Skip to content

Let's workout together

Best You Small Group Training

Ontdek de kracht van Small Group Training: Samen Fit, Samen Sterk!

Wil je genieten van de voordelen van personal training, maar tegelijkertijd trainen met je vrienden of gelijkgestemde individuen? Dan is onze Small Group Training de perfecte keuze voor jou! Of je nu op zoek bent naar een leuke en motiverende activiteit met vrienden of de kracht van peer pressure wilt ervaren, onze Small Group Training biedt een geweldige omgeving om samen fit te worden en je fitnessdoelen te bereiken.

Samen trainen, samen plezier: Small Group Training is een fantastische manier om samen met vrienden, familieleden of gelijkgestemde individuen te trainen. Jullie vormen een hechte groep die elkaar motiveert, uitdaagt en samen plezier beleeft tijdens de trainingssessies.

Consistentie en discipline: Door samen te trainen in een Small Group-setting wordt het gemakkelijker om consistent te blijven en je aan je trainingsroutine te houden. Jullie kunnen elkaar verantwoordelijk houden en ervoor zorgen dat niemand de sessies overslaat. Samen bouwen jullie aan een sterke discipline en gewoonten die leiden tot blijvende resultaten.

Motiverende omgeving: Trainen in een groep zorgt voor een motiverende omgeving waarin jullie elkaar kunnen aanmoedigen en inspireren. De positieve energie en ondersteuning van de groep stimuleren jullie om het beste uit jezelf te halen en nieuwe grenzen te verleggen.

Delen van de kosten: Met Small Group Training kunnen jullie de kosten van een personal trainer delen, waardoor het betaalbaarder wordt om van de voordelen van professionele begeleiding te profiteren. Jullie kunnen samen investeren in jullie gezondheid en fitness, zonder dat dit een grote financiële last vormt.

Flexibele trainingsomgeving: Onze Small Group Training kan plaatsvinden in onze Best You studio, waar we een professionele en goed uitgeruste ruimte hebben. Daarnaast bieden we ook de mogelijkheid om buiten te trainen en te genieten van het prachtige Oudewater. Zo kunnen jullie afwisseling en variatie in jullie trainingen ervaren.

Stronger Together

Kies voor Small Group Training en ervaar de kracht van samen fit zijn. Samen trainen met vrienden of gelijkgestemde individuen brengt plezier, motivatie en resultaten met zich mee. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe onze Small Group Training jullie kan helpen om sterker, fitter en gezonder te worden.

Train samen, bereik samen en geniet samen van jullie fitheid!

Hoe we starten

Tijdens een gratis proeftraining van 50 minuten bespreken we jullie sportgeschiedenis, eventuele blessures, doelen en wensen.

We doen een basis training en meten indien gewenst je lichaamssamenstelling (BMI, Vet%, spier% en taille omvang). We spreken een frequentie af en gaan 100% knallen!

Schrijf je nu in en doe gedurende de lockdown mee aan de

Live online workouts

Stay Healthy and Get Moving!

Je kunt je ten alle tijden weer uitschrijven van de lijst.