Skip to content

10 weken Fitfocus

…Werk aan je doelen met behulp van een radicaal eerlijke coach!

Fitfocus: Het 10 weken programma dat jou in beweging zet!

it's time for transformation

Vertel jij al jaren hetzelfde verhaal...?

Klinkt dit voor jou bekend? Je vertelt al jaren het zelfde verhaal.

Over hoe jij 10 kilo wil afvallen, maar niet nu want…

Je begint elke maandag opnieuw met een strafdieet, maar ziet er eigenlijk altijd hetzelfde uit…

Je wílt wel consistent sporten, maar…

Je voelt je geleefd, moe en futloos, je kiest niet voor jezelf en je zelfvertrouwen wordt minder en minder.. 

Stop met in cirkeltjes te draaien en begin te doen!

Werk aan je doelen met behulp van een radicaal eerlijke coach! Gooi alle diëten de deur uit en doe wat nodig is om een gezond, eventueel slank, energiek en gefocust mens te zijn. Vind jouw recept voor een sportieve, blije en fitte versie van jezelf die blaakt van het zelfvertrouwen!

Ben jij bereid om de noodzakelijke acties te doen?

Meld je dan nu aan en stap op dat pad waarmee je in een rechte lijn op je doelen afstevent!

Start op Woensdag 10 januari

Dit krijg je in het programma

  • Een persoonlijke voedingsanalyse met concreet advies.
  • 5 lesavonden in Best You studio (Incl. Yogaworkshop).
  • 5 optionele ontmoetingsmomenten met de fitfocus community.
  • Online lesmaterialen over sport, voeding, focus en mindset en een werkboek met opdrachten.
  • Een Fitfocus community als stok achter de deur.
  • Een radicaal eerlijke coach (10 weken lang whatsapp contact en persoonlijke begeleiding tijdens lesavonden)
  • Optioneel: Meting van je lichaamsgewicht, vet%, spier%, BMI, viscerale vet en taille
  • Optioneel: Maak foto’s in sportkleding naar keuze

Optioneel: Ontvang je lesmaterialen en opdrachten op papier voor 17,50

Optioneel: Volg de sportieve bootcamp, Strength & Conditioning of Classic Strength trainingen bij Best You. Lidmaatschap of rittenkaart hiervoor is niet geïncludeerd in dit programma.

De 6 Fitfocus pijlers

Eerdere deelnemers van dit programma beoordeelden Fitfocus met gemiddeld een 9.

We meten je resultaten niet alleen aan de hand van cijfers. Nog belangrijker vinden wij de 6 Fitfocus pijlers. Je lifestyle is van onschatbare waarde om stappen te zetten op het gebied van verzadiging, humeur & energielevel, concentratie, blessuregevoeligheid, stoelgang en slaapkwaliteit. Je gaat met onze handvatten dan ook positieve resultaten ervaren op al deze pijlers!

‘…Ik zit nu al ruim een jaar op mijn nieuwe gewicht en hoef geen moeite te doen om op gewicht te blijven…

~Wilma

‘…Voor mij heeft deze 10 weken cursus zoveel gebracht!!..’

~Anne

Amoa-64

Lesavonden

De lesavonden vinden plaats in onze mooie studio in Oudewater. De lessen duren 1,5 uur. We zetten een kop thee, bespreken een thema en gaan praktisch aan de slag. Je krijgt les over hoe jij jezelf kunt trainen om consistent mooie stappen te zetten in je ontwikkeling. Het is groepscoaching waarbij je de gelegenheid krijgt om te delen en gecoacht te worden. De kracht van in een groep zijn is dat we leren van elkaars proces: Waarin lijken we op elkaar en waarin verschillen we juist. Of je graag zelf deelt of vooral graag naar anderen luistert deze sessie draagt bij aan jouw proces.

Maak gebruik van de kracht van de groep!

Tijd om de knoop door te hakken. Kies jij ervoor om je doelen te bereiken? Creëer jij een nieuwe versie van jezelf die zichzelf kan vertrouwen? Gun jij jezelf de kickstart en geniet je samen met een groep van de startersenergie?

Meld je nu aan en start samen om woensdag 10 januari 2024

Stop met uitstellen, start te doen!

Ben jij er helemaal klaar voor om te beginnen? Geen redenen meer om het uit te stellen? Start nu! Nadat jij hebt aangemeld voor fitfocus ontvang je meteen de gegevens om met je eetdagboek te beginnen.

Start nu en ontvang binnen een week na het aanleveren van je dagboek jouw persoonlijke analyse + advies op de mail.

Heb je vragen? Neem dan contact op via team@bestyououdewater.com of 06-20558075.

