Skip to content

yoga docent

Marleen van Arkel

Yoga docent

Hoi yogi!

Mijn naam is Marleen. Al ruim tien jaar ben ik een enthousiaste yogabeoefenaar. Ik had wel een aanloopje nodig. De eerste keer dat yoga op mijn pad kwam (zo’n 15 jaar geleden), was ik er niet klaar voor. Mijn drukke en ietwat sceptische brein bood nogal weerstand. Een paar jaar later was het moment wel daar en nu valt yoga niet meer weg te denken uit mijn leven. Ik ben me meer bewust geworden van wat er gebeurt in mijn hoofd en lijf en probeer daar in het dagelijkse leven naar te handelen. 

Op zoek naar meer verdieping in mijn eigen beoefening ben ik in 2017 de 2-jarige teacher training bij Yoga Maya gaan volgen. Tijdens de opleiding bleek dat ik veel plezier haal uit het delen van yoga, of dit nu als participant in een groepsles is of als docent. Eind 2017 ben ik begonnen met lesgeven, maar door allerlei omstandigheden heeft dit de laatste tijd op een laag pitje gestaan. Ik vind het ontzettend leuk dat zich nu bij Best You de mogelijkheid voordoet om weer als docent aan de slag te gaan. Omdat je nooit uitgeleerd bent, zullen jullie me waarschijnlijk ook in andere lessen nog wel op de mat vinden.

“Letting go is the hardest asana”

Yoga heeft iets voor iedereen, je kunt uit de les halen wat bij je wilt en aan je voorbij laten gaan wat (nog) niet bij je past. Ook als je nu nog denkt: “ik weet niet of het wat voor mij is”, probeer het eens. Voor mij begon het ooit ook zo. 

Ik hoop je te zien in een les!

Foto Marleen van Arkel

Schrijf je nu in en doe gedurende de lockdown mee aan de

Live online workouts

Stay Healthy and Get Moving!

Je kunt je ten alle tijden weer uitschrijven van de lijst.