor de Beginners Bootcamp inplannen om alvast te proeven.

Je kunt er zelf voor kiezen of je jouw eigen sport doorzet of onze trainingen gaat volgen. Inhoudelijk kun je onze trainingen zo zwaar maken als je zelf wilt. Wij zijn er goed in om de trainingen zo in te delen dat iedereen uitgedaagd wordt. We zetten de trainingen vaak hoger in en geven veel variaties voor beginners. Jij kunt dus gewoon vol gas gaan. Ook jij zal bezweet en voldaan je training afronden;)

Jazeker, alle trainers zijn goed opgeleid. We zullen je begeleiden en in de gaten houden zodat je op een verantwoorde manier je training kan opbouwen. We motiveren je en helpen je om in te zien dat ook jij het super doet!

Jazeker, geen probleem! Neem contact me me op via team@bestyououdewater.com en geef je vakantiedatum door. In overleg kijken we of het programma dan nu voor jou de juiste timing is.

Jazeker, ook jij krijgt korting op het totale fitprogramma. Eigenlijk kost het programma 346.25 euro, maar jij kunt nu mee doen voor 277,- (Early Bird tarief).

Neem contact met ons op als je nog vragen hebt via team@bestyououdewater.com of 06-20558075.

Je mag vanaf 6 weken na je bevalling weer rustig gaan opbouwen. We zullen tijdens de trainingen alternatieven geven voor het springen, het rennen en de oefeningen voor je rechte buikspieren. We vragen de eventuele bijzonderheden van en na je zwangerschap uit zullen je passende begeleiding bieden. Het kan zijn dat we je adviseren om het sporten op te bouwen bij onze samenwerkingspartner Tanja van Vliet, zij geeft MamaFit lessen bij fysiotherapie praktijk Mastwijk/Wagemakers.

Mail naar: team@bestyououdewater.com of stuur een whatsapp bericht naar 0620558075.

Veelgestelde vragen #Fitfocus voor Best You leden

Nee, je abonnement blijft doorlopen en als je tijdens het programma meer wilt trainen kun je extra ritten aanschaffen tegen een gereduceerd tarief die geldig blijven tijdens het programma en 2 weken erna tot 30 november 2023. De extra ritten kun je aankopen door een mail te sturen naar team@besytououdewater.com of te appen naar 0620558075 na je aanmelding voor fitfocus.

Jazeker! Jij hebt een e-mail gehad met daarin een speciaal aanbod. Jij kunt opnieuw mee doen voor maar 129,- euro (tarief met de voedingsanalyse t.w.v. 129,-). 

Wil jij geen voedingsanalyse meer, maar wel de lesavonden bijwonen? Dan mag je deelnemen voor maar 65,-. Via deze link kom je bij de categorie in de webshop waar jij je met korting kunt aanmelden.

Mail naar: team@bestyououdewater.com of stuur een whatsapp bericht of sms naar 0620558075.

‘…Samen bouwen en resultaten boeken schept een leuke band…’

De 6 Fitfocus pijlers

Verzadiging

De kans is groot dat jij je nu vaak inhoudt. Je mag van alles niet eten, houdt dat een paar dagen of weken vol en vervalt dan in een oud patroon. Ga eens doorvoelen of je met de adviezen in dit programma een andere, betere verzadiging ervaart. Ben je tevreden en vol? Heb je behoefte aan meer voeding of heb je juist het idee dat je veel kunt eten op een dag.

Humeur & Energielevel

Bekend met moodswings? Chagrijnig zijn en ontzettend balen van jezelf? Ga eens na wat het met je doet als jij de afspraken die met jezelf maakt nakomt en werkt aan de betere versie van jezelf. Hoe veel levenslust ervaar jij op een dag? Ben je vaak moe en futloos? Ga eens na hoe dit veranderd terwijl jij veranderingen doet in je lifestyle.

