Skip to content

Let's workout together

Best You Duo Training

Ontdek de kracht van duo-training: Personal Training voor twee personen!

Wil je de voordelen van personal training ervaren en tegelijkertijd de kosten delen? Dan is onze duo-training de perfecte optie voor jou en je trainingspartner. Of je nu met je partner, een vriend(in) of een bevriende ondernemer traint, onze duo-training biedt talloze voordelen die je motiveren en uitdagen om je fitnessdoelen te bereiken.

“Motivate each other and work towards a healthy body”

Gedeelde kosten, dubbel plezier: Door te kiezen voor duo-training deel je niet alleen de kosten, maar ook de motivatie en het plezier. Het is een geweldige manier om samen met je partner, vriend(in) of bevriende ondernemer aan jullie fitheid te werken en elkaar te ondersteunen op de weg naar succes.

Positieve peer pressure: Trainen met een partner zorgt voor een gezonde dosis positieve peer pressure. Jullie dagen elkaar uit, moedigen elkaar aan en houden elkaar verantwoordelijk. Samen vormen jullie een team dat elkaar naar nieuwe hoogten stuwt.

Persoonlijke aandacht en maatwerk: Onze ervaren personal trainers zorgen ervoor dat jullie beide individuele aandacht krijgen tijdens de duo-training. Ze passen de trainingen aan jullie specifieke behoeften en doelen aan, zodat jullie optimaal kunnen profiteren van de personal training ervaring.

Motivatie en accountability: Met duo-training is het moeilijker om excuses te maken of trainingssessies over te slaan. Jullie staan samen aan het begin van elke sessie, klaar om elkaar te motiveren en verantwoordelijk te houden. Dit zorgt voor consistente vooruitgang en resultaten.

Dubbele fun en support: Samen trainen betekent ook dubbel zoveel plezier en support. Jullie kunnen elkaar aanmoedigen, successen vieren en uitdagingen samen overwinnen. Het is een geweldige manier om jullie band te versterken terwijl jullie samen aan jullie fitnessdoelen werken.

I never dream of a good body, I work for it

Kies voor duo-training en ervaar de kracht van samen trainen. Of je nu met je partner, vriend(in) of bevriende ondernemer traint, onze motiverende en resultaatgerichte duo-trainingen zijn de sleutel tot jullie succes. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe onze personal trainers jullie kunnen begeleiden op jullie reis naar een fitter en sterker leven.

Let’s train, succeed, and conquer together!

Hoe we starten

Tijdens een gratis proeftraining van 50 minuten bespreken we jullie sportgeschiedenis, eventuele blessures, doelen en wensen.

We doen een basis training en meten indien gewenst je lichaamssamenstelling (BMI, Vet%, spier% en taille omvang). We spreken een frequentie af en gaan 100% knallen!

Zo werkt je aanvraag

Aanvraagformulier: Je meld je aan via het formulier achter de GRATIS proefles button. In het formulier vragen we naar je gegevens, wat voor proefles je wilt volgen, hoe je sportgeschiedenis is, of je blessure hebt en meer.

Deze informatie helpt ons om jou al vanaf je allereerste training goed te begeleiden. Vooral in het begin zal je wat extra aandacht van ons krijgen zodat je goed kunt instromen.

E-mail met informatie: Je ontvangt een e-mail over onze community en hoe de Best You Oudewater app gebruikt wordt voor het inschrijven op lessen en je komt in onze e-mail database. Je kunt je hiervoor ten allen tijden afmelden.

Contact met Team Best You: Na je aanmelding neemt Team Best You contact met je op via e-mail of whatsapp. Hierdoor wordt het laagdrempelig voor je om met ons in contact te staan en met een goed gevoel op te starten. Samen bespreken we eventuele bijzonderheden en plannen we je eerste proefles in.

Je gratis proeftraining/intake:

Tijdens een gratis proeftraining van 50 minuten bespreken we jouw sportgeschiedenis, eventuele blessures, doelen en wensen.

We doen een basis training en meten indien gewenst en passend bij je doel, je lichaamssamenstelling (BMI, Vet%, spier% en taille omvang). We spreken een frequentie af en wat jij nodig hebt om weer in je kracht te gaan staan.

Lid worden: Je hebt je proefles gevolgd, bent enthousiast en wil lid worden (YAY, welkom). Maak in overleg met je coach-trainer een keuze uit het lidmaatschap dat het beste bij je past en ga ervoor!

Schrijf je nu in en doe gedurende de lockdown mee aan de

Live online workouts

Stay Healthy and Get Moving!

Je kunt je ten alle tijden weer uitschrijven van de lijst.