Skip to content

the Team

Together everyone achieves more

Maak kennis met ons fantastische team van gepassioneerde en toegewijde professionals die de drijvende kracht zijn achter Best You Oudewater. Met een gedeelde liefde voor sport, zelfontwikkeling en het helpen van anderen streven wij ernaar om een positieve impact te creëren in het leven van onze leden.

Ons team bestaat uit ervaren yogadocenten, energieke personal trainers en inspirerende coaches. We delen een gemeenschappelijke visie en werken samen om een veilige, ondersteunende en motiverende omgeving te creëren waarin iedereen zich welkom voelt en zijn of haar persoonlijke doelen kan bereiken.

Of je nu op zoek bent naar een uitdagende yogales, persoonlijke begeleiding bij je training of een coach die je helpt bij het creëren van een gezonde levensstijl, ons team staat klaar om je te ondersteunen op jouw weg naar een betere versie van jezelf.

Leer onze getalenteerde teamleden kennen en ontdek de passie en expertise die zij meebrengen naar Best You Oudewater. Samen zorgen we ervoor dat je je thuis voelt, geïnspireerd wordt en gemotiveerd bent om je grenzen te verleggen.

Caine Vork
Coach -Trainer

Manon van Raay
Coach-Trainer

Rachel van Raay
Back-Office

Zo werkt je aanvraag

Aanvraagformulier: Je meld je aan via het formulier achter de GRATIS proefles button. In het formulier vragen we naar je gegevens, wat voor proefles je wilt volgen, hoe je sportgeschiedenis is, of je blessure hebt en meer.

Deze informatie helpt ons om jou al vanaf je allereerste training goed te begeleiden. Vooral in het begin zal je wat extra aandacht van ons krijgen zodat je goed kunt instromen.

E-mail met informatie: Je ontvangt een e-mail over onze community en hoe de Best You Oudewater app gebruikt wordt voor het inschrijven op lessen en je komt in onze e-mail database. Je kunt je hiervoor ten allen tijden afmelden.

Contact met Team Best You: Na je aanmelding neemt Team Best You contact met je op via e-mail of whatsapp. Hierdoor wordt het laagdrempelig voor je om met ons in contact te staan en met een goed gevoel je eerste trainingen in te gaan. Samen bespreken we eventuele bijzonderheden en plannen we je eerste proefles in.

Lid worden: Je hebt je proefles gevolgd, bent enthousiast en wil lid worden (YAY, welkom). Maak een keuze uit het lidmaatschap dat het beste bij je past en begin met plannen!

Schrijf je nu in en doe gedurende de lockdown mee aan de

Live online workouts

Stay Healthy and Get Moving!

Je kunt je ten alle tijden weer uitschrijven van de lijst.