Skip to content

Practice quieting the mind

Morning flow yoga (Vinyasa)

Begin jij je zaterdagochtenden al tijden op een rustige en verkwikkende manier met onze Morning Flow yogalessen.

Deze les is speciaal ontworpen om je dag met positieve energie en innerlijke rust te starten. Met onze bekwame yogadocent, Nikki van de Weerd, word je begeleid door een zorgvuldig samengestelde serie van zachte en rustige yogahoudingen.

De morning flow staat op ons standaardrooster op zaterdagen om 08:30.

Maak kennis met de fijne Nikki

Nikki is een hele fijne en zachtaardige yogadocenten. Ze wordt omschreven als iemand met een hele fijne energie en een sprankeling waarbij je je meteen op je gemak voelt. Nikki ademt yoga en zorgt met haar empathische houding voor een veilige en warme omgeving waarin jij tot jezelf kunt komen. 

Wat kun je verwachten van  bij de Morning flow?

Tijdens de Morning Flow lessen krijg je de kans om je lichaam te strekken, je geest te kalmeren en je ademhaling te verbinden met je bewegingen. Deze vloeiende yogastijl helpt je om spanningen los te laten, flexibiliteit op te bouwen en je innerlijke balans te vinden. Het is de perfecte manier om je weekend op een positieve en ontspannen manier te beginnen.

Of je nu een ervaren yogi bent of net begint met je yogareis, de Morning Flow lessen zijn toegankelijk voor alle niveaus. Nikki zal je aanmoedigen om naar je lichaam te luisteren en de houdingen aan te passen op basis van jouw behoeften. Ze creëert een ondersteunende en gastvrije omgeving waarin iedereen zich op zijn gemak voelt.

Restorative yoga with a bolster. Group of three young sporty attractive women in yoga studio, lying on bolster cushion, stretching and relaxing during restorative yoga. Healthy active lifestyle.

Morning Flow

Wat is Morning Flow?

Morning Flow yoga is een verkwikkende en rustgevende yogastijl die speciaal is ontworpen om je dag met positieve energie en innerlijke rust te starten. Tijdens deze lessen word je begeleid door onze ervaren yogadocent, Nikki van de Weerd, die je zal helpen een diepere verbinding te maken tussen lichaam, geest en ademhaling.

De ochtenduren zijn een bijzonder waardevolle tijd om tijd aan jezelf te besteden en bewustzijn te cultiveren. Morning Flow yoga biedt je de mogelijkheid om de dag fris en met een heldere geest te beginnen. Met zachte en rustige yogahoudingen, gecombineerd met bewuste ademhaling, creëer je een kalme en vloeiende beweging die je helpt om spanningen los te laten en je lichaam te strekken.

Intensiteit

1/5

De voordelen van Morning Flow yoga

De voordelen van Morning Flow yoga strekken zich verder uit dan alleen het fysieke aspect. Door ’s ochtends met yoga te beginnen, kun je de rest van je dag met meer focus en balans tegemoet treden. Het helpt je om stress te verminderen, je geest te kalmeren en je innerlijke kracht te vergroten. Bovendien verbetert het je flexibiliteit, versterkt het je spieren en bevordert het een gezonde bloedcirculatie.

Morning Flow yoga is geschikt voor alle niveaus, of je nu een beginnende yogi bent of al meer ervaring hebt. Nikki zal je aanmoedigen om naar je lichaam te luisteren en de houdingen aan te passen op basis van jouw behoeften. Ze zal je ondersteunen en je helpen je eigen grenzen te verkennen, terwijl ze een veilige en gastvrije omgeving creëert waarin je je comfortabel voelt.

Door deel te nemen aan de Morning Flow lessen, geef je jezelf de kans om je ochtenden te transformeren en je algehele welzijn te verbeteren. Je zult merken dat je met meer vitaliteit en helderheid aan je dag begint, klaar om de uitdagingen en kansen die voor je liggen aan te gaan.

Kom in actie en ontdek de voordelen van een rustige en verkwikkende start van je zaterdagochtenden. Kom naar onze Best You studio op de Wijngaardstraat 48 in Oudewater en laat Nikki je begeleiden op een reis naar innerlijke rust en welzijn.

Wacht niet langer, meld je nu aan en maak van de Morning Flow les een vaste gewoonte in je weekendroutine!

Schrijf je nu in en doe gedurende de lockdown mee aan de

Live online workouts

Stay Healthy and Get Moving!

Je kunt je ten alle tijden weer uitschrijven van de lijst.