Skip to content

Practice quieting the mind

Hatha Somatics

Yoga Journey; Hatha Somatics

Op donderdagen om 19:15 op de Wijngaardstaat 48 duik je in een diepgaande yogareis en ontdek de kracht van Hatha Somatics. Je wordt mee genomen op een transformerend avontuur waarin je de essentie van yoga verkent en jezelf dieper leert kennen. Onder begeleiding van onze ervaren yogadocente, Jacqueline, zul je de beginselen van yoga ontdekken en je verdiepen in verschillende fascinerende onderwerpen, zoals chakra’s, meridianen en diverse thema’s die je zullen inspireren.

Maak kennis met Jacqueline, jouw gids op deze yoga-reis

Jacqueline is een gepassioneerde en ervaren yogadocente die gelooft in de transformerende kracht van yoga. Met haar rustige en empathische benadering creëert ze een veilige ruimte waarin je je kunt openstellen en je eigen grenzen kunt verkennen.

Jacqueline begeleidt je met liefde en zorg gedurende de hele cyclus, en staat klaar om je te ondersteunen bij je persoonlijke groei en ontwikkeling.

Hatha Somatics combineert de krachtige principes van Hatha yoga met somatische bewegingspraktijken. Het is een holistische benadering die zich richt op het verkennen van de connectie tussen lichaam, geest en ademhaling. Door bewuste en zachte bewegingen in combinatie met ademhalingstechnieken, leer je spanningen los te laten, blokkades op te heffen en je innerlijke energie te laten stromen. Dit creëert een gevoel van balans, vitaliteit en diepe ontspanning.

Deze les staat vanaf 7 september nieuw op het rooster bij Best You. Na even wennen start er een journey met fijne opbouw op donderdag 5 oktober. Gedurende de journey zul je deelnemen aan gevarieerde yogasessies, waarbij je houdingen, ademhalingstechnieken en meditatie zult verkennen. Je zult een dieper begrip ontwikkelen van je lichaam, emoties en geest, en hoe ze met elkaar verbonden zijn. Jacqueline zal je begeleiden met haar expertise en liefdevolle aanwezigheid, waardoor je je veilig en ondersteund voelt tijdens je yogareis.

De Hatha Somatics reis is geschikt voor alle niveaus, of je nu een beginner bent of al enige ervaring hebt met yoga. Jacqueline zal de lessen afstemmen op de behoeften en mogelijkheden van elke deelnemer, en je aanmoedigen om naar je eigen lichaam te luisteren. Dit creëert een sfeer van acceptatie en zelfzorg, waarin je je vrij voelt om je eigen grenzen te verkennen en te verleggen.

Amoa-3

Hatha Somatics

Wat is Hatha Somatics?

Hatha Somatics yoga is een holistische benadering van yoga die zich richt op het verkennen en herstellen van de connectie tussen lichaam, geest en ademhaling. Het combineert de principes van Hatha yoga met somatische bewegingspraktijken. In plaats van het streven naar perfectie in houdingen, legt Hatha Somatics de nadruk op bewuste en zachte bewegingen, waarbij je luistert naar de wijsheid van je lichaam.

Door middel van gecontroleerde en langzame bewegingen, samen met diepe ademhalingstechnieken, leer je spanningen los te laten, blokkades in het lichaam op te heffen en bewegingsvrijheid te vergroten. Het nodigt je uit om te vertragen, bewust te worden van gewaarwordingen in het lichaam en te ontdekken hoe je spanning kunt verminderen en stress kunt loslaten.

Intensiteit

2/5

Hatha Somatics yoga is geschikt voor mensen van alle leeftijden en lichamelijke condities. Het moedigt je aan om naar binnen te keren, naar je eigen lichaam te luisteren en zelfzorg te cultiveren. Door regelmatige beoefening kun je meer balans, flexibiliteit en innerlijke rust ervaren, terwijl je tegelijkertijd de relatie met je eigen lichaam en geest versterkt.

Of je nu nieuw bent in yoga of al enige ervaring hebt, Hatha Somatics biedt een zachtaardige en mindful benadering om dieper in contact te komen met jezelf, je ademhaling en je bewegingspatronen. Het nodigt je uit om bewust te zijn van het hier en nu, terwijl je werkt aan het bevorderen van welzijn, ontspanning en het ontdekken van nieuwe mogelijkheden in je lichaam.

Yoga is meer dan alleen fysieke oefeningen. Het is een reis van zelfontdekking, zelfbewustzijn en persoonlijke groei. Door de diepgaande ervaringen die je tijdens de Hatha Somatics journey zult opdoen, zul je niet alleen je yoga-vaardigheden verbeteren, maar ook meer innerlijke rust, veerkracht en harmonie in je dagelijks leven ervaren.

Dompel jezelf onder in de wereld van Hatha Somatics en ontdek de helende kracht van bewuste beweging en ademhaling. Sluit vandaag nog aan bij Best You en begin jouw transformatieve reis naar welzijn en balans.

Wordt lid en ga mee op deze journey en kom tot jezelf. We verwelkomen je graag in onze Best You studio op de Wijngaardstraat 48 in Oudewater, waar je jezelf kunt laten onderdompelen in de wereld van Hatha Somatics onder begeleiding van Jacqueline.

Schrijf je nu in en doe gedurende de lockdown mee aan de

Live online workouts

Stay Healthy and Get Moving!

Je kunt je ten alle tijden weer uitschrijven van de lijst.