Start op 10 januari 2024

10 weken Fitfocus

Volgende ronde €346,25

Laatste keer voor slechts €297,-

Er is een beperkt aantal plekken beschikbaar. VOL = VOL.

Persoonlijke voedingsanalyse t.w.v. 130
5x lesavond (1,5u) + groepscoaching (incl. yogaworkshop)
5x Optionele PowerUp bijeenkomsten (45min)
2 meetmomenten (BMI, vet%, spier% en taille omvang) - indien gewenst
10 weken begeleiding via whatsapp
Fitfocus online lesmaterialen
Fitfocus werkboek
Jouw rittenkaart of abonnement voor ons sportaanbod

Ik kwam 17 kilo aan en kampte dagelijks met blessures en hoofdpijn.

Niet alleen de oprichter van Best You, maar iemand die dezelfde strijd en overwinningen ervaart als jij.

Mijn redenen en excuses
De afgelopen jaren heb ik te maken gehad met gezondheidsklachten ten gevolge van een hormoon onbalans. Ik ben meer dan 17 kilo aangekomen en kampte dagelijks met blessures en hoofdpijn. Ik kwam niet aan door de hormonen, maar doordat ik steeds minder acties uitvoerde die zouden leiden tot een gezond gewicht. Toen uiteindelijk bleek dat ik deze hormoonaandoening had verdwenen de blessures en hoofdpijn als sneeuw voor de zon, maar mijn gewicht en energielevel verbeterde niet zoals ik zou willen…

Ik moest natuurlijk wel de daadwerkelijke acties uitvoeren om weer een gezond gewicht te verkrijgen en de goede voeding binnen te krijgen voor energie en focus. Maar… dat deed ik niet. Ik verschuilde mezelf achter vele redenen en excuses. Ik werkte veel om mijn bedrijf om te bouwen en vond dat ik daardoor geen tijd en energie meer over had om te sporten. Ik woon alleen en voor mezelf koken is ook niet leuk. Ik heb geen tijd, ik heb het zo druk!
 
Het resultaat
Afgelopen 4 oktober besloot ik deel te nemen aan mijn eigen fitprogramma en de redenen en excuses los te laten. Ik wilde kiezen voor resultaat. Ik heb een cruciale beslissing genomen om recht op mijn doelen af te gaan. Het resultaat? Ruim 8 kilo gewichtsverlies en 2 kledingmaten minder sinds die tijd, maar de focus ligt niet op het getal op de weegschaal. Het draait allemaal om de ervaring. Ik voel me krachtig, sterk, met meer levenslust en ik heb meer zelfvertrouwen.

Je bent niet elke dag blij en happy dat is niet realistisch om naar te streven, maar ik ben wel elke dag trots en voldaan. Ik weet dat ik doe wat nodig is om te komen tot resultaat.
De keuze
De acties voor resultaat? Ik plan mijn voeding een dag vooruit door het in te vullen in een appje. Ik sport/beweeg 1 uur, 6x per week, geef prioriteit aan mijn slaap, gezonde voeding en trainingen en heb mijn mindset getraind om me aan mijn eigen afspraken te houden. Of het nu gaat om vroeg opstaan, rustdagen nemen of bewust eten, het draait allemaal om consistentie.
 
De kern is simpel: houd je aan je eigen afspraken. Dit principe pas ik nu toe op alles in mijn leven. Het was even wennen, maar nu geniet ik volop. Het sporten geeft me energie, het gezonde eten verbetert mijn humeur en energielevel en het nemen van bewuste keuzes maakt alles minder zwaar en zelfs leuk. Ik stel prioriteiten en zeg nee, waardoor het leven niet meer alleen maar druk druk druk voelt, maar ik gericht werk aan datgeen dat voor mij belangrijk is.

 

Ik deel dit niet om op te scheppen, maar om je te inspireren. Een gezond en fit leven is geen zware last, maar juist het tegenovergestelde. Maak je dagelijks de soms lastige keuze om consistent de acties te doen die nodig zijn. Dan geniet je van resultaat en kies je ervoor om een krachtig persoon te zijn.

Het draait om kleine dagelijkse keuzes die leiden tot grote resultaten.
 
Waarom deel ik dit alles met jou? Omdat ik wil dat jij beseft dat je elke dag keuzes maakt die leiden tot het resultaat dat je nu hebt. Het zijn de kleine, dagelijkse keuzes die een groot verschil maken.
 
Ik heb geen redenen en excuses meer, maar resultaat!
 
