Skip to content

TRAINER

Julia Looman

Bootcamp trainer

“Hi! Mijn naam is Julia Looman, ik ben 20 jaar oud en kom uit Montfoort. Ik ben altijd bezig met sport! Vanaf jongs af aan was ik bezig met sporten zoals: hockey, wielrennen, veldrijden, skiën en tennis. Door deze sporten heb ik me breed kunnen ontwikkelen en ben ik van vele markten thuis. Op dit moment sta ik het liefst met gewichten in de fitness of ben ik aan het kickboksen. Ik ben altijd bezig en stil zitten doe ik niet.

Ik heb veel ervaring opgedaan op het gebied van sport en lesgeven. Vorig jaar heb ik mijn diploma mogen ontvangen voor de Sportacademie in Utrecht. Tijdens deze opleiding heb ik veel stages gelopen met name als zwemjuf, skilerares en beweegmaatje. Als trainer wil ik het uiterste uit mijn deelnemers halen door te motiveren.

“Elke training is mooi mee genomen”

Mijn passie voor sport is groot, daarom studeer ik verder. Ik doe de opleiding Sportkunde in Nijmegen. Ik ben positief ingesteld en veel bezig met mentale gezondheid. Daarnaast hou ik me graag bezig met gezonde voeding. Bij Best You wil ik mijn kennis, passie en enthousiasme graag met jou delen! 

Door mijn motivatie voor het sporten over te brengen op onze leden bij Best You, hoop ik iedereen zijn beste zelf omhoog te halen. Iedereen kan sporten maar je moet zelf 100% geven, met mijn aanmoediging hoop ik dat jij het uiterste uit jezelf kan halen bij iedere training.

Tot snel bij de training!

IMG_0228 (002)

Schrijf je nu in en doe gedurende de lockdown mee aan de

Live online workouts

Stay Healthy and Get Moving!

Je kunt je ten alle tijden weer uitschrijven van de lijst.