Skip to content

yoga docent

Nikki van de Weerd

Yoga docent

Mijn naam is Nikki en ik zal zo nu en dan wat mooie yogalessen verzorgen bij Best You. Ik ben een enthousiaste, liefdevolle adhd’er met een passie voor yoga en dans. Ik ben al jaren bezig met yoga en het lesgeven hierin, wat ik prachtig vind om te doen. Ik ben hiermee begonnen vanuit de dansopleiding. Toen ik deze had afgerond ben ik danslessen gaan geven op verschillende plekken in Nederland en omstreken. Vanuit het dansles geven ben ik ook sportlessen gaan doen, zoals body pump, Zumba, body balance en meer.  

Het ontdekken van body balance lessen heeft mij naar yoga gebracht, waar ik direct verliefd op werd, en die liefde is altijd gebleven. Yoga is een prachtige combinatie van een work-out en de rust vinden in jezelf. Yoga kan op zoveel verschillende manieren beoefend worden, waardoor je dit volledig kan beoefenen naar jouw eigen kunnen en behoefte. De lessen omvatten het gebruik van mantra en meditaties. Mijn passie is om mensen te inspireren hun eigen potentieel te ervaren. Ik wil mensen de ruimte bieden om hun eigen aangeboren wijsheid aan te boren en hun bewustzijn van geconditioneerde patronen te vergroten. 

“Vind rust in je hoofd”

Yoga heeft mij op heel veel gebieden enorm geholpen, zowel met het rust vinden in het hoofd van een adhd’er, als de voordelen ervaren die het heeft op je lichaam. Dit wil ik graag overbrengen op de deelnemers en zal hier ook helemaal voor gaan. 

nikki

Schrijf je nu in en doe gedurende de lockdown mee aan de

Live online workouts

Stay Healthy and Get Moving!

Je kunt je ten alle tijden weer uitschrijven van de lijst.