Skip to content

we're better together

Fitness trainer/Coach

Oudewater

Parttime (loondienst of zzp)

Inspireer, activeer en motiveer!

Als Best You Bootcamp trainer zal jij op de mooiste plekjes in Oudewater training geven. Jij biedt een leuke, creatieve en eigen work-out aan en zorgt dat onze leden met plezier trainen.

Best You

Best You is een start-up met een jong, enthousiast team met veel kennis in huis (fysiotherapeut, bewegingsagoog, sportkundige). We zijn op zoek naar een groepslesinstructeur (bootcamp trainer).

Het doel bij Best You is om sport toegankelijk te maken voor zowel beginners, gestopte en fanatieke sporters. We maken de drempel zo laag mogelijk door de trainingen zo aan te bieden dat ze op ieder niveau te volgen zijn. We coachen in een groep op de persoon. We sturen aan op een hogere intensiteit, meer gewicht of juist meer rust en het bewaken van de grenzen.

Training geven gaat bij Best You over meer dan het uitvoeren van oefeningen. Het gaat erom dat leden zich gezien voelen. Een uurtje me-time, waarin ze veilig en verantwoord kunnen trainen en aan hun doelen kunnen werken. Als trainer geef jij je eigen draai aan je trainingen. Creativiteit en afwisseling wordt aangemoedigd. Dat houdt de trainingen levendig en gevarieerd.  Je werkt in de buitenlucht. Je wordt betaald om te doen wat je leuk vindt en hebt een stok achter de deur om zelf actief te zijn. Je deelt je energie en passie voor lifestyle en sport.

Wil je onderdeel van ons gemotiveerde team uitmaken? Lees dan snel verder over wat je krijgt, zal doen en moet kunnen om bij ons aan de slag te gaan.

Krijgen

Wij vragen kwaliteit, motivatie en enthousiasme van jou. Goede mensen kosten geld. Je wordt dan ook goed beloond voor je kunnen.

Dienstverband: Oproep, parttime in loondienst of als zzp’er.

Doen

Je geeft extra aandacht aan beginners, we gaan er niet vanuit dat zij alle oefeningen kennen en oppikken als we het aan de groep voor doen. We lopen langs, geven aanwijzingen op houding en techniek en checken met de klant in of het gaat.

De 60 minuten van jouw training ben je alert en interactief bezig. Je bent een trainer, coach en entertainer tegelijk. Je neemt dit serieus. Elk contactmoment met de leden is een moment waarop jij laat zien dat je er om geeft.

...And this is the team you'll be a part of!

Kunnen

We gaan hier geen hele lijst met opleidingen en vereisten opsommen. Een goede trainer zijn gaat namelijk over meer dan een papiertje. Je mag ook in opleiding zijn als fysiotherapeut of sportkundige bijv.

Haal jij energie uit het begeleiden van een groep gemotiveerde sporters en zou jij graag in Oudewater training willen geven?

Neem contact op via whatsapp op +31620558075 of mail naar team@bestyououdewater.com.

Zoektermen: groepsinstructeur, sportcoach, buurtsportcoach, fitnesstrainer of bootcamptrainer