Skip to content

Those wo ask questions get wiser

Veelgestelde vragen #askaway

We zijn een start-up, onze agenda vult zich aan de hand van animo. Hoe meer vraag er is naar trainingen en hoe voller de lessen zitten hoe meer wij zullen aanbieden. Je doet er dus goed aan ons te laten weten wat je in ons aanbod of lestijden mist. Wij verzamelen deze informatie en zullen aan de hand daarvan de koers bepalen.

Laat het ons weten via: team@bestyououdewater.com

We bieden twee niveau’s aan binnen de bootcamptrainingen. In principe kan elke training zo worden aangepast dat je op je eigen niveau mee kunt trainen.

LOW IMPACT BOOTCAMP:

Dit is een beginnerstraining en zeer geschikt voor 55+’ers. De training wordt laagdrempelig aangeboden en zal geen ren, sprint en/of sprongelementen bevatten. Rechte buikspieren komen er wel in voor, dus zorg als bootcamper dat je coach op de hoogte is als jij zwanger bent of kortgeleden bevallen bent. De coach legt de focus op beginners. Er worden veel variaties gegeven om oefeningen laagdrempelig op te bouwen. Er wordt op de persoon gecoacht in de groep. Geef als bootcamper ook goed aan waar je extra begeleiding bij kunt gebruiken en we kijken met liefde met je mee.

Voor wie?

Beginners, zwangere vrouwen (wel aangeven bij de trainer graag), net bevallen vrouwen(ook aangeven bij de trainer), 55+’ers, bootcampers met blessures en/of pijnlijke gewrichten.

Wie niet?

Gezonde bootcampers die al langere tijd lid zijn Best You. Iemand die graag uitgedaagd wil worden en lekker pittig wilt trainen. Ervaren sporters.

BOOTCAMP

De originele bootcamptraining zoals waar Amoa in 2019 mee gestart is. Tijdens deze training kan iedereen mee doen. Het niveau is gemiddeld, maar uitdagend. De coach geeft bij zware oefeningen variaties om het toegankelijker te maken en andersom. Zowel beginners als gevorderden kunnen lekker mee komen tijdens deze trainingen. De training kan sprint, ren en/of sprong elementen bevatten, maar dit hoeft niet en er zullen altijd alternatieven worden gegeven waar nodig. Je wordt als bootcamper uitgedaagd, maar hier wordt individueel gecoacht om het laagdrempelig te houden. Aandacht en de mogelijkheid om mee te trainen op ieders niveau staat centraal.

Voor wie?

Zo’n beetje bijna iedereen;).

Voor de yoga en pilates lessen kun je een vaste plek reserveren. Let op: Vol = Vol.

Voor de trainingen is het helaas niet mogelijk. Je kunt tot 2 weken vooruit je lesmomenten inplannen in onze app. Vol = vol, dus wees er snel bij;)!

Dat kan kloppen. Wij nemen persoonlijk contact met je op nadat jij je aanvraag hebt gedaan. We streven ernaar om dit binnen 24u te doen. In het weekend en op feestdagen kan het langer (48u) duren.

Stuur een whatsapp bericht naar 0620558075. We streven ernaar om binnen 24u te beantwoorden. Op zaterdag wordt de whatsapp niet beantwoord.

In de Best You app vind je onderaan in het witte strookje de ‘community’. In de community delen we dagelijks #motivatie berichtjes, maar ook de updates over een nieuwe e-mail, leuke evenementen en updates.

Je kunt push-meldingen hiervoor aanzetten in de app.

De tarieven voor onze diensten zijn zorgvuldig afgestemd op de kwaliteit die wij bieden. Als wij kortingen geven voelt het alsof wij daarmee zeggen dat de dienst die wij bieden minder waard is dan we ervoor vragen. Om deze reden geven wij geen kortingen.

Mail naar: team@bestyououdewater.com of stuur een whatsapp bericht of sms naar 0620558075.

Lidmaatschappen & Rittenkaarten

Met onze lidmaatschappen en rittenkaarten kun jij voor al onze standaard groepslessen volgen! Schrijf je in voor onze motiverende bootcamps, onze krachtige trainingen in de studio, de Best You battles, XL Yoga lessen of de fijne yoga- en pilates lessen.

