Skip to content

Practice quieting the mind

Welkom bij de Best You yoga studio!

Even helemaal tot rust komen, tot jezelf komen of je flexibiliteit verbeteren

Bij Best You steken we authentieke yoga in een modern jasje. Onze Best You Yoga docenten leggen het bruggetje tussen het drukke dagelijkse leven en een mooie manier om tot jezelf te komen.

Op dit moment zijn 190 leden per week actief bij Best You. Daarvan worden er zo’n 80 yoga lessen per week gevolgd. Geen spiriwiri zweverige yoga, maar een laagdrempelige fijne manier om goed voor je mind en body te zorgen.

Hatha, Yang Yin, Easy Hatha, Yin en Morning Flow (Vinyasa). Je kunt kiezen voor verschillende vormen en zo de vorm die bij jou past. Tijdens een yogales werk je samen met anderen aan kracht, souplesse en mindfullness. Alle spiergroepen komen aan bod. Van lekkere intensieve hatha yoga tot Yin Yoga. We geven unieke lessen. Elke docent heeft een eigen stijl.

Yoga bij Best You staat voor kracht en bewustzijn. Begeleid door fijne docenten in een mooie studio ruimte in de bovenzaal van het zalencentrum op de Westsingel 2 in het mooie centrum van Oudewater. In persoonlijke lessen, met groepen van maximaal 16 personen. Samen werken we op een fijne manier aan onze gezondheid. Ieder op eigen niveau. De tarieven vind je hier.

Vraag een gratis proefles aan via onderstaande knop

We geven 1 gratis proeftraining per persoon. In te zetten voor de Yoga, Bootcamp óf een Specialty class.

"Yoga is a dance between control and surrender".
- Joel Kramer

Inschrijven via een app

Aankopen en inschrijvingen kun je zelf regelen via een handige app (applicatie) voor op je telefoon of desktop. Je kunt flexibel training bij ons volgen met een 5, 10 of zelfs 24 rittenkaart. Daarnaast bieden we lidmaatschappen aan voor als je het fijn vindt om elke week één of meerdere keren te trainen.

Hoe kan ik me aanmelden?

Je doorloopt de volgende stappen:

  1. Vraag een gratis proefles aan via de knop. Doordeweeks wordt er binnen 24u contact met je opgenomen via whatsapp of per e-mail.
  2. We plannen de gratis proefles met je in.
  3.  Je volgt de gratis proefles.
  4. Wij nemen contact met je op en je laat ons weten wat je ervan vond. Wij maken een account voor je aan in de “Best You Oudewater App”. Deze kun je downloaden op je telefoon.
  5. Je kiest voor een rittenkaart of lidmaatschap en bent officieel lid bij Best You.

Doe jij graag 2 keer per week yoga? Dan kun je al yoga lessen volgen voor €8,70 per les! Je volgt bij Best You een wekelijkse yoga les vanaf €11,60 per les! Kom jij vaker? Dan doe je 3x per week mee voor 6.50 of minder per les.

Verschillende yoga stijlen bij Best You

Vraag een gratis proefles aan via onderstaande knop

We geven 1 gratis proeftraining per persoon. In te zetten voor de Yoga, Bootcamp óf een Specialty class.

Yoga Roosteroverzicht

Welkom! Hieronder vind je een overzicht van de geplande yoga- en pilates lessen en de bijbehorende tijden. Onze fijne ervaren yogadocenten staan klaar om je te begeleiden in een ontspannen en verrijkende yogabeoefening.

Je kunt door op volgende te klikken het rooster van de weken erna inzien. Het rooster wordt per 2 weken finaal gemaakt, daarna worden eventuele wijzigingen altijd persoonlijk naar je gecommuniceerd als je staat ingeschreven.

Bekijk ook het bootcamprooster of het rooster van de krachttrainingen in de studio.

Yoga Journey's

Om jou in je Yoga Journey op pad te helpen bieden we 2x per jaar een 12 weken durende Yoga Journey aan. Deze Journey wordt als rode draad doorgetrokken in alle yogalessen op het rooster bij Best You.

We nemen we je mee op een inspirerende reis door de wereld van Hatha yoga, waarbij we stap voor stap de fundamenten van deze eeuwenoude praktijk verkennen. Je kunt ten allen tijden instappen in een Yoga Journey door je aan te melden voor een gratis proefles of als je al lid bent door je in te schrijven via het rooster in de app.

 

Een vaste plek reserveren

Bij Best You vinden we het te gek om zelfs de nuchtere Oudewaternaar kennis te laten maken met yoga. Door deel te nemen aan onze yogalessen investeer je in je eigen welzijn en persoonlijke groei. Je zult niet alleen fysiek sterker en flexibeler worden, maar ook mentaal veerkrachtiger en meer in balans.

Reserveer vandaag nog jouw vaste plek in één van onze lessen en laat ons je begeleiden op een transformatieve reis naar een gezonder, gelukkiger en evenwichtiger leven. Kom en ontdek de magie van Yoga en de kracht die het in je kan ontketenen!

Met een lidmaatschap bij Best You kun je een vaste plek reserveren in één van onze yoga lessen. Wij schrijven je telkens een maand vooruit in voor je favoriete les moment. We vragen jou om zelf uit te schrijven als je een keer niet kunt. Je kunt zelf tot 24u voor de les wijzigen of annuleren.

Vol = vol

XL Yoga Workshops

Neem deel aan één van de populaire XL Yoga Specials. Naast het reguliere aanbod bieden we elke maand 1 of meerdere XL Yoga Workshops aan.

Een XL Yoga Workshop is een yoga workshop van 1,5 uur waar een thema aan wordt gekoppeld. Gedurende de workshop ga jij meer verdieping op yoga- houdingen, technieken en ademhalingen ervaren!

Deze les is geschikt voor zowel beginners als gevorderde yogabeoefenaars.

Het is een geweldige gelegenheid om jezelf te verwennen met een diepgaande yogapraktijk en jezelf open te stellen voor persoonlijke groei en transformatie.

Je neemt in 1x, de 2 benodigde ritten af voor één yoga XL les.

Zo werkt het

Aanvraagformulier: Je meld je aan via het formulier achter de GRATIS proefles button. In het formulier vragen we naar je gegevens, wat voor soort proefles je wilt volgen, hoe je sportgeschiedenis is, of je blessure hebt en meer.

Deze informatie helpt ons om jou al vanaf je allereerste training of yogales goed te begeleiden. Vooral in het begin zal je wat extra aandacht van ons krijgen zodat je goed kunt instromen.

E-mail met informatie: Je ontvangt een e-mail over onze community en hoe de Best You Oudewater app gebruikt wordt voor het inschrijven op lessen en je komt in onze e-mail database. Je kunt je voor onze e-mails ten allen tijden afmelden.

Contact met Team Best You: Na je aanmelding neemt Team Best You contact met je op via e-mail of whatsapp. Hierdoor wordt het laagdrempelig voor je om met ons in contact te staan en met een goed gevoel je eerste training of yogales in te gaan. Samen bespreken we eventuele bijzonderheden en plannen we je eerste proefles in.

Lid worden: Je hebt je proefles gevolgd, bent enthousiast en wil lid worden (YAY, welkom). We maken een account voor je aan. Jij download de “Best You Oudewater app”. Maak een keuze uit de rittenkaart of het lidmaatschap dat het beste bij je past en begin met plannen!

Schrijf je nu in en doe gedurende de lockdown mee aan de

Live online workouts

Stay Healthy and Get Moving!

Je kunt je ten alle tijden weer uitschrijven van de lijst.