Concentratie

Hoe jij functioneert, dingen onthoudt en je kunt focussen op taken of gesprekken. Je lifestyle heeft een direct effect op je brein. Zo draagt beweging bij aan de aanmaak van ontspanningshormoon, koolhydraten zijn belangrijk voor je geheugen en door voldoende mineralen en vezels binnen te krijgen worden je stoelgang en hormonen goed gereguleerd.

Blessuregevoeligheid

Heb jij veel pijntjes? Dan is de kans groot dat je hier veel verbetering in kan maken door je lifestyle aan te passen. Als jij constant vitaminen, mineralen of zelfs calorieën tekort komt, gaat je lichaam dat op een andere manier oplossen. Je gaat 'je spieren opeten' en pijntjes of ontstekingen worden minder zorgvuldig door je lichaam aangepakt.

Stoelgang

Je lifestyle heeft grote gevolgen voor je stoelgang. Ben jij bekend met het opgeblazen gevoel, obstipatie of een moeilijke stoelgang? Door meer vezels te gaan eten, voldoende te bewegen en consistenter te gaan eten zal je stoelgang positief beinvloed worden.

Slaapkwaliteit

Je lifestyle heeft een grote invloed op je slaapkwaliteit. Hoe je inslaapt, doorslaapt, de kwaliteit van je slaap, of je uitgerust wakker wordt. Bij verandering in voeding, sport, ontspanning en mindset kun je al binnen een paar dagen een verschil in je slaap ervaren.

Dit krijg je in het programma

Amoa-64

Lesavonden

De lesavonden vinden plaats in onze mooie studio in Oudewater. De lessen duren 1,25 uur, met 15 minuten ruimte voor na kletsen als je dat fijn vindt. We zetten een kop thee en bespreken een thema. Je krijgt les over hoe jij jezelf kunt trainen om consistent mooie stappen te zetten in je ontwikkeling. Het is groepscoaching waarbij je de gelegenheid krijgt om te delen en gecoacht te worden. De kracht van in een groep zijn is dat we leren van elkaars proces: Waarin lijken we op elkaar en waarin verschillen we juist. Of je graag zelf deelt of vooral graag naar anderen luistert deze sessie draagt bij aan jouw proces.

modules

Online lesmaterialen

Je krijgt een e-book over verschillende onderwerpen. Deze informatie dient als aanvulling en verdieping van de informatie die je tijdens de lesavonden krijgt. In je werkboek staat opdrachten die per twee weken worden doorlopen.  Het zijn korte praktische opdrachten die je de tools geven om op lange termijn een gezonde lifestyle vast te houden. Je krijgt tips & tricks die voor mij goed werken. Ik geef je manieren om je mindset te trainen en zo tot blijvend resultaat te komen.

Best You 20_11_2021 - 54

Bonus

Tijdens deze ronde van dit programma bieden we extreem veel waarde. Je krijgt namelijk ook nog eens whatsapp contact met je coach. Dit zorgt ervoor dat als je ergens tegen aan loopt ik je direct weer op gang help. Ook maken we een whatsapp-community voor alle deelnemers. Dit geeft je de mogelijkheid om in contact te komen met andere sportievelingen en bijvoorbeeld sportafspraken met elkaar te maken.

Dit zijn je sportmogelijkheden bij Best You (het programma is exclusief sporten)

Trainingen

De strength & conditioning trainingen en yogalessen zijn binnen in Best You studio op de Wijngaardstraat 48. De bootcamptrainingen zijn altijd buiten in het mooie Oudewater. De locaties verschillen per training. Verzamellocaties zijn bij het Cultuurhuis, de Mariaschool, ’t zwarte veldje bij Klavertjevier, het Gasplein en een grasveld bij de Laan van Snelrewaard. We trainen binnen in groepen van maximaal 8-10 en buiten in groepen van maximaal 12 personen zodat goede begeleiding op houding en techniek gewaarborgd kan worden.

Schrijf je nu in en doe gedurende de lockdown mee aan de

Live online workouts

Stay Healthy and Get Moving!

Je kunt je ten alle tijden weer uitschrijven van de lijst.