Skip to content

Teamwork makes the dream work

Partners

Bij Best You Bootcamp ligt de focus op sport en een positieve mindset. Wij slaan een brug tussen fysieke coaching en mentale coaching. En door bij ons consistent, verantwoord én met plezier te bewegen, boost jij jouw gezondheid. Maar: voor een gezonde leefstijl is meer nodig dan alleen beweging. Daarom werken wij samen met vaste partners op het gebied van zorg en voeding. Samen staan we sterk. En maken we jou nóg sterker.

Alone we are strong, together we are stronger

Fysiotherapie Oudewater

Voor onze personal trainingssessies mogen wij gebruikmaken van de oefenzaal van Fysiotherapie Oudewater. Daarnaast geloven we in elkaars expertise. Als getraind fysiotherapeute verwijst Amoa sporters met klachten naar ze door. En andersom: na een behandeling is het heel waardevol om – onder kundige begeleiding – te blijven sporten. Eigenaresse Amoa is afgestudeerd als fysiotherapeute en ook de rest van het Best You-team heeft ruime kennis over het menselijk lichaam.

Wij zijn trotse ambassadeur van Lifestyle & Hormones. En vice versa. Op het gebied van voeding en expertise over PCOS inspireert het platform ons. Ze delen hun kennis met ons, door input te leveren voor onze blogs over voeding en PCOS.

Fysiotherapie Wilhelminapark

Rilo Connect helpt mensen en (kleinschalige) non-profit projecten in ontwikkelingslanden. Vooral in crisissituaties, wanneer het écht nodig is. Wij zijn trotse sponsor. Hiermee hopen wij een steentje bij te dragen en samen met Rilo Connect het leven in ontwikkelingslanden beter te maken.

Veel mensen hebben er baat bij om begeleid te blijven sporten na een behandeling bij een fysiotherapeut. Vanwege onze kennis over revalidatieprocessen verwijzen verschillende therapeuten van praktijk Fysiotherapie Wilhelminapark patiënten naar ons door. En andersom.

Oudewater Vitaal � Logo & Beeldmerk � CMYK_Patch - Black

Oudewater Vitaal bestaat uit jonge, sportieve, en enthousiaste buurtsportcoaches uit Oudewater. Door sport & bewegen te combineren met andere sectoren willen zij een passend sport- en beweegaanbod toegankelijk maken voor iedereen. Samen willen wij alle inwoners van Oudewater en daarbuiten de vele voordelen van sport, bewegen en een gezonde leefstijl laten ervaren.

Bij Best You Bootcamp begrijpen wij dat expertise over het menselijk lichaam cruciaal is. Bij zwangerschap of blessures is het van belang om je trainingen aan te passen. Vanaf 14 weken zwangerschap kun je aanmelden voor de ZwangerFit cursus bij Praktijk voor Fysiotherapie Mastwijk/Wagemakers waar je zult worden, begeleidt door Tanja Rietveld - te Poele. Vanaf 6 weken na de zwangerschap kun je bij Tanja terecht voor de mamafit waarna je bij ons weer kunt instromen tijdens de bootcamptrainingen.