Skip to content

Rooster Specialty classes

Welkom! Hieronder vind je een overzicht van de geplande trainingen in onze studio op de Wijngaardstraat 48 en de bijbehorende tijden. Onze enthousiaste en deskundige coach-trainers staan voor je klaar om samen met jou aan je kracht te werken!

Je kunt door op volgende te klikken het rooster van de weken erna inzien. Het rooster wordt per 2 weken finaal gemaakt, daarna worden eventuele wijzigingen altijd persoonlijk gecommuniceerd als je staat ingeschreven.

Bekijk ook het yoga rooster of het rooster van de bootcamptrainingen.

Zo werkt je aanvraag

Aanvraagformulier: Je meld je aan via het formulier achter de GRATIS proefles button. In het formulier vragen we naar je gegevens, wat voor proefles je wilt volgen, hoe je sportgeschiedenis is, of je blessure hebt en meer.

Deze informatie helpt ons om jou al vanaf je allereerste training goed te begeleiden. Vooral in het begin zal je wat extra aandacht van ons krijgen zodat je goed kunt instromen.

E-mail met informatie: Je ontvangt een e-mail over onze community en hoe de Best You Oudewater app gebruikt wordt voor het inschrijven op lessen en je komt in onze e-mail database. Je kunt je hiervoor ten allen tijden afmelden.

Contact met Team Best You: Na je aanmelding neemt Team Best You contact met je op via e-mail of whatsapp. Hierdoor wordt het laagdrempelig voor je om met ons in contact te staan en met een goed gevoel je eerste trainingen in te gaan. Samen bespreken we eventuele bijzonderheden en plannen we je eerste proefles in.

Lid worden: Je hebt je proefles gevolgd, bent enthousiast en wil lid worden (YAY, welkom). Maak een keuze uit het lidmaatschap dat het beste bij je past en begin met plannen!

Schrijf je nu in en doe gedurende de lockdown mee aan de

Live online workouts

Stay Healthy and Get Moving!

Je kunt je ten alle tijden weer uitschrijven van de lijst.