Skip to content

Start op donderdag 28 september om 19:00

Best You Runners

Ontdek de Vreugde van Hardlopen: Van beginner tot Hardloper

Wil je graag beginnen met hardlopen, maar weet je niet waar te beginnen? Heb je behoefte aan begeleiding en een gestructureerd trainingsprogramma dat speciaal is ontworpen voor beginners? Dan is onze Cursus Hardlopen voor Beginners bij Best You Oudewater perfect voor jou!

Hardlopen is dé sport van Amoa, trainster bij en eigenaresse van Best You. Haar tips and tricks deelt ze graag met jou, tijdens deze  laagdrempelige hardlooptrainingen.

Waarom onze cursus hardlopen?

Stapsgewijze opbouw: Bij Best You begrijpen we dat hardlopen een uitdaging kan zijn, vooral als je een beginner bent. Onze cursus is zorgvuldig samengesteld om je geleidelijk aan te laten wennen aan de beweging en intensiteit van het hardlopen. Elke week bouwen we langzaam op, zodat je op een veilige en effectieve manier je conditie kunt verbeteren.

Professionele begeleiding: Een hardlooptraining heeft als doel om jouw hardlooptechniek te verbeteren. Amoa staat klaar om je te begeleiden tijdens de cursus. Je wordt voorzien van waardevolle tips, technieken en motiverende ondersteuning om je te helpen je doelen te bereiken. Of je nu nog nooit hebt hardgelopen of een lange pauze hebt gehad, ons team zal ervoor zorgen dat je de juiste techniek en mindset ontwikkelt.

Structuur en variatie: Onze cursus is gebaseerd op een goed doordacht trainingsprogramma dat is ontworpen om je vooruitgang te stimuleren. Elke week biedt een nieuwe uitdaging met variaties in looptijden en wandelpauzes. Deze gevarieerde aanpak houdt het interessant en helpt je om je grenzen te verleggen, terwijl je tegelijkertijd je conditie en uithoudingsvermogen verbetert.

Persoonlijke prestaties: We geloven dat elke prestatie telt, ongeacht het niveau waarop je begint. Onze cursus is gericht op jouw persoonlijke groei en succes. Of je nu streeft naar het voltooien van je eerste 5 kilometer of gewoon wilt genieten van de voordelen van regelmatig hardlopen, we zullen je aanmoedigen en ondersteunen bij elke stap van je reis.

“I run for therapy: hardlopen maakt mij beter”

– Amoa van den Hoogen, owner Best You

Wist je al dat je endorfine aanmaakt tijdens het sporten? Dit is een stofje dat ook wel het ‘gelukshormoon’ genoemd wordt. Het heeft een positieve invloed op stress, angst en pijn. 

Ook ervaren?

Wat kun je verwachten van de cursus Hardlopen voor Beginners

Week 1 tot 8: We beginnen met een zorgvuldige opbouw van joggen en wandelen, waarbij we de duur en intensiteit geleidelijk aan verhogen. Met behulp van gestructureerde trainingssessies ontwikkel je kracht, uithoudingsvermogen en vertrouwen in jezelf.

Week 9 en 10: Tegen het einde van de cursus ben je klaar om een mijlpaal te bereiken: het voltooien van je eerste 5 kilometer zonder te wandelen. Met de juiste begeleiding en motivatie zul je versteld staan van wat je kunt bereiken!

Voor wie is deze cursus?

Onze Cursus Hardlopen voor Beginners is geschikt voor iedereen die wil beginnen met hardlopen, ongeacht je huidige conditieniveau. Het enige wat je nodig hebt is de bereidheid om de eerste stap te zetten naar een actieve en gezonde levensstijl.

Waar en wanneer?

We verzamelen bij het gasplein in Oudewater en lopen telkens een andere route. De eerstvolgende cursus start op donderdag 28 september om 19:00 en duurt 12 weken. Wekelijkse lessen om 19:00.

Tarieven

12 weken hardlopen, 1x per week 40-60 minuten – 138,- = 11.50 per les

Leden met een onbeperkt lidmaatschap bij Best You 67,- = 5.60 euro per les

Investeer in jezelf en maak een verschil!

Best You Battle 15.6_231

Hardlopen

De voordelen van hardlopen

Hardlopen biedt een breed scala aan voordelen, zowel fysiek als mentaal. Het is een toegankelijke en effectieve manier om aan je gezondheid te werken, stress te verminderen en je algehele welzijn te verbeteren. Dus trek je hardloopschoenen aan, stap naar buiten en geniet van de vele voordelen die hardlopen te bieden heeft!

 

Intensiteit

2.5/5

Schrijf je vandaag nog in voor onze cursus en laat ons je begeleiden op weg naar het bereiken van je hardloopdoelen. Wacht niet langer – de weg naar een gezondere en gelukkigere jij begint hier!

Noot: Raadpleeg altijd een arts voordat je begint met een nieuw trainingsprogramma, met name als je gezondheidsproblemen hebt of recentelijk een blessure of medische ingreep hebt gehad.

Voor meer informatie, neem contact op met Best You Oudewater via team@bestyououdewater.com of stuur een bericht naar 0620558075.

*Disclaimer: De vermelde trainingsdetails zijn onderhevig aan wijzigingen en kunnen variëren afhankelijk van individuele behoeften en fysieke capaciteiten.

Schrijf je nu in en doe gedurende de lockdown mee aan de

Live online workouts

Stay Healthy and Get Moving!

Je kunt je ten alle tijden weer uitschrijven van de lijst.