Daarnaast krijg je als Best You member met een lidmaatschap kortingen op ons verdere aanbod zoals personal training, voedingscoaching, performance coaching en hardloop cursussen.

Je kunt onze groepslessen volgen met een rittenkaart of lidmaatschap. Je krijgt een account in de Best You Oudewater app en kunt zelf je inschrijvingen in de groepslessen regelen.

Lidmaatschappen:

Be Your Best – Onbeperkt – €84,99 –> Volg onbeperkt al onze groepslessen, inclusief bootcamp, krachttraining, yoga en pilates. Grijp de kans om het beste uit jezelf te halen en je fitnessdoelen te overtreffen.

Get Stronger! – 2x per week – €74.99 –> Volg twee keer per week onze uitdagende en inspirerende bootcamps, krachttrainingen, yoga- en pilates lessen. Laat je kracht groeien en voel je sterker dan ooit tevoren.
 
Be Fit! – 1x per week – €49.99 –> Neem 1x per week deel aan onze motiverende bootcamps, krachtrainingen in de studio of de fijne yoga en pilates lessen in ons aanbod. Wees vastberaden en maak van elke training een stap in de richting van een betere versie van jezelf.

Rittenkaarten:

 • 24 rittenkaart á €294,- = €12,25 per les
 • 10 rittenkaart á €129,90 = €12,99 per les
 • 5 rittenkaart á €69,90 = €13,98 per les
 • 1 losse les = €14,99

Be Your Best –  €84.99

Rekensommetje:
Op jaar basis bevat een maand 4,3 weken.
Sport 3x per week voor maar 6.60 per les –> 84.99/4,3 weken/3=6.60

Heb jij het even wat drukker en schrijf je even maar 2x per week in? Dan nog sport je voor maar €9.80 per les.
Ben jij iemand die straks 3x binnen komt trainen, een bootcamp én een yoga les volgt per week? Dan sport jij voor slechts: €3.95 per les!
 
Get Stronger! – €74.99


Rekensommetje:
Op jaar basis bevat een maand 4,3 weken.
74.99/4.3 weken/2x = 8.70 per les

 
Be Fit! – €49.99


Rekensommetje:
Op jaar basis bevat een maand 4,3 weken.
€49.99/4.3=€11.60 per les

 • 24 rittenkaart á €294,- = €12,25 per les
 • 10 rittenkaart á €129,90 = €12,99 per les
 • 5 rittenkaart á €69,90 = €13,98 per les
 • 1 losse les = €14,99

Wij geloven we dat consistentie en toewijding de sleutels zijn tot het bereiken van jullie fit doelen en het worden van de beste versie van jezelf. Daarom introduceren we met trots onze nieuwe lidmaatschappen, elk met een eigen uniek karakter en voordelen.

 • Je bent betrokken. Dit is jouw club, je bent lid en hoort erbij! Wij zijn je stok achter deur en als we je even missen krijg je een berichtje en helpen we je weer op gang.
 • Je kunt vaker gaan trainen. Trainde je nu 2x per week omdat je de tarieven van je rittenkaart toch een beetje aan de hoge kant vond? Dan kun je nu met je all-in onbeperkt abonnement zo vaak gaan als je wilt. Extra tijd? Pak een yoga les mee! Veel energie deze week? Kom een extra keer trainen!
 • Gek op afwisseling? Wissen de binnen en de buiten lessen af.
 • Met een lidmaatschap heb je een stok achter de deur. Je haakt hopelijk minder snel een aantal weken af, want je hebt immers een lidmaatschap waar je voor betaald.
 • Je bent goedkoper uit, je betaald in zoverre minder per les dat zelfs als jij een aantal weken per jaar helemaal niet sport je nog steeds goedkoper uit bent dan met een rittenkaart.
 • Je geeft 100%! Jouw lidmaatschap zorgt ervoor dat je 100% kunt werken aan de beste versie van jezelf. Je volgt yoga lessen voor een gezonde dosis mindfullness en innerlijke rust. Je ontdekt je kracht tijdens onze krachttrainingen en werkt aan je algehele fitheid en energielevel bij onze bootcamps.

