Skip to content

ssssh.. i'm reading

Blog

Best You staat voor sporten, zelfontwikkeling en een positieve mindset. Zelf zijn wij ook  steeds op zoek naar de beste versie van onszelf. Wij blijven leren en ontwikkelen. Onze lessen delen we binnenkort met jou: in onze blog!

Heb jij een vraag over Best You en verantwoord sporten? Wil je meer lezen over body, mind & healthy lifestyle? Of heb je juist een ander leuk idee voor een blog?

Let us know!

Yogales Etiquette: Do’s & don’ts voor een Verrijkende Yoga-ervaring

De onuitgesproken regels van yoga Welkom bij Best You Oudewater! In deze blogpost duiken we in de do’s en don’ts voor tijdens het beoefenen van yoga. Het maakt niet uit
Lees meer >

De Voordelen van Dagelijkse Yoga: Verbeter je Lichaam en Geest

Voordelen van Yoga Welkom bij Best You Oudewater! In deze blogpost duiken we in de wondere wereld van yoga en ontdekken we de talloze voordelen van het beoefenen van yoga
Lees meer >

De Best You app

We gebruiken bij Best You een registratiesysteem. Je kunt een app downloaden op je telefoon. Via de applicatie kun je vervolgens gemakkelijk het rooster inzien en inschrijven op trainingen. In
Lees meer >

Meld je aan en ontvang ze vanaf nu updates over ons aanbod & leuke blogs!

Zo werkt je aanvraag

Aanvraagformulier: Je meld je aan via het formulier achter de GRATIS proefles button. In het formulier vragen we naar je gegevens, wat voor proefles je wilt volgen, hoe je sportgeschiedenis is, of je blessure hebt en meer.

Deze informatie helpt ons om jou al vanaf je allereerste training goed te begeleiden. Vooral in het begin zal je wat extra aandacht van ons krijgen zodat je goed kunt instromen.

E-mail met informatie: Je ontvangt een e-mail over onze community en hoe de Best You Oudewater app gebruikt wordt voor het inschrijven op lessen en je komt in onze e-mail database. Je kunt je hiervoor ten allen tijden afmelden.

Contact met Team Best You: Na je aanmelding neemt Team Best You contact met je op via e-mail of whatsapp. Hierdoor wordt het laagdrempelig voor je om met ons in contact te staan en met een goed gevoel je eerste trainingen in te gaan. Samen bespreken we eventuele bijzonderheden en plannen we je eerste proefles in.

Lid worden: Je hebt je proefles gevolgd, bent enthousiast en wil lid worden (YAY, welkom). Maak een keuze uit het lidmaatschap dat het beste bij je past en begin met plannen!

Schrijf je nu in en doe gedurende de lockdown mee aan de

Live online workouts

Stay Healthy and Get Moving!

Je kunt je ten alle tijden weer uitschrijven van de lijst.