Skip to content

Dream it, Believe it, Achieve it

Over ons

Best You Oudewater

Best You Studio is gevestigd aan de Wijngaardstraat 48. In onze exclusieve studio kan je terecht voor kleinschalige yogalessen, personal training, duo training en small group trainingen. Buiten, op verschillende locaties in het mooie Oudewater en het hele jaar door worden de Best You Bootcamps gegeven. 

Bij Best You geloven wij in de kracht van je mindset en de coaching die je bij ons krijgt, gaat dan ook verder dan je fysiek. Samen werken we aan mind & body. Voor de fanatiekeling die het trainen van mind & body next level wil tillen zijn er de 10 weken Fitfocus programma’s. Gedurende 10 weken gaan we met een fijne community aan de slag met je voedingspatroon, lifestyle, mindset, sport en ontspanning.

“Be the best version
of who you already are”

Bij Best You gunnen wij het jou om de voordelen van een actieve levensstijl te ervaren.

Ja, ook jou:

  • Professional of ondernemer (m/v) met een overvolle agenda
  • (Jonge) Moeder met een druk gezinsleven
  • Onervaren sporter die fysiek én mentaal wil groeien
  • Als je ook op latere leeftijd fit wilt worden en blijven
  • Als je worstelt met overgewicht, blessures of gezondheidsklachten

Sterker nog: juist jou willen we graag helpen. Hup, die drempel over. Die is bij Best You niet zo hoog. Voor ons is sport een uitlaatklep en een energiebron. Zoals ook een manier om je mindset te trainen en samen te ontwikkelen. Wij genieten van een goede workout of een mooie yogasessie en willen jou dat ook laten ervaren. Daarom bieden we een uitgebreid rooster en flexibele mogelijkheden om een-op-een te sporten met een personal trainer. Altijd geldt: we vieren de kleinste successen, voor de optimale positieve sportbeleving!

you are your only limit

Small Group training

In onze studio op de Wijngaardstraat 48 kun je terecht voor krachttraining! We draaien een programmering binnen de Classic Strength lessen en geven unieke en enerieke Strength & Conditioning trainingen. Wij geven altijd 100% en vragen dat ook van jou! In kleine groepen van 6-8 personen ervaar je personal training in een groep. Ga ervoor en ontdek je kracht!

Bootcamps

Het Best You Bootcamp-rooster breidt steeds verder uit. De veelzijdige, creatieve en unieke trainingen vervelen nooit! Heerlijk in de buitenlucht zijn de groepen altijd klein – maximaal 12 deelnemers – waardoor wij persoonlijke begeleiding kunnen bieden. Er is veel aandacht voor houding en techniek. Én voor inspiratie en gezelligheid. Zo verleggen we samen grenzen en halen we het beste in je naar boven. Met plezier kom jij waar je wilt zijn: de beste versie van jezelf.

Yoga

Het Best You-rooster biedt ook ruimte aan yoga. We zijn er namelijk van overtuigd dat dit een mooie aanvulling is voor het gezond houden van je mind & body. De groepen zijn altijd klein – maximaal 10 deelnemers – waardoor het kalme en intieme lessen zijn. Je krijgt de kans om even uit de waan van de dag te stappen en tot jezelf te komen. Geen spiriwiri yoga, maar een laagdrempelige fijne manier om goed voor je mind en body te zorgen. We sluiten de lessen af met een momentje rust en een kopje thee. Kom even tot jezelf!

Are you ready to meet your: BEST YOU?
BestYou170

Hi! I’m the owner…

“Studeren, een baan vinden en daarin groeien. Lange tijd was dat mijn plan, omdat het ‘zo hoort’. Tot ik in een inspirerende podcast iemand hoorde zeggen: spijt heb ik alleen als ik iets heb gelaten door angst. Dit wekte bij mij het besef dat ik me vaak liet tegen houden door angst. Als ik iets wil, moet ik er voor gaan. Ik ben altijd met sport, beweging en zelfontwikkeling bezig. Voor mezelf, maar ik neem ook al jaren mensen op sleeptouw. Diep in mijn hart wist ik wel dat dát is wat mij gelukkig maakt. Daarom besloot ik in de zomer van 2019 het avontuur aan te gaan. Het begin van Best You Oudewater met 1 training op de zondagen om 11:00. Iedere dag push ik mezelf net iets verder uit mijn comfort zone, om zo een betere versie van mezelf te worden. Dat voelt zó goed! Ik gun het jou ook. Als jij lekker in beweging blijft, op een manier die bij jou past, krijg je meer energie, een beter humeur, word je fitter en gezonder. Wat wil je nog meer?”

...And this is my team!

Amoa, de eigenaresse van Best You, geeft zelf bootcamps, personal- en small group trainingen. Daarnaast heeft ze ondertussen een bevlogen team trainers en docenten om zich heen verzameld. Voor het geven van de yogalessen, personal trainingen, duo trainingen, small group trainingen, de broodnodige back-up en ondersteuning. Alle trainers en docenten hebben verstand van het menselijk lichaam én passie voor sport, bewegen en zelfontwikkeling. Samen brengen we jou in beweging. Mét aandacht voor ‘verantwoord sporten’: met de juiste houding en techniek.

Be the best version of you

De beste versie van jezelf worden

Vind je jouw ritme met sport en/of yoga? Dan vind je ook de kracht om jouw hectische leven het hoofd te bieden. Een actieve levensstijl heeft namelijk heel veel voordelen. Je krijgt ontzettend veel energie van sporten en bewegen. Zeker als je een activiteit kiest die bij je past en die je oprecht leuk vindt. En daar komt Best You om de hoek! Onze missie: jou met plezier in beweging brengen. Met laagdrempelige trainingen op ieder niveau. Het ultieme doel? Dat jij je écht goed voelt. Fit en gezond. En dat heeft niets met kilo’s of centimeters te maken.

Schrijf je nu in en doe gedurende de lockdown mee aan de

Live online workouts

Stay Healthy and Get Moving!

Je kunt je ten alle tijden weer uitschrijven van de lijst.