Skip to content

Dream it, Believe it, Achieve it

Over ons

Best You Oudewater

De Best You coaches en yogadocenten zijn werkzaam op meerdere locaties.

Wij geloven in de kracht van je mindset en de coaching die je bij ons krijgt, gaat dan ook verder dan je fysiek. Samen werken we aan mind & body. Voor de fanatiekeling die het trainen van mind & body next level wil tillen is er een mooi aanbod in performance coaching met optioneel een analyse van je voedingspatroon.

Create a version of you that 
You Choose 
Kicks Ass 
Today
BestYou170

Hi! I’m the owner…

“Studeren, een baan vinden en daarin groeien. Lange tijd was dat mijn plan, omdat het ‘zo heurt’. Tot ik in een inspirerende podcast iemand hoorde zeggen: spijt heb ik alleen als ik iets heb gelaten door angst. Dit wekte bij mij het besef dat ik me vaak liet tegen houden door angst. Als ik iets wil, moet ik er voor gaan. Ik ben altijd met sport, beweging en zelfontwikkeling bezig. Voor mezelf, maar ik neem ook al jaren mensen op sleeptouw. Diep in mijn hart wist ik wel dat dát is wat mij gelukkig maakt. Daarom besloot ik in de zomer van 2019 het avontuur aan te gaan. Het begin van Best You Oudewater met 1 bootcamptraining op de zondagen om 11:00. Iedere dag push ik mezelf net iets verder uit mijn comfort zone, om zo een betere versie van mezelf te worden. Nu ben ik 7 dagen per week samen met een prachtig team van coach-trainers en yoga docenten bezig met ontwikkelen.  Dat voelt zó goed! Ik gun het jou ook. Als jij letterlijk en figuurlijk in beweging blijft, op een manier die bij jou past, krijg je meer energie, een beter humeur, word je fitter en gezonder. Wat wil je nog meer?”

...And this is the team!

Amoa, de eigenaresse van Best You, geeft zelf performance coaching, bootcamps, personal- en small group trainingen. Daarnaast heeft ze ondertussen een bevlogen team van coach-trainers en docenten om zich heen verzameld. Voor het geven van de yogalessen, personal trainingen, duo trainingen, small group trainingen, de broodnodige back-up en ondersteuning. Alle trainers en docenten hebben verstand van het menselijk lichaam én passie voor sport, bewegen en zelfontwikkeling. Samen brengen we jou in beweging. Mét aandacht voor ‘verantwoord sporten’: met de juiste houding en techniek.

Be the best version of you

Kies hoe jij wilt zijn en kom in actie... vandaag!

Vind je jouw ritme met sport en/of yoga? Dan vind je ook de kracht om jouw hectische leven het hoofd te bieden. Een actieve levensstijl heeft namelijk heel veel voordelen. Je krijgt ontzettend veel energie van sporten en bewegen. Zeker als je een activiteit kiest die bij je past en die je oprecht leuk vindt. En daar komt Best You om de hoek! Onze missie: jou met plezier in beweging brengen. Met laagdrempelige trainingen op ieder niveau. Het ultieme doel? Dat jij je écht goed voelt. Fit en gezond. En dat heeft niets met kilo’s of centimeters te maken.

Performance Coaching

Performance Coaching gericht op persoonlijke ontwikkeling bij Best You Oudewater helpt je om je volledige potentieel te bereiken, zowel fysiek als mentaal. Onze coaching richt zich op persoonlijke ontwikkeling, mindset en het stellen en behalen van doelen. Met gerichte strategieën en begeleiding verbeteren we je prestaties en welzijn, zodat je het beste uit jezelf kunt halen in alle aspecten van je leven.

Personal Training

Personal Training bij Best You Oudewater biedt een persoonlijke stok achter de deur en motiverende begeleiding om jouw fitnessdoelen te bereiken. Onze deskundige trainers zorgen leuke trainingen met focus op resultaatgerichte coaching en plezier in trainen. Of je nu kiest voor 1-op-1, duo, of small group training, wij helpen je het beste uit jezelf te halen.

Small Group training

Specialty Classes:

In onze studio op de Wijngaardstraat 48 kun je terecht voor krachttraining! We draaien een (power lift & bodybuilding) programmering binnen de Classic Strength lessen en geven unieke en energieke Strength & Conditioning trainingen. Wij geven altijd 100% en vragen dat ook van jou! In kleine groepen van 6-8 personen ervaar je personal training in een groep. Ga ervoor en ontdek je kracht!

Bootcamps:

Het Best You Bootcamp-rooster breidt steeds verder uit. De veelzijdige, creatieve en unieke trainingen vervelen nooit! Heerlijk in de buitenlucht zijn de groepen altijd klein – maximaal 12 deelnemers – waardoor wij persoonlijke begeleiding kunnen bieden. Er is veel aandacht voor houding en techniek. Én voor inspiratie en gezelligheid. Zo verleggen we samen grenzen en halen we het beste in je naar boven. Met plezier kom jij waar je wilt zijn: de beste versie van jezelf.

Yoga

Het Best You-rooster biedt ook ruimte aan yoga. We zijn er namelijk van overtuigd dat dit een mooie aanvulling is voor het gezond houden van je mind & body. De groepen zijn altijd klein – maximaal 10 deelnemers – waardoor het kalme en intieme lessen zijn. Je krijgt de kans om even uit de waan van de dag te stappen en tot jezelf te komen. Geen spiriwiri yoga, maar een laagdrempelige fijne manier om goed voor je mind en body te zorgen. We sluiten de lessen af met een momentje rust en een kopje thee. Kom even tot jezelf!

Pilates

Pilates is een waardevolle aanvulling op je training bij Best You Oudewater. Onze Pilates-lessen helpen je flexibiliteit, kracht en lichaamshouding te verbeteren. Door gerichte oefeningen en bewuste ademhalingstechnieken versterken we je core en bevorderen we een evenwichtige en functionele fitheid. Ideaal voor elk fitnessniveau en een perfecte aanvulling op je bestaande trainingsroutine. Bij meer animo zullen er meer lessen op het rooster verschijnen.

you are your only limit

Are you ready to meet your: NEW YOU?

Schrijf je nu in en doe gedurende de lockdown mee aan de

Live online workouts

Stay Healthy and Get Moving!

Je kunt je ten alle tijden weer uitschrijven van de lijst.