Skip to content

Let's workout together

Personal- & Smallgroup training

Heb jij een drukke agenda, waardoor sporten er vaak bij inschiet, maar wil je wél heel graag meer bewegen? We like the way you’re thinking! Wij zijn graag jouw stok achter de deur. Met personal training boek je snel resultaat. Tijdens een-op-een trainingen peppen we jou op, zodat jij de liefde voor sport (terug)vindt. Altijd opbouwend, op je eigen niveau en met aandacht voor verantwoord sporten: met de juiste houding en techniek. En: je merkt al snel dat je je doelen bereikt!

Dat is precies wat ik zoek!

DSC01692

I can and I will

Waarom wij?

De personal trainingen van Best You worden verzorgd door Amoa van den Hoogen, de eigenaresse van Best You Oudewater én gediplomeerd fysiotherapeute met ervaring. Dankzij die achtergrond weet zij als geen ander hoe het menselijk lichaam in elkaar steekt. Al die kennis en ervaring zet zij in tijdens haar personal training. Om jou vooruit te helpen, op een verantwoorde manier. We dagen jou uit, maar forceren niets. Het moet wel leuk blijven: een belangrijk aspect van trainen bij Best You. Met de sprankelende peptalks van jouw personal trainer komt dat meer dan goed!

Om continuïteit en stabiliteit te bieden tijdens bijvoorbeeld ziekte of vakanties van Amoa, heeft zij enthousiaste en goed opgeleide back-uptrainers om zich heen verzameld.

 

Hoe we starten

Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek bespreken we jouw sportgeschiedenis, eventuele blessures, doelen en wensen. Samen maken we een plan om jou met plezier in beweging te brengen én je te helpen de gewenste resultaten te boeken.

WAT JIJ GAAT BEREIKEN:

  • Je vindt de liefde voor sport (terug)
  • Je gaat (weer) consistent bewegen
  • Je maakt kennis met effectief trainen: thuis of buiten 
  • Je leert hoe je oefeningen uitvoert op de juiste manier
  • Je energielevel gaat omhoog: that feels good!

Sweat smile and repeat

Een vliegende start

Met de benodigde sportmaterialen én een gezonde dosis peptalks, geven we training op locatie. Bijvoorbeeld bij jou thuis, of in een park in de buurt. Als je liever binnen traint op een andere locatie dan thuis, zijn we – in overleg – ook welkom in de oefenzaal van Fysiotherapie Oudewater. Tijdens de eerste training beginnen we met een kleine test: om jouw huidige niveau te bepalen. Vanuit dat uitgangspunt gaan we verder werken. Bijvoorbeeld aan het vergroten van jouw conditie, uithoudingsvermogen, spieropbouw of gewichtsverlies. Heb jij geen specifiek doel, maar wil je graag consistent sporten? Neem ook dan gerust contact op!

Bel of mail direct!

Word de beste versie van jezelf!

Schrijf je nu in en doe gedurende de lockdown mee aan de

Live online workouts

Stay Healthy and Get Moving!

Je kunt je ten alle tijden weer uitschrijven van de lijst.