Wat zijn jouw redenen en excuses? Welke resultaat wil jij deze mee vervangen? Laten we samen groeien, keuze voor keuze, actie na actie. Word krachtiger, sterker, groter, trotser, en met meer zelfvertrouwen.
 
Kom in beweging en vertel me wat jij wilt, zodat ik je kan helpen. Ik ben hier om je door elke stap te coachen, maar de eerste stap begint bij jou.
 
Meld je aan en werk samen met mij naar resultaat!

Waarom 10 weken Fitfocus?

Stop met excuses en begin met doen! Onze eerlijke coaching en doelgerichte aanpak brengen je naar een gezonder, energieker, en gelukkiger zelf. Ditch de diëten en ontdek wat écht nodig is om de beste versie van jezelf te worden.

Radicaal eerlijk

Wat houdt je tegen om je doelen te bereiken? Ben jij bereid om te doen wat nodig is? Vertel jij jezelf verhalen waarmee je niet in beweging komt?

Afvallen

Stop met diëten en ga aan de slag met een lifestyle die houdbaar is. Leer je aan je afspraken met jezelf te houden en zie je zelfvertrouwen groeien. it strakker in je vel, verlies gewicht en voel je energiek en fit. 

Mindset training

Denk in oplossingen. Creëer dé levensstijl die jou brengt bij een versie van jezelf waar je trots op bent. Maak een haalbaar plan en leer jezelf te vertrouwen.

Start op 10 januari 2024

Over mij

Hi, Ik ben Amoa! Als je mij nog niet zo heel goed kent, stel ik me hierbij graag voor!

Eigenaar van Best You Oudewater en fanatiek sporter en zelf-ontwikkelaar.

Naast een baan als Clinical Research Associate ben ik in de zomer van 2019 gestart met het aanbieden van bootcamp trainingen. Dit beviel mij -en gelukkig ook jullie- zo goed, dat dit is uitgegroeid tot een flinke community van gezellige sportievelingen.

Tijdens de trainingen geef ik op een ongedwongen en enthousiaste manier handvatten om in beweging te komen. Letterlijk en figuurlijk.
In mei 2021 heb ik mijn baan opgezegd om me voor 100% te kunnen richten op Best You. Een spannende, maar hele positieve en bevrijdende stap!

Dit gaf mij ook de tijd en ruimte om het Fitfocus programma op te zetten. Een programma waarbij mijn passie voor sport, mindset en zelfontwikkeling gecombineerd worden!

In april 2022 opende ik Best You Studio. De mooie locatie waar de lesavonden plaatsvinden, small group trainingen binnen worden gegeven en waar yogalessen plaatsvinden. Nu met Best You studio en daarmee ook yoga en small group training in ons aanbod geniet ik enorm van de hoeveelheid leden die wij ondersteunen, begeleiden en enthousiasmeren.

Ik heb de opleiding fysiotherapie afgerond, heb vele cursussen gedaan voor mijn zelfontwikkeling en heb daarnaast de opleiding tot personal trainer van NASM gevolgd. Ook de cursus tot voedingscoach en de cursus tot vitaliteitscoach heb ik met succes afgerond. Inmiddels geef ik al ruim 8 jaar training en coaching. Ik geniet van de uitdagingen die het ondernemerschap mij biedt.

Eigenaresse, coach-trainer

Is dit programma voor jou geschikt?

JA: Je bent het zat, wilt verandering en het liefste NU.

Als je een kick-start wilt om weer vol gas te gaan knallen voor de lifestyle die jij jezelf gunt. Dit keer met een methode die jou er toe aanzet om blijvend te veranderen. Met ons als stok achter de deur krijg je de kick-start die je nodig hebt. Healthy Happy me here I come!

JA: Je herkent je in alles, maar bent bang dat je geen tijd hebt om de veranderingen door te voeren.

Jazeker, je investeert hiermee in tijd voor jezelf. De 5 lesavonden duren 1, 5 uur, daarbij hoort een werkboek met korte opdrachten en lesmateriaal van +- 5 minuten. Per twee weken heb je 2u tijd nodig voor het programma. Dit staat los van je sport activiteiten. De kleinste veranderingen kunnen al een positieve flow veroorzaken waarmee jij weer de gewenste kant op beweegt. De tijdsinvestering kan je zo groot en zo klein maken als je zelf wilt. 

JA: Je al regelmatig sport bij Best You. 

Jazeker, als je al bij ons traint, kun je natuurlijk juist aan dit programma mee doen om weer extra focus op te pakken en extra begeleiding te krijgen als het gaat om je mindset, gezonde voeding en lifestyle. Hoe meer gezellige toppers met ons dit programma ingaan hoe leuker het wordt. Ook jij kunt jezelf een kickstart geven door een korte periode extra intensief te gaan trainen. Werk aan de hand van de extra trainingen en het programma aan je doelen!

