Skip to content

You are as strong as your mind

Personal Training

Ontketen je potentieel met onze performance gerichte personal trainingen!

Als harde werker of succesvolle ondernemer weet je dat topprestaties niet alleen afhangen van je zakelijke kunde en strategieën, maar ook van je eigen kracht en fitheid. Bij Best You begrijpen we de unieke uitdagingen waarmee je dagelijks wordt geconfronteerd, en daarom hebben we personal trainingen ontwikkeld die specifiek zijn afgestemd op jouw behoeften.

Onze personal trainingen zijn ontworpen om jouw resultaten en prestaties naar nieuwe hoogten te brengen. We geloven dat een sterk lichaam de basis vormt voor een krachtige geest en een succesvol leven of ondernemerschap. Daarom richten we ons op het versterken van jouw zelfcontrole, zelfdiscipline en het maken van bewuste keuzes, allemaal verankerd in een fit en krachtig lichaam.

Jij bent hier met een reden en weet al dat je gaat beginnen! Druk op de knop en vraag je proeftraining/intake aan. Let’s do this!

Inhoudelijk sterk: Onze personal trainingen zijn specifiek afgestemd op de behoeften van jou als harde werker of succesvolle ondernemer, met de focus op het versterken van zelfcontrole, zelfdiscipline en het verbeteren van je keuzecapaciteit.

Ondersteuning Buiten de Sessies: Performance Coaching gaat verder dan de trainingszaal. We bieden voedingsadvies, lifestyle aanpassingen en mentale strategieën om je te helpen consistentie en succes te bereiken.

Optimaliseer je prestaties: Onze ervaren trainers helpen je om je fysieke en mentale prestaties naar nieuwe hoogten te brengen, waardoor jij je sterkste asset bent binnen je carrière.

Verbeterde stressmanagement: Leer omgaan met de uitdagingen die je tegenkomt door middel van effectieve stressmanagementtechnieken die je tijdens de personal training zult ontwikkelen.

Verhoogde focus en productiviteit: Onze trainingen zijn ontworpen om je focus en concentratie te verbeteren, waardoor je efficiënter kunt werken en betere beslissingen kunt nemen in je bedrijf.

Mentale veerkracht en zelfvertrouwen: Door je fysieke kracht en fitheid te vergroten, zul je ook mentale veerkracht en zelfvertrouwen ontwikkelen, wat essentieel is voor het nemen van leiderschapsbeslissingen en het aangaan van uitdagingen in het leven.

I can and I will

Een voelbaar krachtiger lijf

Met onze ervaren trainers aan jouw zijde, stap je in een wereld van persoonlijke transformatie. We bieden maatwerktrainingen die zich richten op jouw specifieke doelen en uitdagingen. Of je nu wilt werken aan je uithoudingsvermogen, kracht, flexibiliteit of algehele fitheid, wij zorgen ervoor dat elk aspect van jouw lichaam en geest wordt geoptimaliseerd voor succes.

Naast de fysieke voordelen bieden onze trainingen ook mentale veerkracht. Je zult leren om te gaan met stress, je focus te verbeteren en betere beslissingen te nemen – essentiële vaardigheden voor een ieder die streeft naar groei en succes.

Bij Best You geloven we dat sport een krachtige taal is die je spreekt met je lijf. Door te investeren in onze personal trainingen, investeer je in jezelf! Je zult een voelbare kracht ervaren die je niet alleen in staat stelt om fysieke uitdagingen aan te gaan, maar die je ook helpt om je doelen en resultaten naar nieuwe hoogten te tillen.

Wacht niet langer om de beste versie van jezelf te worden. Ga voor resultaat met onze personal trainingen en transformeer jezelf tot een krachtige en succesvolle sportieveling. Neem vandaag nog contact met ons op en laat Best You jou ondersteunen op jouw reis naar succes.

Zo werkt je aanvraag

Aanvraagformulier: Je meld je aan via het formulier achter de GRATIS proefles button. In het formulier vragen we naar je gegevens, wat voor proefles je wilt volgen, hoe je sportgeschiedenis is, of je blessure hebt en meer.

Deze informatie helpt ons om jou al vanaf je allereerste training goed te begeleiden. Vooral in het begin zal je wat extra aandacht van ons krijgen zodat je goed kunt instromen.

E-mail met informatie: Je ontvangt een e-mail over onze community en hoe de Best You Oudewater app gebruikt wordt voor het inschrijven op lessen en je komt in onze e-mail database. Je kunt je hiervoor ten allen tijden afmelden.

Contact met Team Best You: Na je aanmelding neemt Team Best You contact met je op via e-mail of whatsapp. Hierdoor wordt het laagdrempelig voor je om met ons in contact te staan en met een goed gevoel op te starten. Samen bespreken we eventuele bijzonderheden en plannen we je eerste proefles in.

Je gratis proeftraining/intake:

Tijdens een gratis proeftraining van 50 minuten bespreken we jouw sportgeschiedenis, eventuele blessures, doelen en wensen.

We doen een basis training en meten indien gewenst en passend bij je doel, je lichaamssamenstelling (BMI, Vet%, spier% en taille omvang). We spreken een frequentie af en wat jij nodig hebt om weer in je kracht te gaan staan.

Lid worden: Je hebt je proefles gevolgd, bent enthousiast en wil lid worden (YAY, welkom). Maak in overleg met je coach-trainer een keuze uit het lidmaatschap dat het beste bij je past en ga ervoor!

Schrijf je nu in en doe gedurende de lockdown mee aan de

Live online workouts

Stay Healthy and Get Moving!

Je kunt je ten alle tijden weer uitschrijven van de lijst.