Skip to content

yoga docent

Marijke van Zelst

Yoga docent

“Hi! Mijn naam is Marijke. Ik verzorg yoga lessen bij Best You in Oudewater. Mijn hart ligt bij mensen en hun persoonlijke ontwikkeling. Ik vind het onwijs mooi om mensen te helpen en te begeleiden naar een leuker en fijner leven. Yoga draagt daar wat mij betreft zeker aan bij!

Voor mij is yoga meer dan een aantal houdingen op de mat. Het is eigenlijk net als het leven. Je zoekt je eigen lichamelijke grenzen op, ademt jezelf door soms ongemakkelijke situaties heen, je daagt jezelf uit en kijkt elke les opnieuw naar je eigen mogelijkheden. In het moment en zonder oordeel naar jezelf. Daardoor kom je heel dicht bij jezelf, kom je uit je hoofd en ga je voelen in je lijf. Iets wat er vaak bij in schiet in de drukke maatschappij waarin we leven.

“Inhale confidence, exhale doubt”

En denk je nou: “Yoga, dat is echt niks voor mij!”. Believe me, dat dacht ik een aantal jaar geleden ook. Yoga helpt mij om rust te vinden. En nu ik ook yoga lessen geef, vind ik het geweldig om er met aandacht voor anderen te zijn en een me-time momentje voor hen te verzorgen.

Heb jij ook zin in wat tijd voor jezelf? Ik kijk er naar uit om jou te zien in een van de lessen!

Marijke 1

Schrijf je nu in en doe gedurende de lockdown mee aan de

Live online workouts

Stay Healthy and Get Moving!

Je kunt je ten alle tijden weer uitschrijven van de lijst.