Skip to content

we're better together

Yogadocent

Betrek, inspireer en begeleid

Zie jij het als een uitdaging om beginnende yogi’s de kracht van yoga te laten ontdekken? Maak jij snel een connectie met mensen en vind je persoonlijke betrokkenheid de sleutel tot succesvol lesgeven? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 Als Best You Yogadocent ga je lesgeven in onze mooie studio in Oudewater.  We zoeken een teacher die beschikbaar is voor 3 tot 9 uur per week, bij voorkeur op dinsdag- en/of donderdagavond en/of vrijdagochtend. Je vindt het leuk om afwisselende yogalessen te creëren en zorgt dat onze leden in een vertrouwde omgeving ontspannen en dichter tot zichzelf leren komen.

Best You

Best You is een start-up met een jong, enthousiast team met veel kennis in huis (fysiotherapeut, bewegingsagoog, sportkundige, bij elkaar meer dan 600 uur yogaopleiding). Yoga is de nieuwste tak binnen ons aanbod. Dit betekent dat je veel creatieve vrijheid krijgt in het soort yogales en de stijl die jij wilt geven. 

De missie van Best You is ervoor zorgen dat iedereen met zelfvertrouwen en een goed gevoel de beste versie van zichzelf kan worden. We richten daarom niet alleen op sporten en bewegen, maar ook op mindset, zelfontwikkeling en ontspanning. Als yogadocent speel je hier een grote rol in.

Lesgeven bij Best You gaat over meer dan het aanleveren van houdingen en bewegingen. Wij vinden het belangrijk dat leden zich gezien en gehoord voelen. Onze lessen bieden hen een uurtje me-time, waarin ze op een laagdrempelige manier kunnen genieten van een yogales en tot zichzelf kunnen komen. Als docent begeleid jij hen hier in en ben jij in staat om een oprechte connectie creëren waardoor onze yogi’s terug willen blijven komen. 

 Je bent een teacher en coach in één. Je neemt lesgeven serieus en geniet ervan jouw passie over te brengen. Elk contactmoment met de leden is een moment waarop jij je oprechte betrokkenheid laat zien.

Wat ga je doen?

...And this is the team you'll be a part of!

Dit vragen we van jou

Wat bieden we jou?

Dienstverband: Parttime in loondienst of als zzp’er.

Haal jij energie uit het begeleiden van een groep gemotiveerde yogi’s en zou jij graag in Oudewater les willen geven?

Neem contact op via whatsapp op +31620558075 of team@bestyououdewater.com.