Skip to content

yoga docent

Sonia Tiokhina

Yoga docent

“Hoi! Mijn naam is Sonia en ik ben een van de yogadocenten bij Best You. Yoga is voor mij een reis die al wat jaren geleden is begonnen en als ik iets heb ervaren, dan is het het volgende: iedereen kan yoga en yoga is voor iedereen. Yoga heeft niks te maken met hoe flexibel je bent of het kunnen vasthouden van “de perfecte houding”. Nee, geen dag, geen practice is hetzelfde en het enige wat jij hoeft te doen is te (leren) luisteren naar wat jouw lijf nodig heeft.

“Your body, your yoga”

Door echt te connecten met je lijf en je ademhaling, is het voor mij een manier geworden om tot mezelf te komen. En wees nou eerlijk, met onze huidige levensstijl kunnen we allemaal wel wat meer mind-body connectie gebruiken. Voor deze nuchtere Amsterdammer is yoga inmiddels een manier van leven geworden en het lijkt me super om jou hierbij te begeleiden.

Je kan mij het beste omschrijven als een hele vrolijke stuiterbal en ik vind het heerlijk om mijn energie, enthousiasme en creativiteit in mijn lessen te verwerken. Of je op zoek bent naar me-time, wilt ontstressen, last hebt van een zeurende onderrug of een lekker work-out wilt, ik zie jou op de mat! Mijn doel is dat jij blij en met een yoga-high vertrekt.

WhatsApp Image 2022-03-15 at 21.16.12

Schrijf je nu in en doe gedurende de lockdown mee aan de

Live online workouts

Stay Healthy and Get Moving!

Je kunt je ten alle tijden weer uitschrijven van de lijst.