Skip to content

Your results reflect your actions

Welkom bij de Best You Sportstudio

Zoek je een manier om jezelf uit te dagen en te transformeren, ongeacht je sportervaring?

Bij Best You vind je de juiste mix van uitdagende trainingen, professionele begeleiding en een motiverende community om je naar het volgende niveau te brengen.

Doe mee met Bootcamps, Classic Strength en Strength & Conditioning trainingen en ontdek wat je kunt bereiken!

Vraag een gratis proeftraining aan via onderstaande knop

We geven 1 gratis proeftraining per persoon. In te zetten voor de Yoga, Bootcamp óf een Specialty class.

"If it doesn't challenge you, it won't change you". - Fred Devito

Inschrijven via een app

Aankopen en inschrijvingen kun je zelf regelen via een handige app (applicatie) voor op je telefoon of desktop. Je kunt flexibel training bij ons volgen met een 5, 10 of zelfs 24 rittenkaart. Daarnaast bieden we lidmaatschappen aan voor als je het fijn vindt om elke week één of meerdere keren te trainen.

Hoe kan ik me aanmelden?

Je doorloopt de volgende stappen:

  1. Vraag een gratis proeftraining aan via de knop. Doordeweeks wordt er binnen 24u contact met je opgenomen via whatsapp of per e-mail.
  2. We plannen de gratis proeftraining met je in.
  3.  Je volgt de gratis proeftraining.
  4. Wij nemen contact met je op en je laat ons weten wat je ervan vond. Wij maken een account voor je aan in de “Best You Oudewater App”. Deze kun je downloaden op je telefoon.
  5. Je kiest voor een rittenkaart of lidmaatschap en bent officieel lid bij Best You.

Je traint al bij Best You vanaf 3 euro per les!

Onbeperkt lidmaatschap? Jij traint 3x per week voor €6,60 per les. Je sport 2x per week voor €8,70 per les en 1x per week voor maar €11,60 per les.

Verschillende soorten trainingen bij Best You

Vraag een gratis proeftraining aan via onderstaande knop

We geven 1 gratis proeftraining per persoon. In te zetten voor de Yoga, Bootcamp óf een Specialty class.

Geef 100%, jouw 100%

Bij Best You moedigen we je aan om je volledig in te zetten. Ongeacht je niveau, we verwachten dat je jouw eigen 100% geeft, wetende dat dit voor iedereen anders is.

Onze trainers bieden variaties op uitdagende oefeningen en moedigen je aan om even rust te nemen wanneer nodig. Als je al ervaring hebt, geven we je dat extra zetje om het uiterste uit jezelf te halen.

We dagen je constant uit en blijven je verrassen met unieke trainingen.

Wat krachttraining voor jou kan betekenen

Word sterker en bereik de beste versie van jezelf met krachttraining! Zie je spieren groeien en verwelkom een strakker lichaam terwijl je overtollig vet vaarwel zegt.

Versterk niet alleen je fysieke kracht, maar ook je botten en gewrichten, en bescherm jezelf tegen blessures. Verbeter je dagelijkse prestaties en ontgrendel je innerlijke atleet met verhoogde snelheid, uithoudingsvermogen en stabiliteit.

En vergeet niet de mentale voordelen: zeg vaarwel tegen stress en omarm een positieve mindset. Met krachttraining investeer je niet alleen in je lichaam, maar ook in je geestelijke welzijn.

Roosteroverzicht

Onze enthousiaste en deskundige coach-trainers staan voor je klaar om samen met jou aan je kracht te werken! Het bootcampseizoen is weer begonnen, de zon schijnt en de temperaturen lopen op. Hoe meer animo, hoe meer trainingsmomenten wij aanbieden.

Je kunt door op volgende te klikken het rooster van de weken erna inzien.

Bekijk ook het yoga rooster.

Zo werkt het

Aanvraagformulier: Je meld je aan via het formulier achter de GRATIS proeftraining button. In het formulier vragen we naar je gegevens, wat voor soort proeftraining je wilt volgen, hoe je sportgeschiedenis is, of je blessure hebt en meer.

Deze informatie helpt ons om jou al vanaf je allereerste training of yogales goed te begeleiden. Vooral in het begin zal je wat extra aandacht van ons krijgen zodat je goed kunt instromen.

E-mail met informatie: Je ontvangt een e-mail over onze community en hoe de Best You Oudewater app gebruikt wordt voor het inschrijven op lessen en je komt in onze e-mail database. Je kunt je voor onze e-mails ten allen tijden afmelden.

Contact met Team Best You: Na je aanmelding neemt Team Best You contact met je op via e-mail of whatsapp. Hierdoor wordt het laagdrempelig voor je om met ons in contact te staan en met een goed gevoel je eerste training of yogales in te gaan. Samen bespreken we eventuele bijzonderheden en plannen we je eerste proeftraining in.

Lid worden: Je hebt je proeftraining gevolgd, bent enthousiast en wil lid worden (YAY, welkom). We maken een account voor je aan. Jij download de “Best You Oudewater app”. Maak een keuze uit de rittenkaart of het lidmaatschap dat het beste bij je past en begin met plannen!

Trainingslocaties

Bootcamp

Onze bootcamps zijn altijd buiten. Weer of geen weer. It’s part of the fun! Én buiten zijn is goed voor je. In alle seizoenen. We verzamelen meestal op de volgende locaties: doordeweeks ’s ochtends op ’t zwarte veldje bij Klavertjevier (de school) en ’s avonds op de parkeerplaats van het Cultuurhuis: Kluwen 3, 3421 KZ Oudewater. We wisselen regelmatig van verzamelplek. Zo verzamelen we ook wel op het schoolplein van de Mariaschool, bij het grasveldje op de Laan van Snelrewaard en bij de parkeerplaats Gasplein. Ook geven we runningbootcamps waarbij we telkens een andere route lopen. Uiteraard informeren we je daar op tijd over en vind je de locatie per training terug in onze handige app.

 

Best You studio

In onze Sport studio op de Wijngaardstraat 48 bieden we Speciality Classes, Personal Training en Performance Coaching aan. De studio is geopend op afspraak en tijdens de reguliere Specialty Classes.

Yoga Studio

De Best You Yoga lessen worden gegeven in onze yoga studio. Deze bevindt zich in de bovenzaal van het Zalencentrum op de Westsingel 2 in Oudewater.

Schrijf je nu in en doe gedurende de lockdown mee aan de

Live online workouts

Stay Healthy and Get Moving!

Je kunt je ten alle tijden weer uitschrijven van de lijst.