Skip to content

we're better together

Fitness Coach-Trainer

Oudewater

Parttime (loondienst of zzp)

Inspireer, activeer en motiveer!

Vind jij het belangrijk dat mensen met plezier consistent sporten? Wil jij elke dag met plezier werken aan een gezond lijf en een gezonde mindset met enthousiaste leden? Ben je gek op powerliften, krachttraining en creatief trainen en vind jij het te gek om je kennis over te dragen? Wij ook! Kom jij bij ons team?

Als Best You coach-trainer maak jij mensen enthousiast met je creatieve work-outs en daag je ze uit om elke dag weer 100% te geven. Ook de vrouw die na een bevalling weer haar lichaam moet leren vertrouwen en de persoon die denkt dat sporten voor hem/haar niet is weggelegd. Je bent een inspirerend voorbeeld en met jouw positieve energie help jij onze leden zich ontwikkelen op het gebied van mindset, lifestyle én sport. Jouw doel is om mensen te helpen werken aan de beste versie van zichzelf!

Best You

Best You is een start-up met een jong, enthousiast team met veel kennis in huis (fysiotherapeut, bewegingsagoog, sportkundigen).

Trainen bij Best You gaat over meer dan het uitvoeren van oefeningen. Leden voelen zich bij ons gezien en gehoord. De trainingen bieden een uurtje me-time, waarin ze veilig en verantwoord kunnen werken aan hun doelen.

Als coach/trainer bij Best You richt jij de trainingen in op jouw eigen manier. 

Dit ga je doen

Dit vragen wij van jou

Dit bieden wij jou

Een fijn, enthousiast en jong team met sportieve mensen die gek zijn op zelfontwikkeling! Je werkt in binnen in Best You studio en afwisselend in de buitenlucht. Je wordt betaald om te doen wat je leuk vindt. We vinden het belangrijk dat jij plezier beleeft tijdens je werk. Een blij team zorgt voor blije leden! We zijn benieuwd naar jouw kijk op sport en geven je de ruimte om een dubbele rol aan te nemen binnen de organisatie.

Dienstverband: Oproep, parttime in loondienst of als zzp’er.

Stuur een bericht naar 0620558075

Mail naar team@bestyououdewater.com.

...this is the team You'll be a part of!

Zoektermen: groepsinstructeur, sportcoach, buurtsportcoach, fitnessinstructeur, personal trainer, fitnesstrainer of bootcamptrainer

Schrijf je nu in en doe gedurende de lockdown mee aan de

Live online workouts

Stay Healthy and Get Moving!

Je kunt je ten alle tijden weer uitschrijven van de lijst.