Skip to content

yoga docent

Marlies Verschoor

Yoga docent

“Hai! Mijn naam is Marlies en ik ben een van de yogadocenten bij Best You in Oudewater. Ik word heel gelukkig van oprechte verbinding met mensen, iets waarbij yoga enorm kan helpen. Ruim 10 jaar deed ik af en aan yoga, totdat ik een paar jaar geleden met een 500-uurs yogaopleiding in Utrecht begon. Sindsdien is mijn yogavuurtje pas écht gaan branden. Yoga brengt mij in contact met mijn lichaam. Veel mensen denken dat je er enorm lenig of heel sterk voor moet zijn, maar echt elk lichaam kan yoga doen, ongeacht leeftijd of gezondheid.

“zijn met wat is”

Het gaat er bij yoga in mijn ogen niet om of je de houdingen ‘goed’ doet, maar om wat jíj ervaart en hoe het voelt. Naar binnen keren, luisteren naar de grenzen en behoeftes van het lichaam en leren accepteren wat zich op dat moment aandient: dit zijn allemaal dingen die ik elke keer weer opnieuw kan oefenen als ik op de mat ga zitten.

 

Ik vind het een voorrecht om mensen in mijn lessen mee te mogen nemen en ze kennis te laten maken met al het moois wat yoga en meditatie te bieden hebben. Ik hoop je bij een van mijn lessen te zien, je bent van harte welkom!

Foto Marlies Verschoor

Schrijf je nu in en doe gedurende de lockdown mee aan de

Live online workouts

Stay Healthy and Get Moving!

Je kunt je ten alle tijden weer uitschrijven van de lijst.