Skip to content

You are as strong as your mind

Performance Coaching

Consistentie en resultaat

Transformeer jouw leven met brutaal eerlijke coaching

Ben jij klaar om door de bullshit heen te prikken en je doelen recht op af te gaan? Bij Best You Performance Coaching geloven we dat echte verandering begint met een gedurfde aanpak en onversneden eerlijkheid. Onze coaching is ontworpen om je te helpen je ware potentieel te ontdekken en te benutten.

Wat is Performance Coaching?

Performance coaching bij Best You is niet zomaar coaching. Het is een transformatieve manier van coachen waar actiegerichtheid en resultaat centraal staan. Met een focus op zelfontwikkeling helpen we je om helder te krijgen waar je nu staat, wat nodig is om je doelen te behalen en van je dromen plannen te maken.

 • Gewicht verliezen
  • Werk 4 maanden consistent volgens een strak plan en geniet van het resultaat. Vervolgens werk je met een duidelijk plan voor onderhoudt en hoef je nooit meer opnieuw te beginnen.
 • Spiermassa opbouwen
  • Maak een trainingsplan dat past bij jouw wensen en doelen. Ga voor resultaat en kijk jezelf trots in de spiegel aan.
 • Consistent sporten
  • Ga die drempel over en maak het onderdeel van je leven. Drukke baan, kinderen, weinig energie en andere obstakels? Geen zorgen, ook voor jou is het mogelijk om sport een vast onderdeel van je leven te maken.
 • Niet tevreden met je carrière, maar leef je in de gouden kooi?
  • Met gerichte stappen kan ook jij de uitweg vinden naar die nieuwe baan of carrière switch. Kies een pad dat past bij de hoeveelheid zekerheid die jij wilt.
 • Weinig zelfvertrouwen
  • Ga keuzes maken en leven vanuit kracht. Leer jezelf te vertrouwen en krijg direct meer zelfvertrouwen.
Stop Dreaming 
Stop Thinking 
Start doing!

Onze Aanpak

1. Brutaal Eerlijke Coach Bij Best You krijg je geen zachte woorden of omtrekkende bewegingen. Onze coach is recht door zee en confronteert je met de harde realiteit. Deze aanpak zorgt ervoor dat je je eigen valkuilen herkent en vermijdt, zodat je efficiënt en doelgericht kunt werken.

2. Confronterend Vermogen We geloven dat confrontatie leidt tot groei. Door je uit je comfortzone te halen en je te laten zien waar je staat, helpen we je om te zien wat er echt toe doet. Onze coach daagt je uit om eerlijk naar jezelf te kijken en verantwoordelijkheid te nemen voor je acties en keuzes.

3. Actie voor Resultaat Bij ons draait alles om actie. Geen vage adviezen of oppervlakkige tips, maar concrete stappen die je direct kunt toepassen. We werken samen om duidelijke, haalbare doelen te stellen en begeleiden je bij elke stap naar het behalen van tastbare resultaten.

Put in the work - get results

action = results

Trajecten

Performance Coaching – Handel vanuit kracht

 • 3 maanden – €267,-
 • 6 maanden – €517,-
 • 1 jaar – €967,-

Je wordt gedurende de gekozen periode begeleid. Met 3, 6 of 12 gesprekken via beeldbellen. We maken een plan en plannen een volgend gesprek in. Merk je dat je eerder van koers af gaat of ergens tegenaan loopt? Met 3, 6 of 12 maanden begeleiding stuur jij tijdig bij. Stuur een e-mail, plan een (eerder) gesprek in en stuur bij met behulp van je coach. Heb jij binnen 10 minuten de inzichten die je nodig hebt om verder te gaan, dan ronden we ons gesprek af en kun je door met de acties die gaan leiden tot jouw resultaat.

Voedingsanalyse + consult – €187,-

Wil jij specifieke doelen behalen waarbij je voeding ondersteunend is? Wil jij afvallen, spiermassa opbouwen, meer energie of je slaapkwaliteit verbeteren? Wil je inzicht verkrijgen in je voeding en leefstijl? Laat je voeding onder de loep nemen en krijg een gedetailleerd advies. In een consult brengen we in kaart waar je nu staat en waar je naartoe wilt werken. Je gaat aan de slag met heldere actiepunten en gaat in een rechte lijn op resultaat af.

Wat ga je doen?

 • Heldere Doelstellingen: Samen stellen we duidelijke, ambitieuze doelen die in lijn liggen met jouw visie en dromen.
 • Strategische Actieplannen: Een helder plan van aanpak dat je helpt om in een rechte lijn op je doelen af te gaan.
 • Brutaal eerlijk: Krijg eerlijke, directe feedback die je helpt om je blinde vlekken te ontdekken en te overwinnen.
 • Confronterende sessies: Ervaar coaching die je uitdaagt, motiveert en in beweging zet.
 • Meetbare Resultaten: Zie de tastbare vooruitgang die je boekt, dankzij een gestructureerde en doelgerichte aanpak.

Wat kan ik bereiken met Performance Coaching?

Performance coaching is resultaatgericht. We plannen via beeldbellen of face-to-face coachsessies in, afhankelijk van je locatie. We werken volgens een resultaatgerichte succesformule en kijken brutaal eerlijk naar wat jij wilt bereiken, waar je vandaan komt en wat je nodig hebt om te doen wat nodig is.

Je krijgt de inzichten aangereikt die jij nodig hebt om door je bullshit heen te prikken en de acties te ondernemen die nodig zijn voor resultaat. Is er een extra contactmoment nodig, dan plannen we dat in. Heb je meer tijd nodig in een consult, dan gaan we door totdat jij met vertrouwen en een plan verder gaat. Heb jij binnen 10 minuten alles wat je nodig hebt om weer een aantal stappen te zetten, dan ronden we af en spreken we elkaar snel weer.

Resultaatgericht, dat is waar je voor gaat.

get results

Wanneer is Performance Coaching voor jou?

Onze Performance Coaching is gericht op persoonlijke ontwikkeling. Wij willen dat jij je volste leven gaat leven en jezelf niet klein houdt met verhaallijnen waar je niets aan hebt.

Je gaat leven vanuit kracht!

Wil jij uitspraken als ‘ik heb nou eenmaal geen discipline’ achter je laten? Wil jij iemand zijn die doet wat ie zegt? Jezelf kunnen vertrouwen op het uitvoeren van je geplande acties? Wil jij een consistent gezonde leefstijl? Wil jij afvallen? Wil jij consistent trainen? Wil jij jezelf ontwikkelen naar een krachtig persoon?

Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Neem de Eerste Stap

Ben je klaar om radicale transformaties door te voeren? Wil jij op kleine of grote doelen af in een rechte lijn en met een ongekende focus en toewijding? Zet vandaag de eerste stap naar jouw nieuwe zelf.

Contacteer ons nu voor een gratis intakegesprek en ontdek wat Best You Performance Coaching voor jou kan betekenen.

Best You Performance Coaching: Voor degenen die niet alleen durven dromen, maar het ook nog eens doen.

Schrijf je nu in en doe gedurende de lockdown mee aan de

Live online workouts

Stay Healthy and Get Moving!

Je kunt je ten alle tijden weer uitschrijven van de lijst.