Je kunt je lidmaatschap natuurlijk wijzigen.  Je mag een e-mail met je verzoek versturen naar team@bestyououdewater.com. Wij zetten dan het huidige lidmaatschap stop en sluiten een nieuw lidmaatschap voor je af. Afhankelijk van wanneer je dit vraagt wordt de opzegtermijn in acht genomen of kan je lidmaatschap vrij snel worden omgezet.

Je kunt je lidmaatschap 1 keer per jaar, maximaal een maand pauzeren. Dit kun je zelf doen in de app bij: Aankopen & Credits, door op je lidmaatschap te klikken en de gewenste datum in te vullen.

Kun jij een keer 1 of 2 weken niet? Dan kun je de credits erna inzetten aangezien ze een maand geldig blijven.

Verder vragen we om je begrip dat je lid bent bij Best You ook als het je een keertje niet uitkomt om je exacte aantal credits te gebruiken. Je belt KPN ook niet op als je 2 weken op vakantie gaat toch;).

Alle lidmaatschappen sluit je af voor minimaal 3 maanden, daarna zijn ze maandelijks opzegbaar met één maand opzegtermijn. Je kunt opzeggen door te mailen naar team@bestyououdewater.com.

Je krijgt 1 credit op je account erbij per week. Gebruik jij deze credit niet? Dan blijft hij een maand geldig. Sport jij in de weken erna, maar 1x? Dan blijft dit verschuiven aangezien de credit die gebruikt wordt wanneer je inschrijft steeds de oudste credit is. Kortom je krijgt dan elke week weer een nieuwe credit, die ook weer een maand geldig is.

Voorbeeld: In week 2 sport jij niet en de weken erna sport jij 1x per week. Dan zou je in week 15 alsnog een tweede keer kunnen inschrijven.

 

Je krijgt 2 credits op je account erbij per week. Gebruik jij deze credits niet? Dan blijven ze een maand geldig. Sport jij in de weken erna, maar 2x? Dan blijft dit verschuiven aangezien de credits die gebruikt worden wanneer je inschrijft steeds de oudste credit is. Kortom je krijgt dan elke week weer twee nieuwe credits, die ook weer een maand geldig zijn.

Voorbeeld: In week 2 sport jij niet en de weken erna sport jij 1x per week. Dan zou je in week 15 alsnog een derde keer kunnen inschrijven.

Ja, dat kan zeker! Er zijn veel leden die 1x per week vast aanwezig zijn bij Best You.

Soms is er een periode dat je even meer tijd maakt voor je sport of yoga lessen.

Neem dan een losse les of rittenkaart naast je lidmaatschap. Als je ritten verlopen verlengen we deze dan uiteraard weer voor je. 

Consistentie = resultaat!

Om je te stimuleren om consistent de lessen te blijven volgen zit er een geldigheid op alle rittenkaarten.

 • 24 rittenkaart = 24 weken geldig
 • 10 rittenkaart = 20 weken geldig
 • 5 rittenkaart = 10 weken geldig
 • 1 losse les = 2 weken geldig

Uiteraard hebben wij alle begrip voor onverwachte omstandigheden, verhuizingen en drukte. Zijn jouw ritten verlopen, maar wil je toch graag onze lessen volgen? Neem even contact op met Team Best You op team@bestyououdewater.com of via whatsapp op: 06-20558075. Dan kijken we met liefde even met je mee!

 

 

 

Het kan zijn dat je ritten zijn verlopen. Wil jij de lessen weer hervatten? Neem even contact op met Team Best You. We kijken met je mee en in veel gevallen kunnen we je ritten weer activeren zodat je weer fijn van ons aanbod gebruik kunt maken.

Je kunt ons bereiken via de mail op team@bestyououdewater.com of via een whatsapp bericht of sms naar 06-20558075.

Schrijf je nu in en doe gedurende de lockdown mee aan de

Live online workouts

Stay Healthy and Get Moving!

Je kunt je ten alle tijden weer uitschrijven van de lijst.