Skip to content

TRAINER

Naomi Amoah

Bootcamp trainer

“Hey! Mijn naam is Naomi Amoah. Je komt mij regelmatig tegen als bootcampinstructeur bij Best You, bijvoorbeeld als Amoa op vakantie is. Daarnaast geef ik vaste groepen fitness- en bootcamptraining bij ‘The Bootcamp Club’ en OSM’75 Atletiek. Tijdens mijn opleiding tot Oefentherapeut en vier jaar werken als fitness- en bootcamptrainer heb ik veel kennis opgedaan over het trainen van het menselijk lichaam. Hierdoor kan ik je waardevolle aanwijzingen geven om je houding en techniek tijdens trainingen te verbeteren.

“When you think about stopping, think about why you started”.

Ik hou van gevarieerde trainingen. Als ik zelf train, maar zeker ook als ik training geef. De ene keer ligt de focus meer op conditie, de andere keer meer op kracht. Je traint bij mij steeds verschillende spiergroepen en wisselt af tussen oefeningen die je zelf doet en oefeningen met een buddy. Zo laat ik je lichaam steeds iets nieuws ervaren en wordt de training nooit saai!

Mijn doel: jou motiveren en je helpen om het beste uit jezelf te halen! Het geeft mij enorm veel energie als ik zie dat iedereen plezier heeft en alles geeft tijdens de training.”

Schrijf je nu in en doe gedurende de lockdown mee aan de

Live online workouts

Stay Healthy and Get Moving!

Je kunt je ten alle tijden weer uitschrijven van de lijst.