Veelgestelde vragen #Fitfocus

Je kunt aan het programma deelnemen zonder te sporten. Het is een coachingsprogramma waarin jij aan je doelen kunt werken met behulp van een coach. Een beperking met sporten hoeft jou niet tegen te houden tenzij het natuurlijk om hele specifieke sportdoelen gaat.

Je kan mee doen aan het 10 weken fit focus programma zonder bij Best You te sporten.

Wil je wel bij Best You sporten. Weet dan dat we zeer zeker pittige en uitdagende trainingen aanbieden;)!

Inhoudelijk kun je onze trainingen zo zwaar maken als je zelf wilt. Wij zijn er goed in om de trainingen zo in te delen dat iedereen uitgedaagd wordt. We zetten de trainingen vaak hoger in en geven veel variaties voor beginners. Jij kunt dus gewoon vol gas gaan. Ook jij zal bezweet en voldaan je training afronden;)

Jazeker, al onze trainers zijn goed opgeleid. We zullen je begeleiden en in de gaten houden zodat je op een verantwoorde manier je training kan opbouwen. We motiveren je en helpen je om in te zien dat ook jij het super doet!

Let op! Het tarief voor het programma is exclusief het sporten.

Jazeker, geen probleem! Neem contact me me op via team@bestyououdewater.com en geef je vakantiedatum door. In overleg kijken we of het programma dan nu voor jou de juiste timing is.

Jazeker, ook jij krijgt korting op het totale fitprogramma. Eigenlijk kost het programma 346.25 euro, maar jij kunt nu mee doen voor 277,- (Early Bird tarief).

Neem contact met ons op als je nog vragen hebt via team@bestyououdewater.com of 06-20558075.

Je mag sowieso mee doen met het programma. Voor het sporten geldt het volgende: Je mag vanaf 6 weken na je bevalling weer rustig gaan opbouwen. We zullen tijdens de trainingen alternatieven geven voor het springen, het rennen en de oefeningen voor je rechte buikspieren. We vragen de eventuele bijzonderheden van en na je zwangerschap uit zullen je passende begeleiding bieden. Het kan zijn dat we je adviseren om het sporten op te bouwen bij onze samenwerkingspartner Tanja van Vliet, zij geeft MamaFit lessen bij fysiotherapie praktijk Mastwijk/Wagemakers.

Let op: Het sporten is niet geïncludeerd in de totaal prijs van het programma.

Mail naar: team@bestyououdewater.com of stuur een whatsapp bericht naar 0620558075.

Veelgestelde vragen #Fitfocus voor Best You leden

Nee, je abonnement blijft doorlopen en als je tijdens het programma meer wilt trainen kun je extra ritten aanschaffen tegen een gereduceerd tarief. De extra ritten kun je met korting aankopen door een mail te sturen naar team@besytououdewater.com of te appen naar 0620558075 na je aanmelding voor fitfocus.

Jazeker! Jij krijgt of hebt een e-mail gehad met daarin een speciaal aanbod. Jij kunt opnieuw mee doen voor maar 129,- euro (tarief met de voedingsanalyse t.w.v. 129,-). 

Wil jij geen voedingsanalyse meer, maar wel de lesavonden bijwonen? Dan mag je deelnemen voor maar 65,-. Via deze link kom je bij de categorie in de webshop waar jij je met korting kunt aanmelden.

https://bestyououdewater.virtuagym.com/webshop/refocus

 

Mail naar: team@bestyououdewater.com of stuur een whatsapp bericht of sms naar 0620558075.

‘…Samen bouwen en resultaten boeken schept een leuke band…’

Dit zijn je sportmogelijkheden bij Best You (het programma is exclusief sporten)

Trainingen

De strength & conditioning trainingen en yogalessen zijn binnen in Best You studio op de Wijngaardstraat 48. De bootcamptrainingen zijn altijd buiten in het mooie Oudewater. De locaties verschillen per training. Verzamellocaties zijn bij het Cultuurhuis, de Mariaschool, ’t zwarte veldje bij Klavertjevier, het Gasplein en een grasveld bij de Laan van Snelrewaard. We trainen binnen in groepen van maximaal 8-10 en buiten in groepen van maximaal 12 personen zodat goede begeleiding op houding en techniek gewaarborgd kan worden.

Schrijf je nu in en doe gedurende de lockdown mee aan de

Live online workouts

Stay Healthy and Get Moving!

Je kunt je ten alle tijden weer uitschrijven van de lijst.