Skip to content

Practice quieting the mind

Hatha Yoga

Yoga Journey; Hatha

Welkom bij de Hatha Yoga cyclus bij Best You!

Ben je op zoek naar een diepere verbinding met jezelf en wil je de voordelen van yoga ervaren? Dan is onze Hatha Yoga iets voor jou! We hebben standaard aanbod en starten 2x per jaar een 12 weken durende Hatha yoga journeyop. We nemen we je mee op een inspirerende reis door de wereld van Hatha yoga, waarbij we stap voor stap de fundamenten van deze eeuwenoude praktijk verkennen. De volgende journey start op dinsdag 3 oktober om 19:15.

Je kunt deelnemen aan een Yoga Journey met een lidmaatschap bij Best You. Je kunt een volledige journey van 12 weken reserveren of je flexibel zelf inschrijven voor de gewenste yoga lessen.

Zo werkt je aanvraag

Aanvraagformulier: Je meld je aan via het formulier achter de GRATIS proefles button. In het formulier vragen we naar je gegevens, wat voor proefles je wilt volgen, hoe je sportgeschiedenis is, of je blessure hebt en meer.

Deze informatie helpt ons om jou al vanaf je allereerste training goed te begeleiden. Vooral in het begin zal je wat extra aandacht van ons krijgen zodat je goed kunt instromen.

E-mail met informatie: Je ontvangt een e-mail over onze community en hoe de Best You Oudewater app gebruikt wordt voor het inschrijven op lessen en je komt in onze e-mail database. Je kunt je hiervoor ten allen tijden afmelden.

Contact met Team Best You: Na je aanmelding neemt Team Best You contact met je op via e-mail of whatsapp. Hierdoor wordt het laagdrempelig voor je om met ons in contact te staan en met een goed gevoel je eerste trainingen in te gaan. Samen bespreken we eventuele bijzonderheden en plannen we je eerste proefles in.

Lid worden: Je hebt je proefles gevolgd, bent enthousiast en wil lid worden (YAY, welkom). Maak een keuze uit het lidmaatschap dat het beste bij je past en begin met plannen!

Wat kun je verwachten van de Hatha Yoga Cyclus?

Tijdens deze cyclus ga je een solide basis in Hatha yoga opbouwen. We zullen de essentiële houdingen en ademhalingstechnieken verkennen, en je begeleiden bij het ontwikkelen van een bewuste en krachtige yogapraktijk.

Elke les is zorgvuldig ontworpen om je een diepgaand begrip van Hatha yoga te geven. We zullen niet alleen werken aan het versterken en stretchen van het lichaam, maar ook aan het ontwikkelen van lichaamsbewustzijn, focus en innerlijke balans. Daarnaast zullen we belangrijke aspecten van yoga-etiquette en filosofie behandelen, zodat je de rijke achtergrond van deze eeuwenoude praktijk kunt omarmen.

Voor wie is deze cyclus?

De Hatha Yoga Cyclus is geschikt voor zowel beginners als gevorderde yogi’s die hun kennis willen verdiepen. Het maakt niet uit of je lenig bent of nog nooit eerder yoga hebt gedaan – onze yoga lessen zijn toegankelijk voor iedereen die openstaat voor groei en zelfontwikkeling.

Waar en wanneer?

De Hatha Yoga Cyclus wordt gehouden in onze prachtige studio in Oudewater. De cyclus strekt zich uit over een periode van 12 weken, waarbij we wekelijks samenkomen voor inspirerende en verrijkende yogasessies. De volgende cyclus start op dinsdag 3 oktober om 19:15.

Investeer in jezelf en maak een verschil!

Maak kennis met Marleen

De Hatha yoga lessen op dinsdag avonden om 19:15 worden gegeven voor Marleen. Marleen heeft jarenlange ervaring en na er een paar jaar tussenuit te zijn geweest herpakt zij nu het lesgeven omdat de diepe passie voor yoga haar niet losliet. Met haar begeleiding zul je klassieke Hatha yogahoudingen, ademhalingstechnieken en meditatie verkennen om innerlijke balans en welzijn te bevorderen. Ongeacht je ervaringsniveau, Marleen creëert een ondersteunende en inclusieve omgeving waar iedereen zich welkom voelt. Doe mee met onze Hatha Yoga cyclus en ontdek de vele voordelen van deze verrijkende yogapraktijk. We kijken ernaar uit om samen te groeien op onze yogareis!

Amoa-20

Hatha

Wat is Hatha Yoga?

Hatha Yoga is een traditionele yogastijl die zich richt op het in balans brengen van lichaam en geest. Door middel van fysieke houdingen (asana’s), ademhalingstechnieken (pranayama) en meditatie, helpt Hatha yoga je om flexibiliteit, kracht en innerlijke rust te ontwikkelen. Het brengt je in het hier en nu, terwijl je werkt aan het bevorderen van een gezonde geest-lichaam connectie.


Intensiteit

2/5

Hatha Yoga is een traditionele vorm van yoga die zich richt op het creëren van een balans tussen lichaam en geest. Het woord “hatha” is samengesteld uit “ha” wat staat voor zon en “tha” wat staat voor maan, wat verwijst naar de harmonie tussen tegenstellingen.

Door regelmatige beoefening van Hatha Yoga kun je niet alleen de fysieke aspecten van je lichaam verbeteren, zoals kracht, lenigheid en houding, maar ook de geest kalmeren en emotionele stabiliteit bevorderen. Het helpt bij het creëren van een diepe verbinding met jezelf, het vergroten van lichaamsbewustzijn en het vinden van innerlijke rust te midden van de drukte van het dagelijks leven.

Hatha Yoga is geschikt voor mensen van alle leeftijden en fitnessniveaus. Het biedt een holistische benadering van welzijn en kan zowel fysieke voordelen als mentale en emotionele voordelen opleveren. Het is een uitnodigende en toegankelijke yogastijl die je helpt om in balans te komen, stress te verminderen en innerlijke harmonie te vinden.

Bij Best You geloven we dat iedereen de mogelijkheid heeft om de beste versie van zichzelf te worden. Door deel te nemen aan onze Hatha Yoga Cyclus investeer je in je eigen welzijn en persoonlijke groei. Je zult niet alleen fysiek sterker en flexibeler worden, maar ook mentaal veerkrachtiger en meer in balans.

Reserveer vandaag nog jouw vaste plek in de Hatha Yoga Cyclus bij Best You en laat ons je begeleiden op een transformatieve reis naar een gezonder, gelukkiger en evenwichtiger leven. Kom en ontdek de magie van Hatha yoga en de kracht die het in je kan ontketenen!

Vol = vol

Schrijf je nu in en doe gedurende de lockdown mee aan de

Live online workouts

Stay Healthy and Get Moving!

Je kunt je ten alle tijden weer uitschrijven van de lijst.