Skip to content

we're better together

Pilates docent

Pilates Docent Gezocht!

Vacature: Pilates Docent

Best You Oudewater is op zoek naar een enthousiaste Pilates docent om ons team te versterken op maandagavond. Als docent heb je de vrijheid om zowel Pilates als Yoga lessen te geven in onze prachtige studio aan de Westsingel 2. We bieden twee lesuren achter elkaar aan, met de mogelijkheid om je creativiteit de vrije loop te laten in het ontwerpen van je lessen.

Functie-eisen:

  • Ervaring in het lesgeven van Pilates (en/of Yoga is een pluspunt)
  • Beschikbaar op maandagavond
  • Zelfstandige, creatieve en enthousiaste instelling
  • In het bezit van geldige certificaten voor Pilates instructie

Wat bieden wij:

  • ZZP tarief: €30 per lesuur
  • 50% vergoeding van reiskosten
  • Mogelijkheid om zowel Pilates als Yoga te doceren
  • Inspirerende werkomgeving in onze prachtige yoga studio op de Westsingel 2, Oudewater

Startdatum: Per direct of in het nieuwe jaar

Wil jij deel uitmaken van ons dynamische team en je passie voor Pilates delen met onze leden? Neem contact met ons op via team@bestyououdewater.com of stuur een WhatsApp-bericht naar 0620558075. We kijken ernaar uit om jou te verwelkomen bij Best You Oudewater!

Best You

Best You is een start-up met een jong, enthousiast team, met veel kennis in huis (fysiotherapeut, bewegingsagoog, sportkundige, bij elkaar meer dan 1000 uur yogaopleiding).

Best You maakt sport, zelfontwikkeling en yoga toegankelijk voor beginnende, (tijdelijk) gestopte én fanatieke sporters/yogi’s. We houden de drempel om bij ons  sport, yoga en pilates te beoefenen laag, daarom zijn de trainingen en lessen die we geven voor sporters/yogi’s van ieder niveau te volgen. We coachen onze leden op hun eigen persoonlijke doelstellingen.

Pilates is de nieuwste tak binnen ons aanbod. Wanneer je lesgeeft bij ons, krijg je de creatieve vrijheid om de lessen vorm te geven, op jouw manier, passend bij jouw stijl.

De missie van Best You is ervoor zorgen dat iedereen met zelfvertrouwen en een goed gevoel een nieuwe fitte en blije versie van zichzelf kan worden. We richten ons daarom niet alleen op sporten en bewegen, maar ook op mindset, zelfontwikkeling en ontspanning. Als pilates- en/of yogadocent speel je hier een belangrijke rol in.

Lesgeven bij Best You gaat over meer dan het aanleren van houdingen en bewegingen. Wij vinden het belangrijk dat leden zich gezien en gehoord voelen. Onze lessen bieden een uurtje me-time, waarin ze op een laagdrempelige manier kunnen genieten van een yogales en tot zichzelf kunnen komen. Als docent begeleid jij hen hierin en ben jij in staat om een oprechte connectie te creëren waardoor onze leden terug willen blijven komen naar jouw lessen.

Je bent een docent en coach in één. Je neemt lesgeven serieus en geniet ervan om jouw passie over te brengen. Elk contactmoment met de leden is een moment waarop jij je oprechte betrokkenheid laat zien.

...And this is the team you'll be a part of!

Haal jij energie uit het begeleiden van een groep gemotiveerde enthousiaste leden en wil jij graag in Oudewater lesgeven?

Neem contact op via whatsapp op +31620558075 of via team@bestyououdewater.com

Schrijf je nu in en doe gedurende de lockdown mee aan de

Live online workouts

Stay Healthy and Get Moving!

Je kunt je ten alle tijden weer uitschrijven van de lijst.