Skip to content

Practice quieting the mind

Yin nidra

Ontdek diepe ontspanning met onze Yin Nidra journey!

Welkom bij onze unieke Yin Nidra journey, geleid door de ervaren yogadocente, Jacqueline. Word ondergedompeld in een reeks van rustgevende en helende Yin Nidra sessies, die je zowel fysiek als mentaal zullen verjongen.

Je vindt de les op ons rooster vanaf 7 september en op donderdag 5 oktober start er een journey die tot donderdag 14 december duurt. Yin Nidra combineert de diepe stretch van Yin Yoga met de diepe ontspanning van Yoga Nidra. Tijdens deze journey zul je worden begeleid in het verkennen van diepgaande houdingen die de spieren ontspannen en de gewrichten versoepelen. Vervolgens zul je in een staat van diepe meditatieve ontspanning worden gebracht, waarbij je spanning en stress kunt loslaten.

Maak kennis met Jacqueline, jouw gids op deze yoga-reis

Jacqueline is een gepassioneerde en ervaren yogadocente die gelooft in de transformerende kracht van Yin yoga gecombineerd met Nidra. Met haar rustige en empathische benadering creëert ze een veilige ruimte waarin je je kunt openstellen en je eigen grenzen kunt verkennen.

Jacqueline begeleidt je met liefde en zorg gedurende de hele journey, en staat klaar om je te ondersteunen bij je persoonlijke groei en ontwikkeling.

Amoa-39

Yin Nidra Yoga

Yin Nidra is een combinatie van twee heilzame yogapraktijken: Yin Yoga en Yoga Nidra. Het is een diepgaande en meditatieve ervaring die zowel ontspanning als innerlijke rust bevordert.

Yin Yoga is een rustige yogastijl waarbij de nadruk ligt op het langdurig vasthouden van zittende of liggende houdingen, die voornamelijk gericht zijn op het stretchen van het bindweefsel rond de gewrichten. Deze houdingen worden langer vastgehouden dan in andere yogavormen, waardoor diepe ontspanning en loslaten van spanning in het lichaam mogelijk worden.

Yoga Nidra, ook wel bekend als de ‘yogaslaap’, is een diepe meditatieve staat van ontspanning. Tijdens een Yoga Nidra-sessie word je begeleid in een reis van bewuste ontspanning, waarbij je jezelf losmaakt van externe prikkels en de geest tot rust brengt. Het is een effectieve manier om stress te verminderen, diepe spanningen los te laten en de geest te kalmeren.

Intensiteit

1/5

Door Yin Yoga en Yoga Nidra te combineren, creëert Yin Nidra een unieke ervaring waarbij fysieke ontspanning en diepe meditatie hand in hand gaan. Het stelt de beoefenaar in staat om dieper in het lichaam te zakken, de geest te verstillen en een staat van diepe innerlijke rust te bereiken.

Yin Nidra is geschikt voor mensen van alle leeftijden en fysieke condities. Het biedt een waardevolle manier om evenwicht en harmonie te vinden in het drukke moderne leven, terwijl het lichaam en de geest worden gevoed door ontspanning en zelfzorg.

Ontdek de helende kracht van Yin Nidra en ervaar een diepe verbinding met jezelf en je innerlijke rust.

Geef jezelf de kans om te genieten van de kalmerende voordelen van Yin Nidra. Beperkte plekken beschikbaar, vol = vol.

We kijken ernaar uit om je te verwelkomen bij onze Yin Nidra lessen op de Wijngaardstraat 48 in Oudewater.

Schrijf je nu in en doe gedurende de lockdown mee aan de

Live online workouts

Stay Healthy and Get Moving!

Je kunt je ten alle tijden weer uitschrijven van de lijst.