Skip to content

Teamwork makes the dream work

Partners

Bij Best You Bootcamp ligt de focus op sport en een positieve mindset. Wij slaan een brug tussen fysieke coaching en mentale coaching. En door bij ons consistent, verantwoord én met plezier te bewegen, boost jij jouw gezondheid. Maar: voor een gezonde leefstijl is meer nodig dan alleen beweging. Daarom werken wij samen met vaste partners op het gebied van zorg en voeding. Samen staan we sterk. En maken we jou nóg sterker.

Alone we are strong, together we are stronger

Bij Sandra Oudshoorn van Sano Sportmassage kun je terecht voor sportmassage. Met veel plezier en aandacht helpt zij je met het herstel van specifieke klachten, herstel na een zware inspanning of behandeld ze ter voorkoming van klachten. Haar motto? Gezonde spieren zijn niet pijnlijk! Sportmassage is een krachtige 'to the point' massagevorm die wordt aangepast aan jouw specifieke klachten/conditie. Sandra is op afspraak en flexibel aanwezig in onze mooie praktijkruimte in de studio op de Wijngaardstraat 48. Neem contact op voor een afspraak met Sandra via 0625560423.

Bij Marleen van Wijk kun je terecht voor ontspannings- en energetische massages. Als holistisch masseur kijkt zij verder dan alleen het fysieke lichaam. Elke behandeling wordt aangepast aan jouw specifieke wensen en wat je op dit moment nodig hebt. Marleen is op afspraak en flexibel aanwezig bij ons in de studio. Neem contact op voor een afspraak met Marleen als je wil ervaren hoe het is om energie over te houden en je eigen welzijn voorop te zetten.

Wij zijn trotse ambassadeur van Lifestyle & Hormones. En vice versa. Op het gebied van voeding en expertise over PCOS inspireert het platform ons. Ze delen hun kennis met ons, door input te leveren voor onze blogs over voeding en PCOS.

Bij Best You begrijpen we dat expertise over het menselijk lichaam cruciaal is. Bij zwangerschap of blessures is het van belang om je trainingen aan te passen. Vanaf 14 weken zwangerschap kun je aanmelden voor de ZwangerFit cursus bij Praktijk voor Fysiotherapie Mastwijk/Wagemakers waar je zult worden, begeleidt door Tanja Rietveld - te Poele. Vanaf 6 weken na de zwangerschap kun je bij Tanja terecht voor de mamafit waarna je bij ons weer kunt instromen tijdens de Low Impact bootcamptrainingen.

Fysiotherapie Oudewater

Fysiotherapie en sport gaan volgens ons hand in hand. Daar waar wij werken aan blessure preventie speelt fysiotherapie en verantwoord bewegen een grote rol. We geloven we in elkaars expertise. Wij sturen sporters met klachten of ter voorkoming van klachten door naar Fysiotherapie Oudewater. En andersom: na een behandeling is het heel waardevol om – onder kundige begeleiding – te blijven sporten. Eigenaresse Amoa is afgestudeerd als fysiotherapeute en ook de rest van Team Best You heeft ruime kennis over het menselijk lichaam.

Veel mensen hebben er baat bij om begeleid te blijven sporten na een behandeling bij een fysiotherapeut. Vanwege onze kennis over revalidatie verwijzen verschillende therapeuten van praktijk Fysiotherapie Wilhelminapark patiënten naar ons door. En andersom.

Oudewater Vitaal � Logo & Beeldmerk � CMYK_Patch - Black

Oudewater Vitaal bestaat uit jonge, sportieve, en enthousiaste buurtsportcoaches uit Oudewater. Door sport & bewegen te combineren met andere sectoren willen zij een passend sport- en beweegaanbod toegankelijk maken voor iedereen. Samen willen wij alle inwoners van Oudewater en daarbuiten de vele voordelen van sport, bewegen en een gezonde leefstijl laten ervaren.

Fysiotherapie Wilhelminapark

Rilo Connect helpt mensen en (kleinschalige) non-profit projecten in ontwikkelingslanden. Vooral in crisissituaties, wanneer het écht nodig is. Wij zijn trotse sponsor. Hiermee hopen wij een steentje bij te dragen en samen met Rilo Connect het leven in ontwikkelingslanden beter te maken.

Zo werkt je aanvraag

Aanvraagformulier: Je meld je aan via het formulier achter de GRATIS proefles button. In het formulier vragen we naar je gegevens, wat voor proefles je wilt volgen, hoe je sportgeschiedenis is, of je blessure hebt en meer.

Deze informatie helpt ons om jou al vanaf je allereerste training goed te begeleiden. Vooral in het begin zal je wat extra aandacht van ons krijgen zodat je goed kunt instromen.

E-mail met informatie: Je ontvangt een e-mail over onze community en hoe de Best You Oudewater app gebruikt wordt voor het inschrijven op lessen en je komt in onze e-mail database. Je kunt je hiervoor ten allen tijden afmelden.

Contact met Team Best You: Na je aanmelding neemt Team Best You contact met je op via e-mail of whatsapp. Hierdoor wordt het laagdrempelig voor je om met ons in contact te staan en met een goed gevoel je eerste trainingen in te gaan. Samen bespreken we eventuele bijzonderheden en plannen we je eerste proefles in.

Lid worden: Je hebt je proefles gevolgd, bent enthousiast en wil lid worden (YAY, welkom). Maak een keuze uit het lidmaatschap dat het beste bij je past en begin met plannen!

Schrijf je nu in en doe gedurende de lockdown mee aan de

Live online workouts

Stay Healthy and Get Moving!

Je kunt je ten alle tijden weer uitschrijven van de lijst.