Skip to content

TRAINER

Hannah van den Berg

Bootcamp trainer

“Hey, ik ben Hannah!

Sport is voor mij sinds mijn 15e een heel belangrijke rol in mijn leven gaan spelen. Door sport heb ik onder andere hele liefdevolle vriendschappen opgebouwd, ben ik mij gezonder gaan voelen en ben ik mijn pure kracht van binnen gaan zien.

Als toen 17-jarige heb ik gekozen om de opleiding Sportkunde te gaan volgen, om mijn eigen ervaring met sport over te kunnen brengen op andere mensen. Ik heb te maken gekregen met vele doelgroepen; van 7-jarige voetbal fanatiekelingen, ouderen met een speciale behoefte, tot 1 op 1 trainingen waarbij er een doel gehaald moest worden.

“Pure kracht zit van binnen”

Als trainer vind ik persoonlijk contact erg belangrijk! Door dit contact leer ik jou beter kennen en kan ik jou coachen om het beste uit jezelf te halen. Op deze manier wil ik jou en de groep het gevoel geven dat er met plezier écht getraind is!

Met mijn combinatie trainingen van kracht, conditie en een creatieve sport-opdracht, wil ik graag de mogelijkheid geven om jouw pure kracht te vinden, te zien en in te zetten! Wie weet zien we elkaar binnenkort.

Best You 20_11_2021 - 175

Schrijf je nu in en doe gedurende de lockdown mee aan de

Live online workouts

Stay Healthy and Get Moving!

Je kunt je ten alle tijden weer uitschrijven van de lijst.