Skip to content

TRAINER

Nadja Hoekstra

Bootcamp trainer

“Hoooi! Ik ben Nadja Hoekstra en je zal me af en toe als trainer zien rondstuiteren bij Best You. Ik ben een echte positivo met passie voor sport en ik hou van knallen op de sportvloer (of de dansvloer). Zo heb ik mijn hele jeugd en studententijd op hoog niveau geturnd en gedanst. Momenteel doe ik aan crossfit en yoga en pak ik het liefst overal de fiets voor. Sporten zit écht in de familie, met ouders die elkaar hebben ontmoet op de sportacademie kan dat ook bijna niet anders. En als we het toch over familie hebben: Amoa is mijn nichtje en we gaan door het leven als de twee stuiterballen van de familie!

“Alles komt goed en zo niet, dan toch!”

Ik geef al sinds mijn 16e sport- en dansles, van Zumba tot Bodypump en van Jumping tot Bootcamp. Om mijn kennis op te frissen en me te verdiepen ben ik bezig met een opleiding tot Fitness trainer A, daarna ga ik een opleiding tot personal trainer volgen. Ik kan niet wachten om meer mensen te helpen en te motiveren een betere versie van zichzelf te worden!

Als trainer ben ik enthousiast en weet ik mijn passie voor sport over te brengen. Mijn trainingen zijn afwisselend en uitdagend op zowel conditie als kracht. Ik push jou graag tot het uiterste, zonder over je grenzen heen te gaan natuurlijk! Eén ding is zeker, je gaat altijd met een voldaan gevoel naar huis. Hoop snel in real life een training met je te knallen!”

BestYou187

Schrijf je nu in en doe gedurende de lockdown mee aan de

Live online workouts

Stay Healthy and Get Moving!

Je kunt je ten alle tijden weer uitschrijven van de lijst.