Skip to content

COACH-TRAINER

Vera van Eijk

Coach-Trainer

“Hoi hoi, ik ben Vera!
Sporten doe ik al jaren met veel plezier. Van judo tot badminton en waterpolo, ik heb bijna alles wel geprobeerd. Tegenwoordig uit ik mijn fanatisme in (beach)volleybal, krachttraining en het geven van trainingen bij Best You.

Door het beoefenen van al deze sporten en een beetje van mijn onhandigheid kwam ik bij een fysiotherapeut terecht. Uiteindelijk heb ik ervoor gekozen om zelf fysiotherapie te gaan studeren. Daar ben ik in september 2021 mee gestart.

“Grenzen vind je alleen door ze op te zoeken”

 Ik ben nog jong en toch heb ik ervaring met verschillende doelgroepen opgedaan. Zo geef ik volleybaltraining aan kinderen van basisschoolleeftijd en begeleid ik sportgroepen en mensen 1 op 1 in een fysiotherapie praktijk.

Bij Best You wil ik iedereen de voordelen laten ervaren van sporten zoals ik die ervaar. Je krijgt er energie van en je gaat je gezonder voelen. En het lekkerste is een voldaan gevoel als je naar huis gaat. Als dat zo is, is mijn doel bereikt!”

Image from iOS

Schrijf je nu in en doe gedurende de lockdown mee aan de

Live online workouts

Stay Healthy and Get Moving!

Je kunt je ten alle tijden weer uitschrijven van de lijst.