Skip to content

Veelgestelde vragen

…Laat je het ons weten als jouw vraag nog niet beantwoord is? team@bestyououdewater.com

Those wo ask questions get wiser

Veelgestelde vragen #askaway

We zijn een start-up, onze agenda vult zich aan de hand van animo. Hoe meer vraag er is naar trainingen en hoe voller de lessen zitten hoe meer wij zullen aanbieden. Je doet er dus goed aan ons te laten weten wat je in ons aanbod of lestijden mist. Wij verzamelen deze informatie en zullen aan de hand daarvan koersen bepalen.

Laat het ons weten via: team@bestyououdewater.com

We bieden bootcamps op verschillende niveau’s aan. In principe kan elke training zo worden aangepast dat je op je eigen niveau mee kunt trainen.

LOW IMPACT BOOTCAMP:

Dit is een echte beginnerstraining. De training wordt laagdrempelig aangeboden en zal geen ren, sprint en/of sprongelementen bevatten. Rechte buikspieren komen er wel in voor, dus zorg als bootcamper dat je coach op de hoogte is als jij zwanger bent of kortgeleden bevallen bent. De coach legt de focus op beginners. Er worden veel variaties gegeven om oefeningen laagdrempelig op te bouwen. Er wordt op de persoon gecoacht in de groep. Geef als bootcamper ook goed aan waar je extra begeleiding bij kunt gebruiken en we kijken met liefde met je mee.

Voor wie?

Beginners, zwangere vrouwen (wel aangeven bij de trainer graag), net bevallen vrouwen(ook aangeven bij de trainer), 55+’ers, bootcampers met blessures en/of pijnlijke gewrichten.

Wie niet?

Gezonde bootcampers die al langere tijd lid zijn Best You. Iemand die graag uitgedaagd wil worden en lekker pittig wilt trainen. Ervaren sporters.

REGULAR IMPACT BOOTCAMP

De originele bootcamptraining zoals waar Amoa in 2019 mee gestart is. Tijdens deze training kan iedereen mee doen. Het niveau is gemiddeld, maar uitdagend. De coach geeft bij zware oefeningen variaties om het toegankelijker te maken en andersom. Zowel beginners als gevorderden kunnen lekker mee komen tijdens deze trainingen. De training kan sprint, ren en/of sprong elementen bevatten, maar dit hoeft niet en er zullen altijd alternatieven worden gegeven waar nodig. Je wordt als bootcamper uitgedaagd, maar hier wordt individueel gecoacht om het laagdrempelig te houden. Aandacht en de mogelijkheid om mee te trainen op ieders niveau staat centraal.

Voor wie?

Zo’n beetje bijna iedereen;).

HIGH IMPACT BOOTCAMP:

Tijdens deze trainingen legt de coach de aandacht op uitdaging. Het niveau gaat omhoog. De focus van de coach ligt op mensen uitdagen, ervaren bootcampers leren hoe zij effectiever kunnen trainen en het verzorgen van een lekkere pittige work-out. We raden bootcampers met blessures af om voor deze trainingen aan te melden, tenzij je ervaren bent en zelf aanpassingen kunt doen op de oefeningen die je niet kunt doen. De aandacht van de coach zal uitgaan naar gevorderden. De training zal sprint, ren en/of sprongelementen bevatten.

Voor wie?

Ervaren bootcampers die graag uitgedaagd worden en zichzelf een niveau verder willen tillen.

Wie niet?

Bootcampers met blessures, zwangere vrouwen, mensen die liever lui dan moe zijn;).

Dat kan! Als je een abonnement hebt kun je ons laten weten welke les je graag wekelijks wilt bijwonen. Wij zorgen dan dat er altijd een plekje voor je is. Kun je een keer niet? Denk er dan aan dat je wel uiterlijk 24u van tevoren uit dient te schrijven.

Wat ontzettend leuk dat je met ons mee komt trainen! Het lijkt erop dat je account nog geverifieerd moet worden. Je hebt als het goed is een e-mail daarvoor ontvangen van Pay n Plan. Zou je jouw spam box ook even willen controleren? Na verificatie van je e-mailadres wordt je inschrijving gefinaliseerd en sta je ingeschreven.

Dat kan.

  • Bij een 1x per week abonnement krijg je 5 credits per maand en je daarmee zelf schuiven als je een week niet kunt sporten.
  • Bij een 2x per week abonnement krijg je 9 credits per maand en je kunt daarmee zelf schuiven als je een keer niet 2x kunt sporten in een week.

Na een maand krijg je opnieuw 5 of 9 credits.

Je kunt je abonnement per maand pauzeren. Geef het op tijd aan als je dit wilt, zodat we per je volgende incasso datum je abonnement kunnen pauzeren. Tenzij het gaat om langdurige ziekte of een zwangerschap pauzeren we je abonnement alleen met een startdatum.

Je kunt mailen naar team@bestyououdewater.com. Als je in de Best You groepswhatsapp zit kun je de namen van de trainers zien staan bij de beheerders. Je kunt daar een privébericht naar sturen als het urgent is.

Dat kan, al raden we je aan om de meldingen te dempen zodat je een stok achter de deur hebt om weer te beginnen na je vakantie. Als je ervoor kiest om eruit te gaan, laat ons dan even weten wanneer je er weer in wilt.

De tarieven voor onze diensten zijn zorgvuldig afgestemd op de kwaliteit die wij bieden. Als wij kortingen geven voelt het alsof wij daarme zeggen dat de dienst die wij bieden minder waard is dan we ervoor vragen. Om deze reden geven wij geen kortingen. Wel is er soms een ledenactie waarbij je gratis lessen kunt winnen!

Mail naar: amoa@bestyououdewater.com of stuur een whatsapp bericht of sms naar 0620558075.

Je kunt je abonnement met 1 maand opzegtermijn stopzetten door contact op te nemen met ons team via team@bestyououdewater.com.

Je kunt je abonnement natuurlijk wijzigen.  Je mag een e-mail met je verzoek versturen naar team@bestyououdewater.com. Wij zetten dan het huidige abonnement stop en sluiten een nieuw abonnement voor je af. Afhankelijk van wanneer je dit vraagt zal je nog maximaal een maand of een aantal weken moeten wachten voordat de wijziging wordt doorgevoerd.

Schrijf je nu in en doe gedurende de lockdown mee aan de

Live online workouts

Stay Healthy and Get Moving!

Je kunt je ten alle tijden weer uitschrijven van de lijst.